S-3 279 #1 Napisano 16 Marca 2013 Kilka fotek nowego nabytku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 36511 #2 Napisano 16 Marca 2013 Jedno słowo: gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #3 Napisano 16 Marca 2013 Się namnożyło ostatnio Rolków na forum. Oczywiście najszczersze gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4067 #4 Napisano 16 Marca 2013 To prawda . Gratulacje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #5 Napisano 16 Marca 2013 Fajny! Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #6 Napisano 16 Marca 2013 REWELACJA!! najlepszy z rolków 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #7 Napisano 16 Marca 2013 Piękna maszynka :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 13166 #8 Napisano 16 Marca 2013 REWELACJA!! najlepszy z rolkówzgadzam się -super, wersja z lupką równie fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1365 #9 Napisano 16 Marca 2013 Świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #10 Napisano 16 Marca 2013 Super fotka z tymi klockami LEGO . Żeby tylko syn/córka nie wziął/wzięła Suba za dużego klocka . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #11 Napisano 16 Marca 2013 Nie kupiłbym tego zegarka bez lupki, jakoś mi to ze sobą nie pasuje. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale moim zdaniem lupa w Rolexie jest jak sztandar 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #12 Napisano 16 Marca 2013 Graty 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #13 Napisano 16 Marca 2013 Nie kupiłbym tego zegarka bez lupki, jakoś mi to ze sobą nie pasuje. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale moim zdaniem lupa w Rolexie jest jak sztandar Zawsze można kupić dwie wersje . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 279 #14 Napisano 16 Marca 2013 Nie kupiłbym tego zegarka bez lupki, jakoś mi to ze sobą nie pasuje. Nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia, ale moim zdaniem lupa w Rolexie jest jak sztandar A ja nie kupiłbym go z lupką, koniec i kropka jak to mówi mój syn. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #15 Napisano 16 Marca 2013 Wierze, każdemu podoba się co innego 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #16 Napisano 16 Marca 2013 W Rolku lupa musi być i basta To jak "mercedes" na wskazówce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukszpan 8 #17 Napisano 16 Marca 2013 Petarda. Gratuluję niech się nosi i cyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #18 Napisano 17 Marca 2013 Graty. Myślę jednak, że Rolnik zasługuje na coś więcej niż foty na kartce brudnopisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4900 #19 Napisano 17 Marca 2013 gratulacje- ale ten zegar wymaga IMO lepszej scenerii do fotek niż zeszyt z nudnych wykładów niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #20 Napisano 17 Marca 2013 REWELACJA!! najlepszy z rolków Zdecydowanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #21 Napisano 17 Marca 2013 chwalilem juz przy jakiejs innej okazji, ale uczynie to jeszcze raz, Twoj Rolex jest super, gratulacje wspanialego czasomierza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #22 Napisano 17 Marca 2013 no date = no go 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 832 #23 Napisano 17 Marca 2013 Gratulacje, świetny zegarek. Podoba mi się zarówno wersja bez daty, jak i z datą i lupką. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #24 Napisano 17 Marca 2013 gratuluję zegarka no date = no go Łukasz - kup rolka, będą randki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #25 Napisano 17 Marca 2013 pędze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach