Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Daj spokój.. 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Citki Promastery na Amazon.de.  Nie wiem, czy atrakcyjne.

Przykład:

https://www.amazon.de/Citizen-Promaster-Automatik-Taucheruhr-NY0086-16L/dp/B07Q72523X/ref=sr_1_19?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3RCJ87NCVENDJ&keywords=citizen+promaster&qid=1644176804&sprefix=citizen+promaster%2Caps%2C139&sr=8-19

Promaster Pepsi:  184,89 - kupon 21,69 = 163,20 € + przesyłka do PL + 5,99 € = 169,19 €.  Przeliczając VAT ( o ile nie jest już przeliczony) z 19% na 23% daje to wg mnie 174,88 € czyli ok. 800 pln.

Do tego wyprzedaż walentynkowa Hamiltonów na Ashford:

https://www.ashford.com/catalogsearch/result/?q=hamilton

Edytowane przez Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Natalia napisał(-a):

Ze wszystkimi opłatami wyjdzie ok 3300  w PL cena sklepowa ok 9k

Screenshot_20220216-201230_Opera.jpg

Edytowane przez Rikimaru75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Rikimaru75 said:

Ze wszystkimi opłatami wyjdzie ok 3300  w PL cena sklepowa ok 9k

Screenshot_20220216-201230_Opera.jpg

Tak, tylko czy w tej cenie nie kupię czegoś lepszego niż ten Ball?

Mieszkam w UK i VAT jest niższy (20%), także może wyjść trochę taniej po wszystkim. 

https://zegarownia.pl/zegarek-damski-ball-trainmaster-eternity-ladies-automatic-nl2080d-sj-bk

Tutaj więcej realnych zdjęć. 

Edytowane przez Natalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Jomashop mają dobre ceny a Ball to uznana firma i jej produkty są cenione przez miłośników zegarków, tak więc jeżeli Ci się podoba to kupuj nie pożałujesz. 

Pytanie, czy to najlepszy stosunek jakości do ceny, to niebezpieczny temat, bo zaraz zostaniesz zasypana dziesiątkami propozycji z których nie będziesz w stanie wybrać najlepszej. 

Na (zły? ;)) początek może Squale Onda Pink?  

5f0f7b0656142333867090.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paulus57

Szukam czegoś do pracy i taki róż odpada. Raczej z białą tarczą i wpadł mi w oko Tissot T122.207.11.033.00, ale dla takiej okazji jak Ball w niskiej cenie mogę zrobić wyjątek ;)

https://www.jomashop.com/tissot-t-classic-automatic-silver-dial-ladies-watch-t122-207-11-033-00.html

spacer.png

Edytowane przez Natalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Natalia napisał(-a):

@Paulus57

Szukam czegoś do pracy i taki róż odpada. Raczej z białą tarczą i wpadł mi w oko Tissot T122.207.11.033.00, ale dla takiej okazji jak Ball w niskiej cenie mogę zrobić wyjątek ;)

https://www.jomashop.com/tissot-t-classic-automatic-silver-dial-ladies-watch-t122-207-11-033-00.html

spacer.png

Ja bym wybrał Balla, ale to męski punkt widzenia ;). Tissot ładny, elegancki, ale brak mu charakteru, z wyglądu niczym się nie wyróżnia. Z drugiej strony zrozumiałem, że masz pracę, gdzie ceni się dyskretną elegancję, więc może jednak Tissot? Sama musisz ocenić na co możesz sobie pozwolić, by szef ewentualnie się nie czepiał. Ball ma jeszcze jedną zaletę ma na wskazówkach tryt i będzie doskonale czytelny w ciemnościach (gdyby nadszedł obiecywany kryzys energetyczny, jak znalazł). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ball zamówiony, dziękuję 👍

Jak bransoletka mi się znudzi to zawsze mogę poszukać jakiś pasek. Np. tu oryginalny. 

Ball_Watch_Company_Eternity_Ladies_NL2080D-LJ-BK_d3b6e4a8-f206-469a-b9d6-6713cf8709ff.png

Edytowane przez Natalia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Natalia napisał(-a):

Jak bransoletka mi się znudzi to zawsze mogę poszukać jakiś pasek. Np. tu oryginalny. 

Ball_Watch_Company_Eternity_Ladies_NL2080D-LJ-BK_d3b6e4a8-f206-469a-b9d6-6713cf8709ff.png

Super wybór. Mnie się akurat Balle z najprostszymi tarczami najbardziej podobają. Będziesz zadowolona. No i pochwal się jak dojdzie fotkami na naszym Forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Natalia napisał(-a):

szybka „męska” decyzja i bardzo dobra decyzja. Ball robi znakomite zegarki, będziesz zadowolona. Mój np. Ball ma u mnie dożywocie😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Pau’l napisał(-a):

szybka „męska” decyzja i bardzo dobra decyzja. Ball robi znakomite zegarki, będziesz zadowolona. Mój np. Ball ma u mnie dożywocie😉

U mnie na razie w planach. Tobie też gratuluję :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Natalia napisał(-a):

Bardzo dobry wybór.

Co do paska, tak jak polecam ich zegarki to ich paski to "przekleństwo" - zalecam uszycie paska na zamówienie, wyjdzie taniej, jakościowo niebo a ziemia.

I co najważniejsze można sobie spersonalizować jak się tylko chce :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć to chińczyk, to znający temat będą wiedzieli, że CIGA-Design, to firma która robi ciekawe i nagradzane na szwajcarskich wystawach wzory. Ostatnio dostał nagrodę ich model Blue Planet, ale cena tego zdecydowanie ponad mój budżet. Stalowy ok. 1000 USD a tytanowa... Komu podobają się ich wzory polecam model kwarcowy, który można teraz kupić za ok. 300 zł (dotychczasowa cena ok. 430). Wiem, że za niedługo wyprzedaże na Ali, ale chyba nie warto czekać. 

Dołączam zdjęcie poglądowe modelu, który zamówiłem. Jest też w innej wersji kolorystycznej model dla kobiet (ta sama cena, mniejszy rozmiar). 

https://pl.aliexpress.com/item/1005002982130464.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.3.b10f245d4XhzS1 

Ha0bcccdf08ed447d92bca607e4d8072fh.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, beriam napisał(-a):

Warto dodać, że to "używany" zegarek >>> "* zegarek może nosić drobne ślady użytkowania powstałe podczas prezentacji w salonie lub może być spakowany w pudełka zastępcze, co w żaden sposób nie wpływa na ich jakość użytkowania."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pudełko na zegarki na shopee - 29 pln

Cena dostępna z kuponem sprzedawcy -10/40zł i kuponem z apki -10/30zł spod baneru 'wiosenne metaformozy'.
Kto wykorzystał -10/30 może dorzucić coś za złotówke i użyć -10/40.

image.thumb.png.2255a8deb20b0b479f1334ef0cfc2667.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie oglądałem, co tam na Ocarat w promocjach, i jedna rzecz zwróciła moją uwagę

Smartwatch Alpiny. Fajny, klasyczny, elegancki. Prawie nie widać, że to "smart". Z tego co widziałem, to u nas chyba duuużo droższy.

obraz.thumb.png.8ae70b7e83e96c35450af84e8f8dda31.png

obraz.png.46c7f5de3e11da1d8217037a7ecdcd25.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi