Gość #8551 Napisano 11 Grudnia 2016 Chodzi za mną od jakiegoś czas seiko prospex...Ciekaw jestem, który. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #8552 Napisano 11 Grudnia 2016 Ja też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #8553 Napisano 12 Grudnia 2016 kilka dni temu podnieśli ceny od kilkudziesięciu pln do kilku stówekpolski zloty (?) polecial na pysk a przy okazji komercyjne swieta sa szansa na skubanie jeleni ; ) 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbasmok 0 #8554 Napisano 12 Grudnia 2016 Jezus Chrystus jak dobrze, że zamówiłem Romka na eglobalu tydzień temu, a zastanawiałem się czy jeszcze nie poczekać hueshues. Od tamtego czasu skoczyło circa 300zł. Co prawda tydzień przetwarzali moją płatność, ale dziś już paczka wyruszyła. Ciekawe czy dojdzie w tym tyg, oby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8555 Napisano 12 Grudnia 2016 Z 10 dni trzeba liczyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #8556 Napisano 12 Grudnia 2016 Mi dzisiaj Romek przyszedł - zamówiłem 2 Grudnia, wysłali dzień później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8557 Napisano 12 Grudnia 2016 No to 10 dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1337 2 #8558 Napisano 12 Grudnia 2016 cena 856zł była idealna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8559 Napisano 12 Grudnia 2016 Mówiłem, że będzie droższy.A taki jeden wydziwiał na cenę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #8560 Napisano 12 Grudnia 2016 Nie no, cena byłą naprawdę spoko. Można było kilkadziesiąt złotych jeszcze zbić kodami rabatowymi jakie eglobal podsyłał na emaila.Kto nie kupił niech żałuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #8561 Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Ciekaw jestem, który. SUN019 - na żywo poprostu wymiata, szkoda tylko, że nie automatic a kinetic, ale z drugiej strony taki jest bardziej bezobsługowy. I żeby nie było całkowitego OT, to niech będzie Roman w "środowisku naturalnym" Edytowane 12 Grudnia 2016 przez ICE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8562 Napisano 13 Grudnia 2016 Luneta czy jakiś kolimator? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8563 Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) ICE, dla mnie kinetic to samo zło.Na pewno sprawdzi się dla jednozegarkowca ale nie dla tych co często zmieniają zegarki.Kinetic bardzo długo się ładuje i trzeba by go nosić tygodniami, automat jak się zatrzyma to sobie stoi i krzywda mu się nie dzieję a rozładowany akumulator wiadomo.No chyba że rotomat Edytowane 13 Grudnia 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #8564 Napisano 13 Grudnia 2016 Luneta.Co do kinetica to nie powinno być problemu. Co prawda nie jestem 100% jednozegarkowcem, ale jak już coś na łapę wejdzie to nie chce zejść przez parę miesięcy do następnej zmiany . Ale tak jak napisałem, również wolałbym automata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8565 Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie..mam prosbeCzy moglby ktorys z kolegow opisac mi jak manifestuje sie ten alarm przeciw burzowy w range?? ... Pokazuje sie cos na wyswietlaczu? Czy moze rylko pikanie?Oraz bardzo mnie ciekawi jak wyglada informacja na wyswietlaczu odnosnie wschodow i zachodow naszej gwiazdy heheh....milo by bylo gdyby ktorys z kolegow pokazal zdjecie wyswietlacza z ta informacja Edytowane 17 Grudnia 2016 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8566 Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Coś takiego Pierwsze zdjęcie wschod i zachód słońca.Drugie alarm burzowy(baro). Edytowane 16 Grudnia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #8567 Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Dzieki X-ray za fotki..mozesz jeszcze powiedziec czy ten alarm burzowy utrzymuje sie na wyswietlaczu caly czas i znika dopiero po wcisnieciu jakiegos przycisku przez uzytkownika? Czy sam przechodzi do trybu 'godzinowego' po jakims tam czasie? Przepraszam za literowki w poprzednim poscie,ale pisalem to na oldskulowym telefonie i dodatku w autobusie..widzialem je ale edycja postu byla wrecz niemozliwa ps.swoja droga masz super kolorki - zielony pozytyw,dla mnie super Edytowane 16 Grudnia 2016 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8568 Napisano 16 Grudnia 2016 Dzięki Alarm baro z tego co pamiętam jest aktywny 24h albo 12h muszę zobaczyć w instrukcji.Jak masz włączony alarm baro to nie działa synchronizacja radiowa godziny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #8569 Napisano 16 Grudnia 2016 24hJak idzie burza to trochę popika, a później pokazuje strzałką spadek lub wzrost ciśnienia. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8570 Napisano 16 Grudnia 2016 Dzieki X-ray za fotki..mozesz jeszcze powiedziec czy ten alarm burzowy utrzymuje sie na wyswietlaczu caly czas i znika dopiero po wcisnieciu jakiegos przycisku przez uzytkownika? Czy sam przechodzi do trybu 'godzinowego' po jakims tam czasie? Przepraszam za literowki w poprzednim poscie,ale pisalem to na oldskulowym telefonie i dodatku w autobusie..widzialem je ale edycja postu byla wrecz niemozliwa ps.swoja droga masz super kolorki - zielony pozytyw,dla mnie superTaki był prawie oryginalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11981 #8571 Napisano 16 Grudnia 2016 Zdjęcie stare, ale złapałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #8572 Napisano 16 Grudnia 2016 mrovka najlepiej przekonaj się sam jak działa alarm baro w Romanie. Włącz w swoim Range ten alarm, następnie włóż zegarek do torebki foliowej i nadmuchaj ją. Potem zakręć otwór i ściśnij torebkę a alarm natychmiast się uruchomi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8573 Napisano 16 Grudnia 2016 Zawsze też możesz przejechać się windą z 10 piętra na parter. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #8574 Napisano 16 Grudnia 2016 X-Ray Racja, prawie, bo już kombinowałeś wtedy z kolorami śrubek Może kiedyś też będę próbował go przypalić troszkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8575 Napisano 17 Grudnia 2016 X-Ray Racja, prawie, bo już kombinowałeś wtedy z kolorami śrubek Może kiedyś też będę próbował go przypalić troszkę W czarnym to śrubki i napisy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach