Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kkwpk

Formuła1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam wrażenie, że w tym sporcie jest trochę jak w polityce. Najistotniejsze jest kto kogo pierwszy wydyma. Widać Robert wie co robi by nie zostać... że tak powiem.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ciekawe rzeczy dziś chyba, powiedziała C. Williams o różnicach w czasach między Kubicą a Russelem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe rzeczy dziś chyba, powiedziała C. Williams o różnicach w czasach między Kubicą a Russelem.

Co masz na myśli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Sumienie ją ruszyło czy jak? Tak czy inaczej, brytyjski autosport oczywiście się o tym nawet nie zająknie mimo, że wszystko co mówię Claire zawsze jest święte i samą prawda. Z ciekawych wypowiedzi to Cezary Gutowski męczył dziś dość dużo Roberta i jak na tę cała enigme wypowiedzi, powiedziałbym, że brzmi to jakoś tak optymistycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja tam Haasa widzę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu optymistycznego. Degradacja bo tak to trzeba nazwać do roli trzeciego kierowcy z plonnymi nadziejami na fotel kierowcy w 2021 a lata lecą...

Miejmy nadzieję tylko że Robert odnajdzie się w innej serii wyścigowej, tą radość że ścigania, a nie walki z maszyna jak było to w Williamsie, bo to najważniejsze-satysfakcja z tego co się robi.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu optymistycznego. Degradacja bo tak to trzeba nazwać do roli trzeciego kierowcy z plonnymi nadziejami na fotel kierowcy w 2021 a lata lecą...

Miejmy nadzieję tylko że Robert odnajdzie się w innej serii wyścigowej, tą radość że ścigania, a nie walki z maszyna jak było to w Williamsie, bo to najważniejsze-satysfakcja z tego co się robi.

Mówię o optymizmie w wypowiedziach Roberta. Jeszcze kilka GP temu był bardziej przybity w wywiadach niż teraz kiedy coś się dzieje. I pewnie masz rację, będzie trzecim kierowcą, który w najlepszym razie dostanie jakieś treningi, a poza tym będzie pewnie w innej serii jako kierowca. Czy wróci na fotel kierowcy w F1? Tego nie wiem, ale u Kubicy nic nie jest niemożliwe, zwłaszcza że ma (oby miał jak najdłużej) wsparcie jednej z największych firm w tej części Europy. Wierzę, że tak jak Kimi, może jeździć z sukcesami w F1 jeszcze przez kilka sezonów, dając nam przyjemność z oglądania tego. A że trzeba zrobić krok wstecz? No cóż, takie życie. Robert miał już dużo przeszkód, które miały być nie do przeskoczenia, a jednak nie ma już po nich śladu. Tak samo jak po wszystkich klakierach, którzy byli tacy mądrzy w ferowaniu wyroków na swoich klawiaturkach.

Ze wszystkich ludzi na świecie, których podziwiam to właśnie Kubica nauczył mnie żeby nie być pesymistą, myśląc błędnie że jest się realistą. A z Twojej wypowiedzi wyciągam właśnie takie ręko-opadające nastawienie do tego w jakiej sytuacji znalazł się nasz rodak. Więcej wiary! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię o optymizmie w wypowiedziach Roberta. Jeszcze kilka GP temu był bardziej przybity w wywiadach niż teraz kiedy coś się dzieje. I pewnie masz rację, będzie trzecim kierowcą, który w najlepszym razie dostanie jakieś treningi, a poza tym będzie pewnie w innej serii jako kierowca. Czy wróci na fotel kierowcy w F1? Tego nie wiem, ale u Kubicy nic nie jest niemożliwe, zwłaszcza że ma (oby miał jak najdłużej) wsparcie jednej z największych firm w tej części Europy. Wierzę, że tak jak Kimi, może jeździć z sukcesami w F1 jeszcze przez kilka sezonów, dając nam przyjemność z oglądania tego. A że trzeba zrobić krok wstecz? No cóż, takie życie. Robert miał już dużo przeszkód, które miały być nie do przeskoczenia, a jednak nie ma już po nich śladu. Tak samo jak po wszystkich klakierach, którzy byli tacy mądrzy w ferowaniu wyroków na swoich klawiaturkach.

Ze wszystkich ludzi na świecie, których podziwiam to właśnie Kubica nauczył mnie żeby nie być pesymistą, myśląc błędnie że jest się realistą. A z Twojej wypowiedzi wyciągam właśnie takie ręko-opadające nastawienie do tego w jakiej sytuacji znalazł się nasz rodak. Więcej wiary! :)

Jak ja lubię takich ludzi

Kurde, jak Robert dziwnie się dzisiaj wypowiadał, tak, jakby coś tam jeszcze poważnego się działo w eterze. Trzeba dzisiaj studio obowiązkowo zobaczyć

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy. Życie pokaże. Dalej stoję na stanowisku że Kubica na fotel pierwszego kierowcy Formuły 1 już nie wróci.

A to co ma Orlen do zaoferowania taki skromny budżet jak na świat F1 to są groszowe sprawy. Nie oszukujmy się.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No w 2020 to już na pewno fotel wyścigowy mu nie pisany ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Williams dziś pokazał klasę. Po co oni w ogóle jeżdżą jak im części szkoda. Ciekawe czy zdjęli by Russella jakby Robert przydzwonił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ołowiany_zołnierzyk

Williams, żenada. Absolutna :-(

Mercedes, furmanka szczęścia (wypadnięcie Seba, neutralizacja) i dublet. Kierowcą dnia dla mnie Albon :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze, że dalej cała masa "specjalistów" będzie mówiła, że oba bolidy są takie same... Bo PR RWR tak powiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ołowiany_zołnierzyk

Nie są. Kto widział ostatni wywiad z C. Williams ten wie. To inne auta.

Edytowane przez Ołowiany_zołnierzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staraliśmy się to wytłumaczyć specjaliście Will Buxton, ale dalej się nie dało. Stwierdził, że problemy dotyczą obu bolidów. Mam nadzieję, że Robert kiedyś wyda książkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ołowiany_zołnierzyk

Widać, że Robert trochę gryzie się w język - vide dzisiejszy wywiad. To oczywiście prawilnie, bo taktyka "spalonych mostów" w F1 się nie sprawdza. Ale też liczę, że kiedyś jakąś książkę napisze ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecne kontrakty są tak stworzone, że nie można nic konkretnego powiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ołowiany_zołnierzyk

Widać po asyście, jaką każdy zawodnik ma w czasie wywiadów ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszych czasach, biorąc pod uwagę powyższą walkę, siędziowie mieliby do analizy z kilkanaście różnych incydentów wyścigowych, a kar poleciałaby cała MASA :D

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszych czasach, to wyścig by nawet nie wystartował w takich warunkach. Zresztą, zobaczymy co tajfun na weekend przyniesie, bo kwale w sobotę są dosyć wątpliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi