kiniol 2281 #901 Napisano 21 Lutego 2014 Co mylicie o Ukrainie??? Nie wiele tu dociera , bo Anglicy jak zwykle mysla ze sie to skonczy powazna rozmowa i pokojowa za razem. Co Wy myslicie?Niech angole posmarują sobie kolejną grzankę marmoladą cytrynową i naleją filiżankę herbaty. Ukraina da sobie radę bez nich. Chyba, że przyjmą do siebie spierdzielających jak szczury z tonącego okrętu oligarchów i milionerów... Wczoraj pojawiły się głosy o chęci oddzielenia się Krymu od Ukrainy, jeśli do tego dojdzie, Ukraina może się rozpaść jak Jugosławia. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #902 Napisano 21 Lutego 2014 Tego nie slyszalam. Do licha tam jest serio na serio. W sumie nie glupie rozwiazanie. P.s.Gdzie zgubiles moj avatar ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #903 Napisano 23 Lutego 2014 Heh, skoro wcześniej wklejałem tutaj grzybki to i dzisiejsze grzybobranie ... image 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #904 Napisano 25 Lutego 2014 Jak są grzybki zegarowe, to pokażę tort upieczony przez moją córkę, z powodu pewnej rocznicy dzisiejszej, którą zmuszony jestem celebrować.Wskazówki oczywiście 3:10 do Yumy . Wiedeniec na wychwycie czekoladowym! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomass 5 #905 Napisano 25 Lutego 2014 Jak są grzybki zegarowe, to pokażę tort upieczony przez moją córkę, z powodu pewnej rocznicy dzisiejszej, którą zmuszony jestem celebrować.Wskazówki oczywiście 3:10 do Yumy . Wiedeniec na wychwycie czekoladowym!Nie wiem Piotrze z jakiej okazji, ale DUUUUŻO ZDROWIA życzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #906 Napisano 25 Lutego 2014 Torcik cudo, no i ten wychwyt, nie jednego zegarmistrza zachwyci , zwłaszcza łasucha! Miłe są takie niespodzianki. Napisz jaka to okazja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #907 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Kilka reklamówek Wrocławia Edytowane 1 Marca 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #908 Napisano 1 Marca 2014 Piękny ten Wrocław, znaczy się Breslau 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #909 Napisano 1 Marca 2014 Zdjęcia piękne... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #910 Napisano 1 Marca 2014 Piękny ten Wrocław, znaczy się BreslauPiękny i pięknie sfotografowany, ale jak już, to Festung Breslau. Amorki z karabinami snajperskimi na plecach...Regulaminowy amorek ma skrzydełka . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #911 Napisano 2 Marca 2014 Fotograf zdolny to zdjęcia piękne Mnie najbardziej podobają się wrony. fajny motyw na gobelin. Jeśli autor by się zgodził... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #912 Napisano 2 Marca 2014 To są gawrony, zdjęcia piękne i most super jak w Londynie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #913 Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) Eeee to w Londynie jest taki super most jak ten we Wrocławiu... Edytowane 2 Marca 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosman 0 #914 Napisano 2 Marca 2014 no i opcja z kolejką linową też jest lepsza niż diabelski młyn (golden aye ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #915 Napisano 3 Marca 2014 Piękny ten Wrocław, znaczy się BreslauPiękny i pięknie sfotografowany, ale jak już, to Festung Breslau. Chłopaki z Posen i Litzmannstadt, dla Was WWII jeszcze się nie skończyła? 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #916 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) A te zmilitaryzowane konusy objęły posterunek na 4 lata przed wybuchem I WW.Mój wujek nie mógł wówczas nawet pomyśleć, że za lat 35 wygłosi tam inauguracyjny wykład po polsku... Edytowane 3 Marca 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #917 Napisano 3 Marca 2014 Akurat w moim przypadku, historycznie najdłużej egzystująca obca nazwa to Лодзь (nawet nie obca, tylko obco pisana). I jeszcze wtedy amorki miały skrzydełka. Potem przyleciały wrony w stahlhelmach, zrobiły Litzmannstadt na 5 lat. Gorzej, bo również zrobiły tak: ליצמאנשטאטער געטא. Teraz wszystko wróciło do normy, niestety amorki się wkurzyły zamieszaniem i pozostały tylko nieliczne. Żeby się w charakterze forum utrzymać, to o: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #918 Napisano 3 Marca 2014 Ale Posen na długo przed WWII był już Poznaniem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #919 Napisano 3 Marca 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #920 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Jak zobaczyłem fotkę Taranta przypomniałem sobie, że również mam podobną. Przy okazji mam prośbę - może Ktoś wie coś więcej o niej prócz tego co można przeczytać.Może Ktoś z was się tam rozpozna Warto by było wiedzieć kto jest na tej fotografii. Edytowane 18 Marca 2014 przez amroziuk 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #921 Napisano 3 Marca 2014 Matka w bagażniku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #922 Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) i... Masz rację, to miało być w pokrewnym temacie zdjęcia Adama na poprzedniej stronie ale faktycznie bez sensu Edytowane 4 Marca 2014 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #923 Napisano 4 Marca 2014 i... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #924 Napisano 7 Marca 2014 Żona do męża:-Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju, to zegar spadł tuż za mną!Mąż:-Zawsze się spóźniał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #925 Napisano 7 Marca 2014 Jak wisiał w przedpokoju to może nie był wcale fajny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach