Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Omega tez robiła z tak umiejscowioną koronką - jak komu wygodnie.

fotka z netu

post-27093-0-69548900-1393480609_thumb.jpg

Edytowane przez gregch

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.gumtree.pl/cp-bizuteria-i-zegarki/poznan/sprzedam-zegarek-zloty-poljot-rarytas-556853574

Wymiękłem, uf, w tej cenie można już kupić pięknego repetiera  :o

I druga perełka

http://www.gumtree.pl/cp-bizuteria-i-zegarki/poznan/poljot-unikat-perelka-556872923

Edytowane przez Hipek

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No złota tam pewnie na 8000 - widać że branzoleta i koperta to gold 14k

Ten drugi też złoty - sama koperta to jakieś 11-12gram więc wcale nie taki przesadzony z ceną - przecie to wszystko złoto !!!

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale 16 tys za radzieckiego - świat oszalał :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam jest 12500 ( cena przesadzona o jakies 4tyś)   i za drugiego 1600zł do negocjacji ta rozsądna a mozna pewnie cos ubić - tu nie chodzi jakiej produkcji tylko że ze złota - mniejsza o to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę, muszę okulary kupić, 1600 - przeczytałem jako 16000  :blink:

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polish Navy watch http://www.ebay.pl/itm/Wostok-Amphibian-Antimagnetic-Polish-Navy-Diver-Watch-/181332350776?pt=Wristwatches&hash=item2a38401738&_uhb=1 ale wydziarał numer , ale podejrzewam , że nawet nie dremelkiem...

Grawerka wykonana jest takim urządzeniem do pisania po metalowych przedmiotach - kiedyś miałem praktyki na warsztacie samochodowym sporej firmy i tam był taki stolik metalowy na którym kładło się np młotek i z boku było coś jak długopis na kablu gdy zaczynałeś pisać to na czubku robiło się zwarcie i ten niby rysik wypalał w metalu takie napisy - cały dzień podpisywałem mechanikom ich klucze,młotki, srubokrety itp... a dodam ze nie jest to łatwe ponieważ czubek robi zwarcie i podskakuje nie da się ładnie napisać tylko wychodzi tak jak by ci ręka drżała - tu na tym deklu jest właśnie tym pisane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identyczną Beczkę z takim samym podpisem. Widziałem już kilka tak wydziarganych egzemplarzy i jestem bliżej stwierdzenia, że nie było to robione ręką "handlarzy" tylko faktycznie mogli to sobie skrobać na własną rękę mundurowi w koszarach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale mi się podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale mi się podoba :D

Ta skóra ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki tylko w idealnym stanie i zapewniam że wygląda genialnie. Kupując go nie spodziewałem się ze będzie taki efektowny. Polecam wszystkim bo warto go mieć. Tzn niekoniecznie ten egzemplarz ze "skórą" :D Ale poza wszystkim to piękny duży zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta skóra ???

Tak :D

Miałem też tą Rakietę w idealnym stanie, tyle, że z inną tarczą. kchrapek ma rację. Zegarek naprawdę może się podobać. Pamiętam, że wystawiłem go na allegro i chociaż miała trzaśnięty balans poszła za grubą kasę.....na Ukrainę. Facet jak już wylicytował był wniebowzięty i pytał się czy więcej nie mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polish Navy watch http://www.ebay.pl/itm/Wostok-Amphibian-Antimagnetic-Polish-Navy-Diver-Watch-/181332350776?pt=Wristwatches&hash=item2a38401738&_uhb=1 ale wydziarał numer , ale podejrzewam , że nawet nie dremelkiem...

Jak by zamiast MW było na deklu ZK to bym kupił taki zegarek :P .Kolega chodził przez 5 lat w czapce z napisem ZK (chyba Zakład Krawiecki czy coś w tym stylu) to nawet pułkownikiem w tym Zakładzie został :o .Pewnie w Czystopolu robili Amfibie ZK w wersji specjalnej do połyków i innych samouszkodzeń. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dremelkiem a elektropisem to wykonane . a ze to łatwe do kupienia bądź zrobienia urządzenie wiec nie kupli bym (no chyba ze tanio by był) takiego zegarka choć bardzo chce mieć taki bo sam służyłem w Marynarce Wojennej . Jedynie skusze się na taki w wybitymi numerami na kopercie i dekielku  

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :D

Miałem też tą Rakietę w idealnym stanie, tyle, że z inną tarczą. kchrapek ma rację. Zegarek naprawdę może się podobać. Pamiętam, że wystawiłem go na allegro i chociaż miała trzaśnięty balans poszła za grubą kasę.....na Ukrainę. Facet jak już wylicytował był wniebowzięty i pytał się czy więcej nie mam :)

A ja kupiłem na alle jakieś 2-3 tygodnie temu za 77,50 z przesyłką :) Warto było zdecydowanie :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten prymitywny i kłamliwy sposób wysławiania się nijakiego dp50 powoduje u mnie znacząca niechęć obcowania z popularnym serwisem aukcyjnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam, że ten sprzedający zaczął sprzedawać zegarki na większą skalę ok. rok temu.

I od tej pory wiernie trzyma się tych samych opisów.. :D z ew. mutacjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi