Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

np. tutaj :)

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Disaster3 jeśli miałbyś jeszcze jakieś pytania to śmiało podbijaj na kanał kolegi Mateja, tam na pewno wszystko znajdziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Panowie :)

Ty nie dziękuj tylko rachunki wystawiaj ;) - odwaliłeś dotąd kawał dobrej pożytecznej roboty, pomnik by Ci trzeba postawić chyba jakiś :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty nie dziękuj tylko rachunki wystawiaj ;) - odwaliłeś dotąd kawał dobrej pożytecznej roboty, pomnik by Ci trzeba postawić chyba jakiś :D

Hahaha Daito dzięki, fajnie, że mnie oglądacie - Dziękuję Wam za to.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co się wykluło?

Tomasz jeszcze nic, ale: on the way :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialne są te filmiki. Dużo się z nich dowiedziałem i ustawiłem swojego Rangeman'a dzięki!!!!

Ale mnie wkręcił ten zegarek, chyba kupię jeszcze jeden ale z e-global lub z watchshopa + czerwony pasek i bezel.

Strasznie mi się podoba wersja "Men in Rescue Red" ale ok. $700 po ile chodzi teraz na ebay'y bym nie dał, więc trzeba jakoś łatać ;)

Edytowane przez disaster3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To troche późno sie obudziłeś z tą decyzją , jak byś od razu wziął 2 z waczszopa to byś miał 30% RABATU.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To troche późno sie obudziłeś z tą decyzją , jak byś od razu wziął 2 z waczszopa to byś miał 30% RABATU.

Ale Roman wczoraj ani dzisiaj nie był objęty tymi przecenami, tylko miał standardowe 10% i na drugi 20%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym nie musiałem się z niczego budzić, bo ten co dostałem to był prezent, który dostałem a nie że sam sobie kupiłem ;)

W takim razie poczekam spokojnie bo mojemu bratu też ten zegarek się podoba i jak będą 30% rabaty to wtedy wezmę 2szt. (jeden dla siebie a drugi dla niego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na eglobalu masz czarnucha za 815 i olive za 825.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok właśnie widziałem. W związku z tym mam pytanie czy jest jakaś róznica miedzy tymi z WatchShopa a z e-Globala? Nie wiem cło, gwarancja, jej długość, szybkość dostawy itp, Mam i kartę kredytową i paypal'a więc rodzaj płatności mi obojętny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eglobal + paypal to najlepsza i najtańsza opcja. Gwarancja u obu sprzedawców miedzynarodowa. Oddziały mają w europie tak że cła odpadają.

Edytowane przez GeRmAnOs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eglobal + paypal to najlepsza i najtańsza opcja. Gwarancja u obu sprzedawców miedzynarodowa. Oddziały mają w europie tak że cła odpadają.

Na WS jest również honorowana w PL - 2 lata serwis centralny ZIBI na podstawie dokumentu zakupu i gwarancji. Na eglobal nie otrzymałem dowodu zakupu, więc gwarancja tylko u nich.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko na WS w tej chwili trzeba kupić 2 szt. a i tak cenowo za szt. nie zbliżymy się do ceny z e-global (wtedy nie muszę szukać drugiego chętnego aby wyszło najkorzystniej). Czy wszyscy co brali z e-global zegarki mieli problem z dowodem zakupu? Może wystarczy przy złożeniu zamówienia o tym wspomnieć z adnotacją, że w przypadku jej braku zwracam towar?

Jak to jest z paypal'em jest tam też coś takiego jak na ebay'u ochrona kupujących? Aby paypal zwrócił kasę a później ściga sprzedającego?

Edytowane przez disaster3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z eglobala e-fakture dostałem i jest możliwość dosłania papierowej wersji.

Wałka na wysyłke Ci raczej nie zrobią bo to już sprawdzony sprzedawca. Obstawiam że znajdzie się tu kilka osób które robiły już zakupy na globalu.

Edytowane przez GeRmAnOs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wałka o wysyłkę nie boję tylko brak faktury/dokumentu zakupy. Dlatego właśnie zaznaczam, czy jak u nich zamówię to pod warunkiem, że wraz z przesyłką będzie zarówno dowód zakupu i gwarancji. W innym przypadku zwracam towar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jeszcze na forum się nikomu Roman nie popsuł, nie wliczając uszkodzeń mechanicznych ;)

To mnie właściwie upewniło żeby brać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj była mała sesyjka mojego malutkiego Romana :)

Dla ciekawskich to limitowany GW-9400NV z custom bezelem z czarnucha, pasek Carbon z wersji Desert Camo, czarne wkrety bezela i paska.

cd0dd4478bf5b8a7gen.jpg

0b7dc221b6809f5cgen.jpg

53f1adb0e77f3485gen.jpg

6adef28d6a144b0egen.jpg

254abe468b9d3158gen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z eglobala e-fakture dostałem i jest możliwość dosłania papierowej wersji.

Wałka na wysyłke Ci raczej nie zrobią bo to już sprawdzony sprzedawca. Obstawiam że znajdzie się tu kilka osób które robiły już zakupy na globalu.

Ja się wałka o wysyłkę nie boję tylko brak faktury/dokumentu zakupy. Dlatego właśnie zaznaczam, czy jak u nich zamówię to pod warunkiem, że wraz z przesyłką będzie zarówno dowód zakupu i gwarancji. W innym przypadku zwracam towar.

No ja kupowałem kilkakrotnie z eglobal i nigdy żadnej faktury czy dowodu zakupu nie dostałem (ani papierowej czy tam e-fakt.) ale w sumie miałem to w doopie i się nie dopominałem  ^_^

Dla mnie najważniejsza była płatność przez paypala jako zabezpieczenie za otrzymanie produktu bez wad, resztą można se tyłek podetrzeć  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja kupowałem kilkakrotnie z eglobal i nigdy żadnej faktury czy dowodu zakupu nie dostałem (ani papierowej czy tam e-fakt.) ale w sumie miałem to w doopie i się nie dopominałem ^_^

Dla mnie najważniejsza była płatność przez paypala jako zabezpieczenie za otrzymanie produktu bez wad, resztą można se tyłek podetrzeć ;)

Ja zawsze miałem fakturę do pobrania po zalogowaniu się, na stronie, przy zamówieniu

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Mówta co chceta" ale w negatywie to nie jest to... no chyba że żółty :P

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi