Mihhau 227 #69776 Posted April 11 1 godzinę temu, mylof napisał(-a): Gratulacje ! Daytona to wspaniały zegarek. Dziękuję! Wczesne odczucia- lekki, wygodny, fajny. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 3175 #69777 Posted April 11 22 minuty temu, Mihhau napisał(-a): Dziękuję! Wczesne odczucia- lekki, wygodny, fajny. witamy w klubie Pand 👏 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10798 #69778 Posted April 11 od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok... zraniłem Rolexa a tak serio wyleczyłem się z korony - podziękuję za masowy prestiż Czas na Pagani Design Dawno nic nie zamieszczalem, ale tym odbiorem muszę się podzielić/pochwalić W końcu jeden z graili. I w nowym pudełkuNa bogato, gratulacje 4 Share this post Link to post Share on other sites
dsz 295 #69779 Posted April 11 3 godziny temu, bober5264 napisał(-a): No i pieknie, koledze wyzej wpadla daytonka a meczybula oficjalnie sie rozmyslil Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka @Dnlaie Explorer36 bardzo mi się podoba, jak dobrze podzwoni się po AD to można go mieć od ręki Doprawdy powiadam Wam, że ostatni będą pierwszymi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mihhau 227 #69780 Posted April 11 2 godziny temu, Paweł Bohacz napisał(-a): witamy w klubie Pand 👏 Dzięki, miło w końcu dołączyć 36 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Czas na Pagani Design Na bogato, gratulacje Dziękuję! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69781 Posted April 12 (edited) No to są zapowiedzi. Z tego co łatwe do wylapania to mamy OPnz dedykowaną koronką na 100lat ale też daytone z niebieskim(?) ceramicznym bezelem, bedzie tez DD w zlocie i nowa tarcza "fume green" w DD lub DJ z fluted bezelem. Edited April 12 by Jan 3 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
DrQQ 270 #69782 Posted April 12 Ten z niebieskim bezelem mi raczej zalatuje nowym YM2 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69783 Posted April 12 Tak jak zerknalem na pusher to zdecydowanie YM 0 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
logann 4095 #69784 Posted April 12 To chyba nie są pushers od Daytony 0 Share this post Link to post Share on other sites
mroova 7126 #69785 Posted April 12 18 minut temu, DrQQ napisał(-a): Ten z niebieskim bezelem mi raczej zalatuje nowym YM2 to samo pomyślałem: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 64202 #69786 Posted April 12 10 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69787 Posted April 12 (edited) 17 hours ago, dsz said: @Dnlaie Explorer36 bardzo mi się podoba, jak dobrze podzwoni się po AD to można go mieć od ręki Doprawdy powiadam Wam, że ostatni będą pierwszymi Pomyliły ci się religie. W kościele Rolex’a pierwsi będą zawsze pierwsi. A co do Watches & Wankers to coś mi się zdaje, że szykuje się też nowy Sub. Moze wersja zielono-zielona z ceramiczna tarczą i w pełnym złocie lub tytanie. No date, ma się rozumieć. Edited April 12 by Walezy 2 Share this post Link to post Share on other sites
dsz 295 #69788 Posted April 12 6 minut temu, Walezy napisał(-a): Pomyliły ci się religie. W kościele Rolex’a pierwsi będą zawsze pierwsi. Coś mi się zdaje, że szykuje się też nowy Sub. Moze wersja zielono-zielona z ceramiczna tarczą i w pełnym złocie lub tytanie. No date, ma się rozumieć. czekamy na premierę - muszę znowu zapisać się na Ex36 Sub będzie w 36mm ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69789 Posted April 12 6 minutes ago, dsz said: czekamy na premierę - muszę znowu zapisać się na Ex36 Sub będzie w 36mm ? 36 mm Sub? Oszalałeś? To oznaczałoby schizmę w kościele Rolexa, a na to się nie zanosi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dsz 295 #69790 Posted April 12 5 minut temu, Walezy napisał(-a): 36 mm Sub? Oszalałeś? To oznaczałoby schizmę w kościele Rolexa, a na to się nie zanosi. YM jest w 37mm (najbardziej niedoceniony model) Suba mogliby dać w 37-38 mm 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69791 Posted April 12 6 minutes ago, dsz said: YM jest w 37mm (najbardziej niedoceniony model) Suba mogliby dać w 37-38 mm Nie marudź. Idź na siłkę. Przypakuj. 2 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75248 #69793 Posted April 12 Pomyliły ci się religie. W kościele Rolex’a pierwsi będą zawsze pierwsi. A co do Watches & Wankers to coś mi się zdaje, że szykuje się też nowy Sub. Moze wersja zielono-zielona z ceramiczna tarczą i w pełnym złocie lub tytanie. No date, ma się rozumieć.Ciekawe, czy jutro jakaś nowość przyćmi najlepszego obecnie zielonego Rolexa ever. 7 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
dsz 295 #69794 Posted April 12 1 minutę temu, mario1971 napisał(-a): Ciekawe, czy jutro jakaś nowość przyćmi najlepszego obecnie zielonego Rolexa ever. Mario co to za NEW avatar? 7 moja szczęśliwa cyfra 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 75248 #69795 Posted April 12 Mario co to za NEW avatar? 7 moja szczęśliwa cyfra Okno daty mojego Hulka. 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
dsz 295 #69796 Posted April 12 brakuje Explorera36 do kompletu 0 Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69797 Posted April 12 1 hour ago, mario1971 said: Ciekawe, czy jutro jakaś nowość przyćmi najlepszego obecnie zielonego Rolexa ever. myślę, że właśnie wersja z ceramiczną tarczą i w tytanie byłaby dobra kontynuacja sukcesu Hulka. Okaże się już wkrótce. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 20179 #69798 Posted April 12 Swoją drogą te "wycieki" z błędami ktore obiegły internet jakiś czas temu zadziwiająco dobrze wpisują sie w film rolexa Dla przypomnienia: 0 📸@horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Walezy 399 #69799 Posted April 12 (edited) 34 minutes ago, Jan said: Swoją drogą te "wycieki" z błędami ktore obiegły internet jakiś czas temu zadziwiająco dobrze wpisują sie w film rolexa Dla przypomnienia: Zgadza się, te przecieki były tak mało ekscytujące, ze aż bardzo wiarygodne. Edited April 12 by Walezy 0 Share this post Link to post Share on other sites
meinard 5223 #69800 Posted April 12 Daytona wybitnie komiczna by była. 2 Share this post Link to post Share on other sites