Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
arek-legnica

Klub Miłośników Zegarków IWC Schaffhausen

Rekomendowane odpowiedzi

Taki dość nieoczywisty egzemplarz zawitał droga wymiany do kolekcji 3138c3f7574b484e9eb6fd410ce03028.jpg&key=9941a50671ce5cf5789a1d10483a478052a1403ed6e982ab1c7c57a6d3b5969c

Ale krąży. Jakbym go kojarzył Ale fajny jest, gratulacje

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale krąży. Jakbym go kojarzył Ale fajny jest, gratulacje
Dzięki. Kolega z forum mówił że jest drugim właścicielem, więc może ten akurat jakoś tak bardzo się nie na krążył;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki. Kolega z forum mówił że jest drugim właścicielem, więc może ten akurat jakoś tak bardzo się nie na krążyłdefault_wink.png

Faktycznie, zwracam honor, widzę „lekkie” różnice ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Genovese_ napisał(-a):

DSCF8352.jpg

DSCF8319.jpg

DSCF8328.jpg

DSCF8350.jpg

Piękny zegarek i świetne zdjęcia. Do tego modelu trzeba mieć kawał ręki, na twojej wygląda bardzo dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.06.2026 o 21:35, traczu napisał(-a):

Taki dość nieoczywisty egzemplarz zawitał droga wymiany do kolekcji 3138c3f7574b484e9eb6fd410ce03028.jpg

Mój pierwszy IWC i w ogóle pierwszy "poważny" zakup zegarkowy, całe oszczędności na niego wydałem. Matko, co ten zegarek przeszedł... Swoją drogą to trochę dziwne, że od tylu lat ta seria nie została zmieniona. Trochę chyba zaniedbali tę linię modelową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mój pierwszy IWC i w ogóle pierwszy "poważny" zakup zegarkowy, całe oszczędności na niego wydałem. Matko, co ten zegarek przeszedł... Swoją drogą to trochę dziwne, że od tylu lat ta seria nie została zmieniona. Trochę chyba zaniedbali tę linię modelową.
Czasem sobie myślę że dobrze by było mieć ten jeden jedyny lub powiedzmy ze 3 zegarki które mogłyby być ze mną we wszystkich ważnych momentach. No ale to chyba jednak nierealne bo za dużo fajnych zegarków na świecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20260726_175413.thumb.jpg.7c4829fa11f66a18cb7d7de9910e839f.jpg

Genialna jest XVI. Z chęcią bym przygarnął taką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi