Yodek 2548 #6051 Napisano 15 Października 2023 No i jest FCHUI 😝🥳🥳🥳 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #6052 Napisano 15 Października 2023 Tak się cieszę z wyniku jakbym dostał Beckera Empire z wahadłem kandelabrowym😊😃 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6204 #6053 Napisano 15 Października 2023 (edytowane) , Edytowane 15 Października 2023 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6054 Napisano 15 Października 2023 ✌️✌️✌️✌️✌️✌️ 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 420 #6055 Napisano 16 Października 2023 (edytowane) . Edytowane 16 Października 2023 przez graver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6056 Napisano 16 Października 2023 Taki kawał wrzucę. Chwilę mi zajęło zrozumienie tego, jakie jest jego pełne znaczenie. Podpowiedź: wszystko zaczyna się od Poznania. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6057 Napisano 17 Października 2023 (edytowane) Coś tu smutno ... no to w nastoju. Dla tych co nie wierzą, że można do końca i jeden dzień (a może i dwa) dłużej Dla mnie bomba 😉 Edytowane 19 Listopada 2023 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6058 Napisano 20 Października 2023 W dniu 16.10.2023 o 00:34, LESKOS napisał(-a): ✌️✌️✌️✌️✌️✌️ Od wczoraj słucham w całości, dzisiaj przeczytałem pierwsze recenzje. Potwierdzam. Nie jestem ich fanem, ale to jest najlepsza ich płyta od daaawna. Przebija Bridges to Babylon, przy której wymalowałem cały pokój. Przy tej już bym nie pomalował, ale to nie ich wina. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6059 Napisano 20 Października 2023 ... też przesłuchałem dwa razy 😉 u mnie pojawiła się o 0:15 i od razu poszzzzzła w ruch muzyka... 😉 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #6060 Napisano 22 Października 2023 Spagetti western.mp4 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6061 Napisano 2 Listopada 2023 Nagroda Nobla tuż, tuż... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6062 Napisano 2 Listopada 2023 Było już wiele, wiele lat temu w temacie Resch, kiedy to spierałem się z Tomaszem o statystykę. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #6063 Napisano 18 Listopada 2023 Domino.mp4 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6064 Napisano 19 Listopada 2023 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #6065 Napisano 19 Listopada 2023 Chcialbym wrocic do postu #6057 kolegi @Leskos i postu #6058 kolegi Anansi. Nie jestem fanem Rolling Stones ale ten kawalek 'Sweet sounds of Heaven' mi sie podoba. Ciekaw y bym byl gdyby zamiast Lady Gaga'i zaspiewala Mary J.Blige. pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6066 Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) nie jestem fanem Lady Gagi... ale tu się wstrzeliła idealnie , z barwą jaki interpretacją. W sumie to się rozwija no i zaczynam mieć szacunek dla ciężkiej pracy jaką wkłada. 😉 Ps ale Mary J.Blige to chyba nie ta tonacja głosu, a i same możliwości głosowe to tak w sumie w sam raz do R&B ... no i tyle. 🤔 Edytowane 20 Listopada 2023 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #6067 Napisano 20 Listopada 2023 @Leskos Pomyślałem sobie , a gdyby Bono i Mary J. Blige zaśpiewali 'Sweet sounds of Haven ' ? Przecież poniższe wykonanie jest wspaniale pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #6068 Napisano 20 Listopada 2023 @Leskos dokanczajac moja wypowiedz to ja takze nie przepadam za Lady Gaga, ale zaplusowala u mnie bardzo piosenkami z filmu "A Star is Born " na przyklad "Always Remember Us This Way " pozdrawiam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6069 Napisano 20 Listopada 2023 Cała płyta z Tonym Bennettem też jest niczego sobie. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6070 Napisano 21 Listopada 2023 No i to mi się u niej podoba , nie siada na laurach, rozwija się. Karierą przypomina mi trochę Barbarę Streisand ... też takie "brzydkie kaczątko" 😉 10 godzin temu, Andrzej Wachowicz napisał(-a): @Leskos dokanczajac moja wypowiedz to ja takze nie przepadam za Lady Gaga, ale zaplusowala u mnie bardzo piosenkami z filmu "A Star is Born " na przyklad "Always Remember Us This Way " pozdrawiam Dla mnie ten film był trochę takim przełomem , pokazała siebie bez blichtru makijażu i strojów i dała się polubić - "patrz też jestem człowiekiem , nie maszyną popkultury i celebrytką" . Ma charakter i kręgosłup.... 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6204 #6071 Napisano 24 Listopada 2023 Naszło mnie 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1787 #6072 Napisano 1 Grudnia 2023 Co najlepiej na Covida ? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 420 #6073 Napisano 1 Grudnia 2023 Godzinę temu, PM1122 napisał(-a): Co najlepiej na Covida ? 🤔 Iść do lekarza wziąć leki i nie chodzić po ulicach by zarażać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3540 #6074 Napisano 1 Grudnia 2023 1 godzinę temu, PM1122 napisał(-a): Co najlepiej na Covida ? 🤔 Mariusz, zależy od nasilenia objawów. Przy lekkim przebiegu łagodne leki przeciwgorączkowe i tyle. Są dedykowane leki przeciwwirusowe, ale nie mam pojęcia, jakie są dostępne w Finlandii... 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3883 #6075 Napisano 1 Grudnia 2023 Co najlepiej na Covida ? Na Covida, o ile nie dzieje się nic poważnego, to najlepiej leżeć w łóżku i brać leki jak na przeziębienie. W zależności od tego czy masz gorączkę, katar, kaszel...Ja właśnie skończyłem swoją walkę z Krakenem. Oprócz bólu głowy i totalnego braku sił to wiele się nie działo. Ale 3 dni mnie nie było wśród żywych, straszne cholerstwo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach