Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.
Recommended Posts
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Novikus257
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe.
Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny.
Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
Casio F-91W
Lorus RT365EX9
Festina 16234/6
Seiko SUR375P1
A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.
Pozdrawiam!
-
By enpa
Witam,
sprzedam zegarek Casio G-Shock model GM-2100N-2AER.
Zegarek z wodoszczelnością 20BAR, mineralne szkło, wytrzymała koperta wykonana z żywicy wzmocnionej karbonem pokryta metalem, pasek gumowy.
Szerokość koperty to 44mm, grubość 12mm, świetnie się nosi, nawet na mniejszym nadgarstku ze względu na małą odległość między "uszami".
Mechanizm: Kwarcowy, Japoński, kaliber Casio 5611.
Jeśli chodzi o funkcje, posiada: możliwość ustawienia 5 alarmów, podwójny illuminator(podświetlenie), lumę neobrite, stoper, wieczny kalendarz, timer, wiele stref czasowych.
Zakupiony w Polskim sklepie, posiadam dowód zakupu.
Stan oceniam na 9/10. Zegarek w niemalże idealnym stanie.
Cena to: 639zł z wysyłką(kurier/paczkomat).
Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.
-
By koorchuck
Sprzedam rzadką wersję Pro Treka PRW S-3100 z szafirowym szkiełkiem, solarem, radio controlled i innymi bajerami znanymi z Multiband 6. Był dostępny dość krótko w sprzedaży i z tego, co widzę, to teraz można go znaleźć tylko na eBay.
Kupiony 2, może 3 lata temu, nowy kosztował 1300 zł. Noszony przez jakiś czas na co dzień, w góry, na rower itp. Nie był tyrany przy żadnych ciężkich robotach.
Stan zachowawcze 7, ale na 8 pewnie by się też mógł załapać. Szkło oczywiście czyste, dekiel i koperta też, jedynie pasek wyślizgany i trochę porysowany.
Cena - 650 zł z dostawą paczkomatem.
-
By demalis
Cześć,
Chciałbym się poradzić, jaki zegarek wybrać. Obecnie posiadam Casio SGW-450h - jednakże "umarł", a chciałbym kupić podobny zegarek.
Myślałem nad:
Casio Protrek PRT-B50-1ER
G-SHOCK Casio G-SQUAD
A może lepiej kupić smartwatcha?
-
By Siewca
Dzień Dobry,
Mam problem z ustawieniem czasu na zegarku Casio WVQ-142E moduł 4757 po wymianie baterii
Wymieniłem baterię, zresetowałem, ustawiłem strefę +1
Wskazówki pokręciły się ustawiły się na jakiejś randomowej godzinie. W nocy zegarek ożył znowu wskazówki się pokręciły, tym razem poprawnie ustawiła się data i dzień miesiąca , ale czas jest nie poprawny.
Teraz wskazuje mi np. 11:21 a powinien 18:44
Czy przed ustawieniem strefy muszę ustawić ręcznie czas np 12:00 ?
Jak ręcznie ustawić czas w tym zegarku / czy w ogóle jest taka opcja ?
Pozdrawiam
-