Master Yoda 2171 #751 Napisano 4 Grudnia 2013 F.R. David - Words don't come easy - High Quality Official Music ...Poprawiła mi humor, więc...może i komuś też poprawi 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #752 Napisano 4 Grudnia 2013 Facet wychodzi z więzienia po 25 latach odsiadki. Z przechowalni wydają mu stare spodnie od garnituru, stare nieważne już banknoty, zwietrzałą i wyblakłą napoczętą paczkę papierosów, pożółkłą koszulę itp.Facet zakłada spodnie, wkłada rękę do kieszeni i wyjmuje pokwitowanie na zegar oddany do naprawy. Myśli, przypomina sobie, że faktycznie przed pójściem do więzienia oddał zegar.Gdy już wyszedł za bramę, postanowił pojechać pod adres z kwitka. Zachodzi na miejsce, patrzy jest zakład, poszarzały napis "zegarmistrz, naprawa zegarów" .Wchodzi, od progu widzi podstarzałego zegarmistrza. Daje mu pokwitowanie, ten coś mrucząc pod nosem idzie na zaplecze.Po chwili wraca i mówi oddając pokwitowanie :- na czwartek bedzię gotowy ! Znam takiego, to mój koleżka... ten zegarmistrz oczywiście... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #753 Napisano 4 Grudnia 2013 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #754 Napisano 5 Grudnia 2013 F.R. David - Words don't come easy - High Quality Official Music ...Poprawiła mi humor, więc...może i komuś też poprawi Aż by się potańczyło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 220 #755 Napisano 5 Grudnia 2013 Pokazują koledzy pokaże i ja (trzecia baba w domu)Nie robić mi zdjęć! 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #756 Napisano 5 Grudnia 2013 a ja mam taką chodzącą popielniczkęA nie powinna byc do gory nogami , zeby zdawala egzamin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #757 Napisano 7 Grudnia 2013 Wywiało Wszystkich czy co? Ja wczoraj wracałam z Turku do Poznania autem ponad 4 godziny. Nasz rekord w przebiegu, i to już w Poznaniu 2,8 km przez godzinę. Się porobiło , ale dzis już spokojnie. A jak u Was w innych miejscach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #758 Napisano 7 Grudnia 2013 Wywiało Wszystkich czy co? Ja wczoraj wracałam z Turku do Poznania autem ponad 4 godziny. Nasz rekord w przebiegu, i to już w Poznaniu 2,8 km przez godzinę. Się porobiło , ale dzis już spokojnie. A jak u Was w innych miejscach?W Lubuskim spokojnie.Wiatry pognało na Wschód. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #759 Napisano 7 Grudnia 2013 W Lubuskim spokojnie.Wiatry pognało na Wschód.Wiem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #760 Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) WiemSkąd to wiesz? Edytowane 8 Grudnia 2013 przez FRANK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #761 Napisano 8 Grudnia 2013 Skąd to wiesz? Bo jest z Lublina.To moje (w połowie) rodzinne strony 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #762 Napisano 8 Grudnia 2013 Bo jest z Lublina.To moje (w połowie) rodzinne strony -wieje "jak diabli",plus mróz 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #763 Napisano 10 Grudnia 2013 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #764 Napisano 10 Grudnia 2013 [*] 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #765 Napisano 10 Grudnia 2013 W mediach niewiele na ten temat mówiono -a szkoda. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #766 Napisano 10 Grudnia 2013 Szkoda bardzo znamienity Człowiek odszedł ... i do tego ostatni 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #767 Napisano 12 Grudnia 2013 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #768 Napisano 12 Grudnia 2013 Taa... To były czasy, gdy każdy handlarz był "spekulantem", a telefon komórkowy nosiło się zawieszony na ramieniu. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #769 Napisano 12 Grudnia 2013 Dla 40+ też 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #770 Napisano 12 Grudnia 2013 świetne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #771 Napisano 12 Grudnia 2013 PS. Czy nie widzicie tutaj wszędzie szyszek z Lenzkircha ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #772 Napisano 12 Grudnia 2013 398682_10150567310602208_294423907207_8867224_1070973878_n.jpg PS. Czy nie widzicie tutaj wszędzie szyszek z Lenzkircha ?Chyba tak sobie pomaluję pracownię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
canaletto 1 #773 Napisano 12 Grudnia 2013 Franciszku, zacznij kolekcjonować zegary GB to Ci dadzą spokój A jak już tak bardzo chcesz, to przyjadę i Ci te szyszki namaluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #774 Napisano 12 Grudnia 2013 Ta ściana naprawdę się porusza, ja też to widzę, a naćpany jeszcze nie jestem, ale może to zmęczenie, bo jest już po 24.Idę spać. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #775 Napisano 12 Grudnia 2013 I może jeszcze widzisz piękne kobiety ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach