Darek1974r 15 #326 Napisano 3 Lutego 2017 A "czarny charakter" Seiko Black Monster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #327 Napisano 3 Lutego 2017 A "czarny charakter" Seiko Black Monster Wypraszam sobie Świetnie by się nadawał dla Jamesa podczas Jego misji na jednej z wysepek japońskich-by nie urazić miejscowych 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #328 Napisano 3 Lutego 2017 Tak naprawdę żyjesz tylko dwa razy Kiedy się rodzisz I kiedy umierasz 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71573 #329 Napisano 3 Lutego 2017 (edytowane) Niewątpliwie, bez wątpienia i w sposób nie budzący żadnych wątpliwości , biorąc pod uwagę rozsądny kompromis między osiągami a elegancją, zegarkiem Bonda powinien być: Edytowane 3 Lutego 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejzo 0 #330 Napisano 4 Lutego 2017 Ten zegarek jest przepiękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #331 Napisano 4 Lutego 2017 Die another day w tvp1 Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #332 Napisano 4 Lutego 2017 Który raz już wklejasz zdjęcie tego zegarka? Chyba czas na zakupy, hm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1019 #333 Napisano 5 Lutego 2017 Wypraszam sobie IMG_20170108_164138.JPGŚwietnie by się nadawał dla Jamesa podczas Jego misji na jednej z wysepek japońskich-by nie urazić miejscowych zgadzam się 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71573 #334 Napisano 5 Lutego 2017 Który raz już wklejasz zdjęcie tego zegarka? Chyba czas na zakupy, hm? Którego? Zakupy wczoraj robiłem - dzisiaj leniwa niedziela. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4687 #335 Napisano 6 Lutego 2017 Widziałem tego Bucherera w Silezji i szczerze mówiąc niestety na żywo trochę tracił. Poza tym w samym "konkursie" unikałbym poszukiwań inspiracji Rolexowych, bo z subem i tak nic nie wygra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 288 #336 Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Słuszna uwaga. Nie wiem czy ostatecznie do Bonda nie pasuje najbardziej Omega. Ale na jego miejscu, jednozegarkowca, chyba wybrałbym AT, a nie divery. Bo jednak do tych smokingów to tak... wiem, czepiam się Edytowane 7 Lutego 2017 przez Jan M. Krawczyk 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 182 #337 Napisano 7 Lutego 2017 Patrzyłem jednym okiem na dniach na jakiegoś Bonda w telewizorni. Tytułu nie pamiętam, w każdym razie Pierce Brosman miał na pieńku z Koreańczykami tymi z pólnocy. Dawno żadnego Bonda nie widziałem, ale z dzieciństwa wspominałem filmy z R. Moorem czy S.Connerym całkiem sympatycznie. Tu natomiast odczucia miałem koszmarne, i przykro mi to mówić ale w znacznym stopniu za sprawą "grającej" w tym filmie Omegi . Nader parszywie i bez polotu zrobiony product placement ( coś na poziomie reklam Orange w klanie ). Niestety to nie był flirt z widzem w stylu- halo , jak dobrze spojrzysz to zobaczysz Omegę na nadgarstku Bonda. Nic z tych rzeczy , twardo cepologicznie, zbliżenie na zegarek, jakbym reklamę oglądał. Słabe to było. W innych dzisiejszych Bondach, Omega wystepuje równie subtelnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #338 Napisano 7 Lutego 2017 Zegarek nie może być zbyt ekstrawagancki, żeby nie był wyróżnikiem. To wszak tajny agent. Używa zapalniczki Dupont, pali Dunhill, jeździ Bentleyem (krajowy, dość pospolity). Wszystko to są wysokiej jakości, jednak niewyróżniające się przedmioty. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #339 Napisano 7 Lutego 2017 To powinien nosić Marinemastera zmodowanego przez Bamforda 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #340 Napisano 7 Lutego 2017 no i właśnie propozycja sama się urodziła: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/3472-klub-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-zegark%C3%B3w-seiko/page-268?do=findComment&comment=1931741 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #341 Napisano 7 Lutego 2017 Odnoszę się do książek, nie do filmu. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #342 Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Patrzyłem jednym okiem na dniach na jakiegoś Bonda w telewizorni. Tytułu nie pamiętam, w każdym razie Pierce Brosman miał na pieńku z Koreańczykami tymi z pólnocy. Dawno żadnego Bonda nie widziałem, ale z dzieciństwa wspominałem filmy z R. Moorem czy S.Connerym całkiem sympatycznie. Tu natomiast odczucia miałem koszmarne, i przykro mi to mówić ale w znacznym stopniu za sprawą "grającej" w tym filmie Omegi . Nader parszywie i bez polotu zrobiony product placement ( coś na poziomie reklam Orange w klanie ). Niestety to nie był flirt z widzem w stylu- halo , jak dobrze spojrzysz to zobaczysz Omegę na nadgarstku Bonda. Nic z tych rzeczy , twardo cepologicznie, zbliżenie na zegarek, jakbym reklamę oglądał. Słabe to było. W innych dzisiejszych Bondach, Omega wystepuje równie subtelnie? NIe znasz się http://www.jamesbondlifestyle.com/product/omega-seamaster-300m-quartz-25418000 Edytowane 8 Lutego 2017 przez Lawnowerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #343 Napisano 9 Lutego 2017 W Pleyboy był jakiś czas temu wywiad z Ianem Flemingiem. Bardzo ciekawy. Opisywał w nim jak powstawał Bond, gadżety itd. Twierdził, że przemycał w książce przyzwyczajenia jego lub jego znajomych. Typu motyw z martini, samochody, papierosy itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71573 #344 Napisano 14 Lutego 2017 http://www.filmweb.pl/news/Dziewczyna+Bonda+gwiazdą+serialowego+rebootu+"S.W.A.T."-121740 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71573 #345 Napisano 2 Marca 2017 Z okazji 49-tych urodzin Daniela Craiga, stricte urodzinowa fotka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfheart 9 #346 Napisano 10 Marca 2017 Dziś wyczytałem, że ekipa producencka podpisała nową umowę na przyszłego Bonda. Napisali że nie wiadomo jeszcze czy Craig będzie dalej odtwórcą głównej roli. Na Instagramie natomiast widziałem fotkę gdzie Craig trzyma kartkę z napisem bodajże "i will be Bond" ale nie wiem niestety z jakiego pochodzi to zdjęcie. Cóż pozostaje nam czekać na wybór Craiga jak wczoraj w Europarlamencie na wybór Tuska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71573 #347 Napisano 11 Marca 2017 Jak Donald Tusk...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 288 #348 Napisano 11 Marca 2017 Ale, że co... ? Amerykanie stwierdzą, że lepszy będzie Chevy Chase? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #349 Napisano 12 Marca 2017 .... Cóż pozostaje nam czekać na wybór Craiga jak wczoraj w Europarlamencie na wybór Tuska oba wybory do d*py 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81357 #350 Napisano 12 Marca 2017 oba wybory do d*py Lepszy byłby syriusz polski? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach