Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

No pewnie, tylko p*** noszą damskie 36, nawet jak mają nadgarstek 15cm

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, rmak napisał(-a):

20250522_181847.jpg

Tutaj też pogratuluję Robert 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma, nie ma... A Batgirl się nie liczy?

IMG_1001.thumb.jpeg.fb597d808da663195df8ccafcb75633c.jpeg

Batgirl to Batgirl, ale przynajmniej jest Biłem się z myślami czy dobrze zrobiłem zapisując się na wersję z oysterem, ale w kolekcji chcę mieć Pepsi na jubilee, więc fajnie by się uzupełniały
Kurde, a ja "gupi"  ostatnio marudziłem na ten kolor i finalnie odpuściłem zapis.

Zawsze można naprawić swój błąd

Widziałbym go u siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

No pewnie, tylko p*** noszą damskie 36, nawet jak mają nadgarstek 15cm emoji1787.png

Rozumiem, że masz jakieś kompleksy związane z rozmiarem, ale to na szczęście tylko Twój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym powiedział ze odwrotnie, po prostu wyśmiałem Twoja odpowiedź ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja odpowiedź, to było stwierdzenie faktu, natomiast Twoja zawierająca zwrot "p***" wyjaśniła mi pochodzenie Twojego nicka 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie każdy nosi zegarek w rozmiarze jaki lubi Wyzywanie kogoś tylko przez to, że wydaje nam się, że zegarek jest za duży na nadgarstek jest trochę słabe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeżeli ktoś na codzień nosi zegarki od 36 mm (z vintage to nawet od 34 mm) do 44 mm, to jak to z nim będzie? Jest bezpieczny i nikt go nie zwyzywa, czy też odwrotnie, zostanie zwyzywany z każdej strony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moja odpowiedź, to było stwierdzenie faktu, natomiast Twoja zawierająca zwrot "p***" wyjaśniła mi pochodzenie Twojego nicka  
Ulala chyba sie po tym nie podniosę, nie spodziewałem sie ze sie dzis tak uśmieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wątek Roleksa to jest odcinek dla najtwardszych - tu nie ma zmiłuj. Jak chcesz mieć łatwo, lekko i przyjemnie, to musisz się udać do innych działów. Tu są tylko prawdziwi mężczyźni, 36mm to za mało dla takiego. Dlatego ja swojego DD 36 musiałem sprzedać - nie dawałem rady wytrzymać ciśnienia i wymiękłem .

Co ma zrobić dsz, który zapisał się na 34 mm ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Co ma zrobić dsz, który zapisał się na 34 mm ? emoji28.png

No jak to co? Płeć zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

A jeżeli ktoś na codzień nosi zegarki od 36 mm (z vintage to nawet od 34 mm) do 44 mm, to jak to z nim będzie? Jest bezpieczny i nikt go nie zwyzywa, czy też odwrotnie, zostanie zwyzywany z każdej strony? emoji848.png

zalezy od zegarka na nadgarstku oczywiscie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, beniowski napisał(-a):

Wątek Roleksa to jest odcinek dla najtwardszych - tu nie ma zmiłuj. Jak chcesz mieć łatwo, lekko i przyjemnie, to musisz się udać do innych działów. Tu są tylko prawdziwi mężczyźni, 36mm to za mało dla takiego. Dlatego ja swojego DD 36 musiałem sprzedać - nie dawałem rady wytrzymać ciśnienia i wymiękłem😂 .

Miękiszon, który poddał się woli motłochu. Buuuuu! 😁

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.05.2025 o 14:36, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Trochę pospamuje, bo coś batmanów na forum nie widać. Chyba wszystkie już sprzedane 😛

IMG_4699.jpeg

IMG_4700.jpeg

IMG_4707.jpeg

IMG_4718.jpeg

IMG_4722.jpeg

IMG_4723.jpeg

IMG_4728.jpeg

IMG_4733.jpeg

IMG_4734.jpeg

Gratulacje   świetny jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda mi na to, że nowy Land Dweller będzie na poziomie takiej dostępności jak stalowa Daytona lub nawet mniejszym. Tym zegarkiem Rolex będzie mógł wycelować w AP i Patek’a jeśli chodzi o ekskluzywność. Z Land Dwellerem beda próbować wykreować popyt i hype na równi z RO, a co za tym idzie uderza w tą samą grupę klientów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi