janekp 516 #1651 Napisano 6 Sierpnia 2015 A ja sie dzisiaj nie wyspalem,cala noc moi wspollokatorzy halasowali-nie wiedzialem dlaczego,.Okazuje sie ze sasiedzi (dwoch panow o orientacji homo) otruli dwa psy nalezace do wlascicielki .No bo szczekaly jak ktos sie pojawil kolo bramy wjazdowej -a co ku....a mialy robic do obcego -spiewac?Do tej pory mialem dobre zdanie o francuzach ale po tej akcji no nie wiem.Dwaj sasiedzi podrzucili trucizne w zwinietych kulach z miesa mielonego,kule zostaly przechwycone,pies jeden zdechl wczoraj wieczorem,mlodszy wlasnie dogorywa w garazu,weterynarz poradzil zabezpieczyc kulki z miesem i odchody do badania.A te pieski byly byly bardzo mile-no jak juz mnie polubily .Co za swiat.Wojtek -jaki tam zegar wiezowy znalazles ciekawy?Adam - nigdy jeszcze chyba nie bylem Srebrnej Gorze ,moze w tym roku na jesieni sie uda. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1652 Napisano 6 Sierpnia 2015 Włascicielka jest na wakacjach ,pewnie już wie ,to jedyne pieski jakie miała - ojciec z synem.Mam nadzieje ze ich spotka surowa kara. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #1653 Napisano 6 Sierpnia 2015 Ja bym im te pozostałe kulki wepchnął w gardło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1654 Napisano 6 Sierpnia 2015 Jest jakis lek wywolujacy nieuleczalne hemoroidy?To jest kara ,a tak zaplacą grzywnę i po bólu.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1655 Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1656 Napisano 6 Sierpnia 2015 Rano jak odjezdzalem poprosilem mlodego zeby dal temu ocalalemu mleko do picia ,pies wymiotowal dwa razy i jest na razie u weterynarza.Ocalal starszy bo widocznie mniej trucizny zjadl,mlody byl bardzo ufny i niestety zalatwili go.Tym dwom gosciom pasuje podmienic zel nawilzajacy na masc kamforowa albo ichtiolowa (sa takie żele rozgrzewające).Nie widze zadnej okolicznosci lagodzacej -te psy byly zamkniete na prywatnej posesji.Moj piesek w domu przez taki plot 2,20 m to 2 sekundy i po gosciu.Na wsi psy robia o wiele wiecej halasu i nikt z tego powodu nie robi awantury-maja szczekac bo pelnia funkcje ostrzegawcze w gospodarstwie.Nawet te tzw zagrodowe maja obecnie bardzo dobre warunki. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1657 Napisano 6 Sierpnia 2015 Bestialstwo wobec zwierząt jest czymś niepojętnym. Mój Wigor ostatnio choruje i "staję na rzęsach" żeby mu pomóc. Wydaję majątek na weterynarzy. Jak słyszę (ostatnio dosyć często) o sadystycznym mordowaniu zwierzaków to zaczynam wątpić. Dzisiaj czytałem w Onecie, że jakaś dwudziestokilkuletnia angielka, po kłótni z chłopakiem zamknęła w mieszkaniu dwa młode psy i wyjechała na cztery tygodnie.Po powrocie wyrzuciła martwe zwierzęta na śmietnik. To miała być zemsta na chłopaku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #1658 Napisano 6 Sierpnia 2015 W Francji 21latek zakopał psa (MASTIF) żywcem ,na szczęscie inny Pan spacerował ze swoim czworonogiem i szybko go odkopał -zawiadomił służby i złapano 21latka ,grozi mu 2lata i 30tyś eu grzywny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #1659 Napisano 7 Sierpnia 2015 W Polsce kilka m-cy temu była identyczna sprawa. Walnał go szpadlem w łeb i płytko zakopał jeszcze żywego. Przypadkowy spacerowicz zobaczył, że ziemia się porusza i go odkopał.Weterynarz, policja itd a ten ledwo żywy pies na widok swojego oprawcy jeszcze merdał ogonem! Chyba już dostał 2 lata. I dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1660 Napisano 7 Sierpnia 2015 Nie no proszę Was... to nie ludzie, na Kołymę z nimi i granit wydobywać gołymi rękami. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1661 Napisano 8 Sierpnia 2015 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1662 Napisano 8 Sierpnia 2015 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/5225-najlepszy-przyjaciel-cz%C5%82owieka/page-69?do=findComment&comment=1481902Tu pisałem.... Nie no proszę Was... to nie ludzie, na Kołymę z nimi i granit wydobywać gołymi rękami. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1663 Napisano 26 Sierpnia 2015 zawsze ma skurnol wytłumaczenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1664 Napisano 28 Sierpnia 2015 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #1665 Napisano 28 Sierpnia 2015 A ja z ofertą... Mam jeszcze 5 wolnych miejsc noclegowych.Zapraszam do przyjazdu z detektorami i łopatami. Miejsce parkingowe strzeżone na koparkę również się znajdzie.Za usługę przewodniczą pobieram dodatkowe opłaty może być w fantach z pociągu. Do złotego pociągu mam 3km lasem 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1666 Napisano 28 Sierpnia 2015 E....nie dopchamy się nawet w pobliże chyba że zaczniemy kopać od Ciebie z piwnicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1667 Napisano 28 Sierpnia 2015 A ja z ofertą... Mam jeszcze 5 wolnych miejsc noclegowych.Zapraszam do przyjazdu z detektorami i łopatami. Miejsce parkingowe strzeżone na koparkę również się znajdzie.Za usługę przewodniczą pobieram dodatkowe opłaty może być w fantach z pociągu. Do złotego pociągu mam 3km lasem Az taka jest sytuacja ? Z tymi ładunkami wybuchowymi to oczywiście ściema?Na ile wyceniasz pojedyncze sztabki, czy tylko hurt wchodzi w grę? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1668 Napisano 28 Sierpnia 2015 Póki co proponuję przejażdżkę najdłuższym w Polsce kolejowym tunelem pod Małym Wołowcem w Wałbrzychu. Tunel powstał w 1880 roku, wylot na stacji Kamieńsk (Jedlina Zdrój) d. Steingrund. Środkowa część tunelu jest podwyższona, posiada żelbetową obudowę i komin wentylacyjny. W czasie wojny tunel stanowił schronienie dla niemieckiego pociągu pancernego. Obecnie torowisko jest zlikwidowane, ale obok jest późniejszy bliźniaczy tunel, którym kursują pociągi. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1669 Napisano 30 Sierpnia 2015 Az taka jest sytuacja ?Z tymi ładunkami wybuchowymi to oczywiście ściema?Na ile wyceniasz pojedyncze sztabki, czy tylko hurt wchodzi w grę?Nie...https://pl.wikipedia.org/wiki/Glasmine_43 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1670 Napisano 30 Sierpnia 2015 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1671 Napisano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Pod koniec lat siedemdziesiątych mieliśmy rozminowac zalane podziemia (3 i 4 poziom) byłej niemieckiej fabryki amunicji. Po wnikliwym przestudiowaniu tematu- LWP*odpuściło temat... *dla młodszych uczestników: Ludowe Wojsko Polskie Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez fibo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #1672 Napisano 30 Sierpnia 2015 Ludziska poczuli kasę i sensację - jeszcze na tej drodze do Lubiechowa nie widziałem tylu ludków. Hit sezonu... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1673 Napisano 30 Sierpnia 2015 Az taka jest sytuacja ?Z tymi ładunkami wybuchowymi to oczywiście ściema?Na ile wyceniasz pojedyncze sztabki, czy tylko hurt wchodzi w grę?Jak juz sie Staruszek zainteresowal , to ja tez jade Adam , rezerwacja na dwa pokoje Janek, zabieraj sprzecicho i tez sie pakoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1674 Napisano 30 Sierpnia 2015 Jassne, koleżeństwo...A kto Wam to wyjmie z wody (jakby była)? Aaa?Jak sucho- 8%, jak mokro 25. Dobra, 24... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1675 Napisano 30 Sierpnia 2015 Tam z drewna, płótna i papieru raczej już nic nie zostało... Ale ZŁOTO... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach