tomaliusz 23158 #10126 Napisano 25 Lipca 2017 A ja w sumie myślę żeby zmienić Romana na gw9300...Już od dawna to piszesz, może w końcu wprowadzić słowa w czyn? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #10127 Napisano 25 Lipca 2017 Sezon rowerowy to sezon żółtego Romana, a w tym kolorze to trudno mi się go pozbyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #10128 Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Dla miłośników Gwiezdnych Wojen zostawię fotki moda z bladeforums: Mogę prosić link o o tego modach? Czy ktoś wie jak to zrobić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Lipca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #10129 Napisano 28 Lipca 2017 Mikro modyfikacja rangemana 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #10130 Napisano 28 Lipca 2017 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurax 3 #10131 Napisano 28 Lipca 2017 (edytowane) Romantyczny Rangeman Mateja był wczoraj do wzięcia na alledrogo wie ktoś za ile poszedł ? niecały jeden dzień był w ofercie - ciekawe czy ktoś jeszcze to obserwował? Edytowane 28 Lipca 2017 przez Szczurax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #10132 Napisano 28 Lipca 2017 (edytowane) Mogę prosić link o o tego modach? Czy ktoś wie jak to zrobić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Niestety nie mam bezpośredniego linku do źródła. Fotki pożyczyłem z polskiego forum nożowego, na którym ich źródło było opisane tylko jako bladeforums.com (amerykańskie forum nożowe), nie był wymieniony autor modyfikacji. Co do sposobu modyfikacji, najtrudniejszym elementem byłby pewnie wyświetlacz. Poszukaj w działach technicznych jak to się robi. W tym temacie to też się chyba przewinęło, ale nie wiem czy przy tej modyfikacji nie zachodzi przypadkiem potrzeba otwarcia koperty, żeby dociętą kolorową folię założyć bezpośrednio na wyświetlacz... edit:Dopiszę moje wrażenia po 4 dniach noszenia Romka. Jest wypasiony, jest piękny, jest duży... i ta wielkość jest trochę jego wadą. Nie to, że jest duży i wygląda źle, bo wygląda za***iście. Tylko chodzi o to, że o wszystko wadzi. No kawał skurczybyka z niego, jak na sportowy zegarek to trochę chyba przesadzony. U siebie widzę go w roli całodobowego EDC, noszę 4 dni i nie mogę się przyzwyczaić. Niby mam na ręce G-Shocka, ale cały czas uważam, żeby nim nie zaryć, bo albo uderzam albo zaczepiam. I nie wydziwiam, bo moje ostanie zegarki to były same mechaniki i wyrobiłem sobie naturalną ostrożność, żeby nie uderzać zegarkiem o futryny, meble itp. Czytałem z uśmiechem na ustach opisy przypadków "pompkomana". Ale już w 3 dzień próbując jeździć na deskorolce córki przewróciłem się na plecy i nadgarstkiem wcisnąłem przycisk ABC robiąc sobie siniaka na nadgarstku osłoną od naprężenia paska. Rzeczywiście ucieszyłem się, że uszy wytrzymały, ale skoro po 3 dniach użytkowania ma się takie obawy i bezwiednie wciska się przyciski to coś z projektem jest nie tak. Moja szlufka po 4 dniach używania Romka (czterech dniach): Edytowane 28 Lipca 2017 przez laferty 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #10133 Napisano 28 Lipca 2017 (edytowane) Romantyczny Rangeman Mateja był wczoraj do wzięcia na alledrogo wie ktoś za ile poszedł ? niecały jeden dzień był w ofercie - ciekawe czy ktoś jeszcze to obserwował?1300 pln w różowym stroju Dzisiaj wysłany za pobraniem Wysłane przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lipca 2017 przez Matej 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurax 3 #10134 Napisano 28 Lipca 2017 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vipercore 1 #10135 Napisano 28 Lipca 2017 Romek pozdrawia... No właśnie, skąd? :-)PS. Oficjalnie cześć Wam - już jako posiadacz Romana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #10136 Napisano 28 Lipca 2017 No ładny blok... Okolice Prypeci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #10137 Napisano 28 Lipca 2017 edit:Dopiszę moje wrażenia po 4 dniach noszenia Romka. Jest wypasiony, jest piękny, jest duży... i ta wielkość jest trochę jego wadą. Nie to, że jest duży i wygląda źle, bo wygląda za***iście. Tylko chodzi o to, że o wszystko wadzi. No kawał skurczybyka z niego, jak na sportowy zegarek to trochę chyba przesadzony. U siebie widzę go w roli całodobowego EDC, noszę 4 dni i nie mogę się przyzwyczaić. Niby mam na ręce G-Shocka, ale cały czas uważam, żeby nim nie zaryć, bo albo uderzam albo zaczepiam. I nie wydziwiam, bo moje ostanie zegarki to były same mechaniki i wyrobiłem sobie naturalną ostrożność, żeby nie uderzać zegarkiem o futryny, meble itp. Ja nie nosiłem zegarka przez prawie 10 lat (odkąd padł mój Timex Expedition). Jak nabyłem DW-5600 było ok, ale jak kupiłem GD-350, to zaczęły się schody. Zahaczałem o wszystko. Na szczęście po kilku tygodniach się przyzwyczaiłem Teraz tylko do nielicznych czynności muszę zegarek (dla jego własnego bezpieczeństwa) ściągać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #10138 Napisano 28 Lipca 2017 No właśnie ściągać G-Shocka dla jego bezpieczeństwa wydaje mi się bez sensu. Alternatywą wydaje się GW-M5610, ale ten wygląd... 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5718 #10139 Napisano 28 Lipca 2017 Ale dramatyzujecie... kupcie sobie Armidę A1, Deep Blue linii Master Diver albo jakiś innego divera w stylu eco zilla to się nauczycie nosić "wysokie zegarki", zapomnieć się nie da o tym że zegarek na łapie bo wazy "pu kilo" to i uważać łatwo, a jak nabierzecie nawyków to nie będziecie Romanem o futryny zahaczać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #10140 Napisano 28 Lipca 2017 Piotrek, młode to zdziwione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10141 Napisano 28 Lipca 2017 Vipercore, szkło 8mm czy inna rybka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #10142 Napisano 29 Lipca 2017 No ładny blok... Okolice Prypeci? Nie widzę innej opcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vipercore 1 #10143 Napisano 29 Lipca 2017 No ładny blok... Okolice Prypeci? Zgadza się. Vipercore, szkło 8mm czy inna rybka? Analogowy Samyang 8 mm, zgubił trochę ostrość na zegarku, co zobaczyłem już niestety w domu. Na dokładkę jeszcze jedno z dachu, daleko w tle reaktor nr 4: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #10144 Napisano 29 Lipca 2017 (edytowane) Pomyłka, przepraszam Edytowane 29 Lipca 2017 przez Matej 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słoik 286 #10145 Napisano 29 Lipca 2017 Ktoś z kolegów się może orientuje jak się ma kolor żółty z Rangemana gw9430 pasek i bezel do żółtego koloru Mudmastera (pasek) ??Wiem że w Mudmastera jest taki musztardowo żółty jak lubię a jak patrzę na zdjęcia Rangemana to wydaje się bardziej cytrynowy ale na żywo nie widziałem:/Ma ktoś może oba?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robalish 2 #10146 Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) Vipercore Niezła fota. Roman jest niczego sobie. Gdyby nie Mudmaster, to może, może... Edytowane 30 Lipca 2017 przez robalish 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #10147 Napisano 30 Lipca 2017 I jeszcze jedno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #10148 Napisano 30 Lipca 2017 Zdjęcia z wodą zawsze na propsie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #10149 Napisano 30 Lipca 2017 Pierwsza fota z drogi na morskie oko, a druga robiona przy udziale potoku w dolinie chochołowskiej Romek wymoczony ale zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #10150 Napisano 30 Lipca 2017 Pierwsza fota z drogi na morskie oko, a druga robiona przy udziale potoku w dolinie chochołowskiej Romek wymoczony ale zadowolony Oj, zazdroszczę, zazdroszczę bycia w Tatrach. Wypij tam dobre piwo za moje zdrowie, może jeszcze kiedyś uda mi się tam wrócić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach