Sol 7224 #3876 Napisano 16 Października 2015 kacprzak1991 - nic się nie martw. Jak ich znam, to niebawem pojawią się wersje ze świecidełkami na bezelu Wersja dla mężczyzn inaczej, oraz dla kobiet 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #3877 Napisano 16 Października 2015 Z takim zegarekiem to czułbym sie, jak różowy powerRANGErs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85832 #3878 Napisano 16 Października 2015 Mi się podoba. Wyróżniał by się w tłumie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12115 #3879 Napisano 16 Października 2015 Dla mnie wypas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1359 #3880 Napisano 16 Października 2015 Jedenasty kolorek już jest Na paradę równości jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 358 #3881 Napisano 16 Października 2015 Właśnie odebrałem czarnego pozytywa. Teraz tylko zamiana metalowej szlufki na gumową z Risemana i jest ok. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3882 Napisano 16 Października 2015 Na prawdę nikt nie chce zestawu pasek+bezel+czopki od 1ER? Zbieram na zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 358 #3883 Napisano 18 Października 2015 Czy można zmienić wykres ciśnienia na strzałkę jak w Risemanie? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35554 #3884 Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Czy można zmienić wykres ciśnienia na strzałkę jak w Risemanie?Nie można strzałka jak i alert dzwiekowy chyba sama się pokazuje jak następuje zmiana ciśnienia....z tego co pamiętam Edytowane 18 Października 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3885 Napisano 18 Października 2015 Koledzy czy zegarek protrek prw-3500 jest podobny mechanicznie do rangemana? Zastanawia się który wybrać!? Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3886 Napisano 18 Października 2015 Tak, jest podobny. Sensory, TS i WC na pokładzie.A który ci bardziej pasuje? Jak masz gdzie to pooglądaj i przymierz. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3887 Napisano 18 Października 2015 Cena podobną, jeden większy drugi mniejszy, wygląd całkiem różny... Sam już nie wiem Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3888 Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Sol, to by znaczyło, że oba maja podobne funkcje, a Kolega pyta o podobieństwo... mechaniczne? Edytowane 18 Października 2015 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3889 Napisano 18 Października 2015 kingur2 - dlatego przymierz i sprawdź, który ci podejdzie. Roman to G, ale Protreki też są wytrzymałe.xenocratex - aaa, sorry, źle zrozumiałem. Chodzi o mechanizm? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3890 Napisano 18 Października 2015 Zgadza się chodzi mi który mechanicznie jest lepszy. Wyglądowo to nawet dziecko rozpozna różnice Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3891 Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Obydwa mają mechanizmy kwarcowe zasilane za pomocą baterii/akumulatora Edytowane 18 Października 2015 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3892 Napisano 18 Października 2015 Czyli pozostawić kupno zegarka tylko wyglądowi zewnętrznemu i kwestii gusto bo poza tym on niczym się nie różni?! Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3893 Napisano 18 Października 2015 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3894 Napisano 18 Października 2015 Oczywiście, że się różnią. Przede wszystkim przeznaczeniem, a także użytecznością.Powiem prosto: Bierz Romana. Jak ci nie podejdzie, bo... cośtam se wymyślisz, to weź Protreka.Amen 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3895 Napisano 18 Października 2015 No i już postanowiłem. Roman na 100%.... Brawa dla was... Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos100 1 #3896 Napisano 18 Października 2015 Kingur2 łapę masz odpowiednią do Romana ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3897 Napisano 18 Października 2015 Hmmmm mi tam się duży gabaryty podoba, ale ktoś stojący obok mnie może postukać się po głowie... Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3898 Napisano 18 Października 2015 To go główka rozboli. tapnięte z między jej nóg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7224 #3899 Napisano 18 Października 2015 Hmmmm mi tam się duży gabaryty podoba, ale ktoś stojący obok mnie może postukać się po głowie... Wysłane z mojego LunaJak nosisz zegarek dla innych, to uważaj, bo wielu sądzi, że zegarek to niepotrzebny balast skoro czas mają w komórce itd. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingur2 0 #3900 Napisano 19 Października 2015 Dla mnie mieć zegarek na ręku to podstawą ubioru... Wysłane z mojego Luna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach