Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Vega nosi gmt mastera, ale nie wiem kim on jest, bo paradoksalnie przez gangsterow, grubych policjantow i dziennikarzy siedzacych w temacie uznany jest za pajaca.

Przez motloch uznany za znawce "mafii", bo pojezdzil troche z grupiarzami.

Ja nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to wzystko pokazywane to jedna wielka szopka ale rolexy na przegubie noszą heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie a może i jest od dawna to Rolex będzie na równi z IWatch, no może będą go nosili nieco zamożniejsi uznając się z reguły za madrzejszych z podkreśleniem na uznając... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie a może i jest od dawna to Rolex będzie na równi z IWatch, no może będą go nosili nieco zamożniejsi uznając się z reguły za madrzejszych z podkreśleniem na uznając... ;)

Mam nadzieje, że nie...swoją drogą Patek oficjalnie podniósł cenę na nautilusa o 20%...może Rolex pójdzie tą samą drogą przy jednoczesnym  ograniczeniu produkcji na modele takie jak sub czy daytona co może znacznie utrudnić ich kupno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny R w tym roku na 100% pojda w gore. Pierwszy raz w zeszlym roku nic nie bylo, a ograniczenia w dostawach byly i sa, czyli sztuczna potrzebe wytworzyli, wiec jak rzuca nawet z podwyzka - wszystko pojdzie B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

O Piotkru widzę ze zostaje chyba fajnie mu z tym pasakiem. Apropo byłem na nowym filmie vegi wiadomo i jeden z gangusow tzw miał rolexa suba bez daty tak apropo dość często pokazywanego i ogólnie hasła typu kupie ci takich rolexow kilka

Wiec widać jak ludzie po wyjściu z kina będą myśleć o marce dla gangusow ☺

Karki już dawno noszą Rolki:( Edytowane przez Etin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sem netoperek

post-22504-0-75391900-1519588301_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foti sorry ale lipnie tak wygląda z mojego punktu widzenia ale jak tobie się podoba to najważniejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

Dla mnie spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foti sorry ale lipnie tak wygląda z mojego punktu widzenia ale jak tobie się podoba to najważniejsze

Chodziło raczej o sam bezel , paska nie chciało mi się ściągać :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel rzeczywiście ze tak powiem niestandardowy ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło raczej o sam bezel , paska nie chciało mi się ściągać :-)

I widzi Ci się ten batmanowy bezel do tego zegarka?

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I widzi Ci się ten batmanowy bezel do tego zegarka?

Widzi tak samo jak czerwony z niebieskim albo czerwony z czarnym. Dla mnie to bez różnicy jaki to układ kolorów jak dobierze się do tego resztę dobierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobierz jeszcze niebieską GMT ;-)

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobierz jeszcze niebieską GMT ;-)

Za dużo kłopotu ze wskazówką GMT poza tym czerwona wydaje mi się lepsza do tej funkcji :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vega nosi gmt mastera, ale nie wiem kim on jest, bo paradoksalnie przez gangsterow, grubych policjantow i dziennikarzy siedzacych w temacie uznany jest za pajaca.

Przez motloch uznany za znawce "mafii", bo pojezdzil troche z grupiarzami.

Ja nie wiem.

Dobry tekst . Nieśmiało , skromny plusik ode mnie .

Edytowane przez LMed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzi tak samo jak czerwony z niebieskim albo czerwony z czarnym. Dla mnie to bez różnicy jaki to układ kolorów jak dobierze się do tego resztę dobierze.

Ok, spoko.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Część magii Pepsi wynika z historii a część z tego że brak współczesnej wersji. W przypadku Batmana - magia jest jedynie przy współczesnej wersji. Jak tak patrzę na ten eksperyment kolegi i swój zegarek to gdyby pojawił się Pepsi w stali to chyba wybrałbym współczesną wersję.

post-55792-0-35008100-1519645377_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi