Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze z niepokojem obserwuję, że Gregorian ma taką samą taktykę jak ja  :ph34r: Ależ szoku doznałem - Grzechu moja oferta też nie weszła, ale dżizas katalog w cenie precyzyjnego..... Chyba zmienię zainteresowania.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze z niepokojem obserwuję, że Gregorian ma taką samą taktykę jak ja  :ph34r: Ależ szoku doznałem - Grzechu moja oferta też nie weszła, ale dżizas katalog w cenie precyzyjnego..... Chyba zmienię zainteresowania.....

Czyli jak następnym razem damy po 200zł :D to cena walnie ze 600zł.! :lol:

Chyba, że się złożymy forumowo... ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli przeczyta to ktoś, kto ma katalog na sprzedaż, to na pewno będzie chciał 600zł. -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazóweczki mnie zabiły.   :)

Śmiejemy się, ale tak naprawdę to jest smutne. Mam na myśli skalę tego zjawiska.

Chyba sie zgodzicie ze mną?

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne zdjęcia , wyczerpujący rozbudowany opis , nowy pasek z metką - większość kupujących kupuje tak naprawdę zdjęcia i kolorowe aukcje a nie sam zegarek - bo takowy można mieć za 50-70zł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy według kolegów warto kupić tarcze warszawskie ? Nigdy nie zakładane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy według kolegów warto kupić tarcze warszawskie ? Nigdy nie zakładane.

Co znaczy "czy warto"? Obecnie są pogardzane, ale jak dla mnie mają pewną wartość kolekcjonerską. Jeśli na handelek, to zależy za ile, ale nie są obecnie cenione. Jeśli dla siebie: to już sam powinieneś wiedzieć czy Cię to interesuje czy nie.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy "czy warto"? Obecnie są pogardzane, ale jak dla mnie mają pewną wartość kolekcjonerską. Jeśli na handelek, to zależy za ile, ale nie są obecnie cenione. Jeśli dla siebie: to już sam powinieneś wiedzieć czy Cię to interesuje czy nie.

pozdrawiam

Narfas

Chodziło mi o wartość kolekcjonerską czyli moje pytanie powinno brzmieć - Czy warto je kupić, żeby coś takiego mieć? Dzięki Narfas.

Edytowane przez ksawery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lucz de luxe w licytacji - już na pierwszy rzut oka widać, że koronka jest krzywo, no ale allegrowicz zwrotów nie przyjmuje :D zależy na ilu się skończy:

http://allegro.pl/ultra-cienki-lucz-de-luxe-piekny-model-i5066571538.html

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O dekiel !?  :D

Myślisz że licytowało dwóch entuzjastów Zakładów Azotowych? :blink:

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dekiel to komuś uderzyło :P No chyba, że ktoś odnalazł na aukcji zaginioną rodzinną pamiątkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chyba dwoje członków tej rodziny chciało ją odzyskać :D

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"czerwona 12" z ahem, teoretycznie 1949 r.

http://allegro.pl/pobieda-starszej-na-allegro-nie-ma-1949-r-i5063573345.html

Spójrz na wiek i kondycję tego okaza.

No więc spojrzałem i jak dla mnie to ewidentny składak. Może się okazać że z tego roku jest tylko mostek od naciągu.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mamy powrót asymetrycznej...
http://allegro.pl/unikat-potezna-slawa-automat-2427-27jew-slava-i5034858008.htmlczyżby ktoś podbijał ofertę ? czy może tylko kupujący się rozmyślił http://allegro.pl/unikat-potezna-slawa-automat-2427-27jew-slava-i5070415676.html

http://allegro.pl/ogromna-slava-suepr-stan-26-kamieni-poljot-wostok-i5048091631.htmlpoza tym taka sława poszła chyba sporo drożej niż średnia, fakt nie często się je widuje z taką tarczą, ale zdjęć mało to i plamki koło indeksu "5" licytujący zapewne nie zauważyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi