Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Klub Miłośników Zegarków Officine Panerai

Rekomendowane odpowiedzi

Uszy w „ świetle” nadgarstka ;-) może być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paneristi-fascisti, jak to wygląda na moim bieda nadgarstku? Zdjęcie robione telefonem więc oczywiście powiększa zegarek, ale i tak zajmował 80% powierzchni ...

piękny PAM i super lezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paneristi-fascisti, jak to wygląda na moim bieda nadgarstku? Zdjęcie robione telefonem więc oczywiście powiększa zegarek, ale i tak zajmował 80% powierzchni ...

Jeżeli zajmował 80% powierzchni, to możemy ewentualnie rozważać czy ten PAM nie jest zbyt mały :-) Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ok- nie ma do czego się przyczepić. Ja bym bez ryzyka brał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Piter, "znam" Twój nadgarstek, 44mm możesz łykać w ciemno;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za opinie :). Trochę kusi bo jest do wzięcia "od renki" w Krakau, ale jak już zrozumiałem że mogę udźwignąć te 44mm, to zastanawiam się jeszcze nad innymi opcjami tzn. 000 albo 111 ale Sandwich. No nic, trzeba pomyśleć :).

a może od razu 47? :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, jak kraść to miliony ;). U Ciebie na 18 to pewnie na relaksie, u mnie 16,7 chyba że spuchnie w lato to ponad 17 nawet xD także cienko.

Też uważam, że jest co najmniej dobrze. Będzie Pan zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ty tak dokładnie zmierzyleś nadgarstek co do mm? :)

Ja niedawno, jak zamawiałem pasek do Pama, to wyszło, że mam o prawie cały 1cm większego...

Ale się ucieszyłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja kiedyś też. Ale jak zmierzylem pasek od dziurki na jaką zapinam i dodałem lug to lug, to mi wyszło 1cm więcej. A paski dość ciasno zapinam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja kiedyś też. Ale jak zmierzylem pasek od dziurki na jaką zapinam i dodałem lug to lug, to mi wyszło 1cm więcej. A paski dość ciasno zapinam...

Jak pomiar był po zewnętrznej to nie dziwne:p

Wysłane z Blackberry przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy istnieje Luminor 44 mm w kopercie 1950 z manualem na bazie Unitasa czy tylko inhouse jak np. w 233?

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam sie ze w obecnej ofercie 1950 44mm to automaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, wysprzedaliście swoje PAMy, że nie wstawiacie fotek?

40c9b400765adda09fc7c9662f104fc1.jpg

27ff6d7927f9997e50819f1adf0d5627.jpg

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne sa te nowe nato. Można je zobaczyć gdzies w Warszawie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj z innej beczki

Dzisiaj kilka razy próbowałem kupić paski ze strony Panerai i totalna porażka bo ta strona to jakiś żart z Klientów.

Logowanie nie działa , reset hasła nie działa , kontakt z consierge nie działa . Żałosne a nie używam jakich wynalazków bo przeglądarki to Safari na kompie i telefonie oraz Chrome

Kupował ktoś coś z ich strony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kilka razy próbowałem kupić paski ze strony Panerai i totalna porażka bo ta strona to jakiś żart z Klientów.

Logowanie nie działa , reset hasła nie działa , kontakt z consierge nie działa . Żałosne a nie używam jakich wynalazków bo przeglądarki to Safari na kompie i telefonie oraz Chrome

Nie kupowałem, ale po wysłaniu pytania o koszt serwisu, consiege odpisał w 15 min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki to miałeś chyba jakieś szczęście .

Wlasnie jestem po następnej próbie , towar w koszyku, chce do kasy i tu niespodzianka ..... out of stock, masakra jakas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem przy próbie zamówienia z ich strony. To raczej nie wina przeglądarki bo próbowałem przez Operę i Safari.

Skończyło sie tak że poszedłem do AD i u nich zamówiłem.

Miły pan w sklepie twierdził że to podobno częsta przypadłość jesli chodzi o zamawianie na stronie Panerai - raz działa ok raz nie :(

Edytowane przez krisp1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem przy próbie zamówienia z ich strony. To raczej nie wina przeglądarki bo próbowałem przez Operę i Safari.

Skończyło sie tak że poszedłem do AD i u nich zamówiłem.

Miły pan w sklepie twierdził że to podobno częsta przypadłość jesli chodzi o zamawianie na stronie Panerai - raz działa ok raz nie :(

powtarzam się, ale to masakra jakaś. Z Ali już bym pół kontenera kauczuków kupił i to 10 razy taniej a tu łaskę Ci robią .

Nadal nie pomaga reset hasła. Próba założenia konta na inne dwa maile , wywala komunikat że nie prawidłowy adres mail. Rozumiem że chłopaki są od zegarków ale strona to ich wizytówka a to funkcjonalne dno. Wysłałem im laurkę, może kopną kogoś w tyłek i coś zrobią żeby to działało bo nie specjalnie mam czas jeździć po AD. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi