S.Adi. 135 #14651 Napisano 29 Listopada 2020 2 godziny temu, tommly napisał: Niezmiennie RED Słodka czereśnia. Kobiece usta i paznokcie. Dobra fota. 😀 Godzinę temu, zwirek napisał: DW 5600, King, M5610, Gulfman, Ga100, DW-9052...i teraz Romek - ten wirus chyba juz mnie jakis czas temu dopadł 😆 No to kupuj skrzyneczkę i wieszaczki na eksponaty ☺️. A tak swoją drogą, dobrze jest mieć jakiegoś bzika 😄 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11517 #14652 Napisano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, S.Adi. napisał: Dobra fota. 😀 Dzięki 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56130 #14653 Napisano 4 Grudnia 2020 Z lekturą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #14654 Napisano 4 Grudnia 2020 Z lekturąO, ostatni "Tour"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56130 #14655 Napisano 4 Grudnia 2020 Dokładnie, bieżący 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #14656 Napisano 5 Grudnia 2020 Long time no see. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #14657 Napisano 8 Grudnia 2020 Tomek. Widać bakterie na szkiełku. 😂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar_FKP 22 #14658 Napisano 2 Stycznia 2021 Ufff przebrnąłem przez wątek Witam wszystkich, mojego dwunastoletniego mudmana zastąpił dwa tygodnie temu Romek. Jestem zadowolony 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14659 Napisano 3 Stycznia 2021 Serio przeczytałeś wszystko? Możemy Cię przepytać? 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14660 Napisano 3 Stycznia 2021 15 godzin temu, Oskar_FKP napisał: Ufff przebrnąłem przez wątek 587 stron !? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar_FKP 22 #14661 Napisano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Noodles napisał: 587 stron !? Ponad tydzień się zeszło na raty 🙈 Ale dzięki temu nie muszę zadawać pytań 1 godzinę temu, Sol napisał: Serio przeczytałeś wszystko? Możemy Cię przepytać? Serio od deski do deski 👍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #14662 Napisano 3 Stycznia 2021 2 godziny temu, Oskar_FKP napisał: Ponad tydzień się zeszło na raty 🙈 Ale dzięki temu nie muszę zadawać pytań Serio od deski do deski 👍 Szacunek kolego. To sporo postów i kawał historii z udziałem forumowiczów 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar_FKP 22 #14663 Napisano 3 Stycznia 2021 2 minuty temu, S.Adi. napisał: Szacunek kolego. To sporo postów i kawał historii z udziałem forumowiczów 😄 Szkoda tylko że nie wszytkie fotki działają Ale przynajmniej dowiedziałem się że wybrałem jeden z fajniejszych G (w umiarkowanym budżecie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #14664 Napisano 3 Stycznia 2021 Gratulacje, wszystko fajnie, ale fotki Twojego Romanova to ja tu nie widzę. Czyżby to zmyłka? A tak na serio to ja swojego czasu też przeglądnąłem od deski do deski. No i tak mam Tego romka i nigdzie go nie oddam ❤️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #14665 Napisano 3 Stycznia 2021 8 minut temu, Vonziej napisał: Gratulacje, wszystko fajnie, ale fotki Twojego Romanova to ja tu nie widzę. Czyżby to zmyłka? A tak na serio to ja swojego czasu też przeglądnąłem od deski do deski. No i tak mam Tego romka i nigdzie go nie oddam ❤️ ..tylko Chuck Norris zdoła to forum przeczytać od deski do deski !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #14666 Napisano 3 Stycznia 2021 6 minut temu, unadarek napisał: ..tylko Chuck Norris zdoła to forum przeczytać od deski do deski !!! Ale dopiero jak skończy misje świąteczne w World of Tanks 2 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #14667 Napisano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, ShoRtie napisał: Ale dopiero jak skończy misje świąteczne w World of Tanks ...a no właśnie niedawno go tam zauważyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar_FKP 22 #14668 Napisano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Vonziej napisał: Gratulacje, wszystko fajnie, ale fotki Twojego Romanova to ja tu nie widzę. Czyżby to zmyłka? A tak na serio to ja swojego czasu też przeglądnąłem od deski do deski. No i tak mam Tego romka i nigdzie go nie oddam ❤️ Jest, fotka z dnia zakupu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14669 Napisano 4 Stycznia 2021 Masz 5 dni na wbicie baterii na H, inaczej zostaniesz usunięty z klubu! Jeżeli naprawdę to czytałeś, to wiesz jak często się ten przytyk pojawiał. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #14670 Napisano 4 Stycznia 2021 9 minut temu, Sol napisał: Masz 5 dni na wbicie baterii na H, inaczej zostaniesz usunięty z klubu! Jeżeli naprawdę to czytałeś, to wiesz jak często się ten przytyk pojawiał. Łoo, w tą pogodę to ja nawet nie chcę się nad tym zastanawiać, od 2 msc na M jestem. 😴 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8414 #14671 Napisano 4 Stycznia 2021 Zawsze można spróbować wspomóc się jakąś fest latarką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #14672 Napisano 4 Stycznia 2021 15 minut temu, Mikas napisał: Zawsze można spróbować wspomóc się jakąś fest latarką Albo solarium😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar_FKP 22 #14673 Napisano 4 Stycznia 2021 2 godziny temu, Sol napisał: Masz 5 dni na wbicie baterii na H, inaczej zostaniesz usunięty z klubu! Jeżeli naprawdę to czytałeś, to wiesz jak często się ten przytyk pojawiał. Cierpliwie czekam na słońce Poprzedni zegarek chciałem kiedyś na lampie led naładować i skończyło się na wymianie wyświetlacza.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14674 Napisano 4 Stycznia 2021 W pochmurny dzień też się ładuje, tylko wolniej. Solary (Eco-drive'y) wymyślono nie po to by je ładować pod lampą zasilaną prądem 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #14675 Napisano 4 Stycznia 2021 Wszystko należy robić z "głową" i nie można za mocno napinać łuku czy tam przekarmić osła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach