Piotr Piątkowski 8466 #68701 Posted November 13, 2025 Warto czekać na te RolkiWarto warto, chociaż żeby czekać, to najpierw trzeba się zapisać 1 Share this post Link to post Share on other sites
hylu 1704 #68703 Posted November 14, 2025 weekend czas zacząć!:) 26 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Share this post Link to post Share on other sites
jimmibaton 15702 #68704 Posted November 14, 2025 Tu miało być weekendowe zdjęcie Suba, ale od lipca miałem go tylko przez tydzień. Serwis w tym kraju to jakieś pier**lone nieporozumienie. Właśnie byłem odebrać zegarek z reklamacji, ale konieczna będzie reklamacja reklamacji... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8466 #68705 Posted November 14, 2025 Tu miało być weekendowe zdjęcie Suba, ale od lipca miałem go tylko przez tydzień. Serwis w tym kraju to jakieś pier**lone nieporozumienie. Właśnie byłem odebrać zegarek z reklamacji, ale konieczna będzie reklamacja reklamacji... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA co się z nim dzieje ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
jimmibaton 15702 #68706 Posted November 14, 2025 Zegarek na gwarancji do 2026 roku. Zauważyłem, że przestał trzymać rezerwę chodu i spóźniał się 5-6 sekund na dobę. Postanowiłem, że oddam go do serwisu. Zegarek trzymali mi 10 tygodni. Odebrałem bez marudzenia, ale w domu, w sztucznym świetle pod pewnym kątem, u dołu tarczy zauważyłem zaciek widoczny na zdjęciach. Zrobiłem zdjęcie i wysłałem obsłudze salonu, w którym oddawałem zegarek. Prosili bym go zwrócił i złożył reklamację. Prosiłem o priorytetowe potraktowanie, lecz otrzymałem go dopiero po kolejnych trzech tygodniach. Dziś byłem go odebrać i co? Zaciek nie do końca został usunięty, dlatego znowu wróciłem bez zegarka. Szczerze mówiąc, mam już dość...A to fotki po odebraniu za pierwszym razem:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8466 #68707 Posted November 14, 2025 Zegarek na gwarancji do 2026 roku. Zauważyłem, że przestał trzymać rezerwę chodu i spóźniał się 5-6 sekund na dobę. Postanowiłem, że oddam go do serwisu. Zegarek trzymali mi 10 tygodni. Odebrałem bez marudzenia, ale w domu, w sztucznym świetle pod pewnym kątem, u dołu tarczy zauważyłem zaciek widoczny na zdjęciach. Zrobiłem zdjęcie i wysłałem obsłudze salonu, w którym oddawałem zegarek. Prosili bym go zwrócił i złożył reklamację. Prosiłem o priorytetowe potraktowanie, lecz otrzymałem go dopiero po kolejnych trzech tygodniach. Dziś byłem go odebrać i co? Zaciek nie do końca został usunięty, dlatego znowu wróciłem bez zegarka. Szczerze mówiąc, mam już dość...A to fotki po odebraniu za pierwszym razem:Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo niestety idzie to do zegarmistrza jakiegoś do Warszawy a nie do Szwajcarii. Widocznie jakiś partacz, bo inaczej tego nazwać nie można 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krystian 2290 #68708 Posted November 14, 2025 Niekoniecznie do Warszawy. Jeżeli chodzi o KRUKa to w Wielkopolsce też jest serwis. 0 Share this post Link to post Share on other sites
K_J 1003 #68709 Posted November 14, 2025 Czyli kupujemy często zegarek za ponad 50tyś. i mamy takie problemy z serwisem. Żeby kupić to trzeba się w kolejce ustawić jak po świętego Grala. Jestem ciekaw kto nakręcił taki hype na te zegarki. Szkoda słów. Mój Casio Oceanus nie ma takich problemów 0 Share this post Link to post Share on other sites
bober5264 3981 #68710 Posted November 14, 2025 Czyli lepiej byloby oddac na serwis do np Czasowni, zaplacic ok tysiaka i miec z glowy, bo gwarancyjnie to widac ze cudownie traktuja te zegarkiWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69574 #68711 Posted November 14, 2025 2 godziny temu, K_J napisał(-a): Czyli kupujemy często zegarek za ponad 50tyś. i mamy takie problemy z serwisem. Żeby kupić to trzeba się w kolejce ustawić jak po świętego Grala. Jestem ciekaw kto nakręcił taki hype na te zegarki. Szkoda słów. Mój Casio Oceanus nie ma takich problemów Casiolepsze# 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
nav 10674 #68712 Posted November 14, 2025 2 godziny temu, bober5264 napisał(-a): Czyli lepiej byloby oddac na serwis do np Czasowni, zaplacic ok tysiaka i miec z glowy, bo gwarancyjnie to widac ze cudownie traktuja te zegarki Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Cóż, też mam wrażenie, że lepiej oddać do sprawdzonego zegarmistrza, niż bawić się w taki oficjalny serwis, na tak przypadkowym poziomie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dsz 120 #68713 Posted November 15, 2025 11 godzin temu, K_J napisał(-a): Czyli kupujemy często zegarek za ponad 50tyś. i mamy takie problemy z serwisem. Żeby kupić to trzeba się w kolejce ustawić jak po świętego Grala. Jestem ciekaw kto nakręcił taki hype na te zegarki. Szkoda słów. Mój Casio Oceanus nie ma takich problemów #CasioLepsiejsze 😅 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8466 #68714 Posted November 15, 2025 No cóż. Po to jest gwarancja. Oddawać do skutku. W momencie kiedy oddamy zegarek do innego nieautoryzowanego serwisu stracimy gwarancję. Pisać reklamacje i oddawać aż będzie idealnie. Choćby paproch jeden został na tarczy. Ma być idealnie 2 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69574 #68715 Posted November 15, 2025 Weekend z Pepsi. 13 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8466 #68716 Posted November 15, 2025 1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Weekend z Pepsi. Dobrze go widzieć U mnie za to niezmiennie Polar 😉 13 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69574 #68717 Posted November 15, 2025 38 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Dobrze go widzieć U mnie za to niezmiennie Polar 😉 Pepsi jest tym najbardziej uniwersalnym zegarkiem w moich zbiorach, stąd najczęściej na nadgarstku. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 54512 #68718 Posted November 15, 2025 14 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Butik 11598 #68719 Posted November 15, 2025 W poszukiwaniu Rolexa dla mnie - podejście szóste 15 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 69574 #68720 Posted November 15, 2025 11 minut temu, Butik napisał(-a): W poszukiwaniu Rolexa dla mnie - podejście szóste No tak. 🤭 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 12788 #68721 Posted November 15, 2025 27 minut temu, Butik napisał(-a): W poszukiwaniu Rolexa dla mnie - podejście szóste To co tam jeszcze zostało, land dweller ?😄 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 1510 #68722 Posted November 15, 2025 9 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Ma być idealnie Sądząc po tym w jakim stanie serwis oddał "naprawiony" zegarek, trudno uwierzyć, że są w stanie zrobić to dobrze. Każda kolejna ingerencja takich fachowców to IMO psucie zegarka ... współczuję właścicielowi zgłosiłbym sprawę do firmy ROLEX. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 8466 #68723 Posted November 15, 2025 W poszukiwaniu Rolexa dla mnie - podejście szóste Tak szybko jak się pojawi, tak szybko zniknie 0 Share this post Link to post Share on other sites
nav 10674 #68724 Posted November 15, 2025 W dniu 14.11.2025 o 14:14, hylu napisał(-a): weekend czas zacząć!:) Bardzo ładne zdjęcie, zegarek też fajny. 1 Share this post Link to post Share on other sites
blue7 66 #68725 Posted November 15, 2025 (edited) 17 godzin temu, Butik napisał(-a): W poszukiwaniu Rolexa dla mnie - podejście szóste imo najładniejsza tarcza ze wszystkich op i w tym sensie dla mnie najładniejszy op ze wszystkich (pomijam kwestie rozmiaru - ja osobiście preferuję 36mm). gratuluję i życzę aby pozostał na stałe:) Edited November 16, 2025 by blue7 poprawka 0 Share this post Link to post Share on other sites