kayetan 6 #876 Napisano 16 Sierpnia 2017 Uruchomiłem forumowe zapisy na najnowszy projekt PRO-MILITARI :http://zegarkiclub.pl/forum/topic/150706-zapisy-na-zegarki-pro-militari/Jeśli chodzi o zegarki w stylu militarnym to jakoś wolę jeśli koperty są całe szczotkowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18966 #877 Napisano 16 Sierpnia 2017 QV, takie pytanie uzupełniające- jak wygląda dekiel w nowym chrono? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #878 Napisano 17 Sierpnia 2017 QV, takie pytanie uzupełniające- jak wygląda dekiel w nowym chrono? Grawerowany głęboko Astonem DB5, tak jak w serii 3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #879 Napisano 17 Sierpnia 2017 Masz może jakieś nowe rendery lub zdjęcia VIS-a Uprising? Jeżeli kupię to kusi mnie wyrycie w bezelu na godzinie piątej litery "W". To byłby świetny motyw na zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #880 Napisano 17 Sierpnia 2017 Części do złożenia Chrono Royale, przyjadą w przyszłym tygodniu. Części do VIS-ów Uprising się produkują. Na razie wszystko zgodnie z terminami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirozi 0 #881 Napisano 19 Sierpnia 2017 @QuadrifoglioVerde masz już jakieś bardziej sprecyzowane plany na następne projekty? Bo mi gdzieś mignęło, że tematykę okołomilitarną odpuścisz (przynajmniej na chwilę). Może masz w planach coś w żywszych kolorach po dość stonowanej serii (bo chrono royale 9-11 troszkę zachowawcze, chociaż czerwony kusi )? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #882 Napisano 20 Sierpnia 2017 Na pewno projekt Lebeus Abbey jest kolejny. Ale dopiero w fazie koncepcyjnej. Myślę nad kopertą prostokątną lub okrągłą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirozi 0 #883 Napisano 20 Sierpnia 2017 A to będę się przyglądał, chociaż na mój mikro nadgarsteczek może być trochę za duży. Ale i tak będę śledził projekt, bo idea zacna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #884 Napisano 20 Sierpnia 2017 A ja bardzo poważnie rozważam Formmeistera Sport w niebieskiej tarczy... Mocno mnie urzekł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18966 #885 Napisano 21 Sierpnia 2017 Grawerowany głęboko Astonem DB5, tak jak w serii 3 I jest polerka jak reszta koperty czy jednak pozostało szczotkowanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #886 Napisano 21 Sierpnia 2017 poler 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #887 Napisano 21 Sierpnia 2017 A jest gdzieś temat ze zdjęciami/zapisami na to nowe chrono? Na forum nie. Można poprzez stronę: www.vratislavia-watches.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8938 #888 Napisano 21 Sierpnia 2017 A ja bardzo poważnie rozważam Formmeistera Sport w niebieskiej tarczy... Mocno mnie urzekł.Bardzo przyjemny zegarek. Mam w brązie i mogę polecić Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 528 #889 Napisano 4 Września 2017 Kosmos na meshu Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1057 #890 Napisano 4 Września 2017 Jakos mi te kosmosy/astronauty pasują głównie do brązowej skóry vintydż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 528 #891 Napisano 4 Września 2017 Ale mesh też dobrze radzi sobie w stanie nieważkości Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #892 Napisano 4 Września 2017 Ale mesh też dobrze radzi sobie w stanie nieważkości Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaJedyna nieważkość jaką ten zegarek zobaczy to stan upojenia alkoholowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 528 #893 Napisano 4 Września 2017 Też prawda Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hafnia 11 #894 Napisano 6 Września 2017 Witam,Zakupiłem dwa miesiące temu Vratislavia Conceptum Formmeister z niebieska tarcza ale czarna plecionka jako pasek jakoś mnie nie ,,leży''Może jakieś ciekawe podpowiedzi w kwestii paska ? Pozdrawiam,Andrzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #895 Napisano 7 Września 2017 Cordovan będzie w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #896 Napisano 10 Września 2017 (edytowane) Rozpoczęliśmy składanie zegarków Chrono Royale. Dane do wpłat końcowych poleciały do zamawiających na adresy e-mail. Przypominam, że jeszcze można zegarki z tej serii zamawiać. Jest dostępne po kilka lub kilkadziesiąt sztuk w zależności od wersji kolorystycznej. Pierwsze złożone sztuki: [/url] Edytowane 10 Września 2017 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18966 #897 Napisano 10 Września 2017 Kurde no taki fajny ten brązowy, ale martwi mnie, że cały polerowany Ich pewnie najmniej zostało? Powiedz mi czy mam coś z oczami czy pushery nie są gładkie? Wcześniej wersja Royale była pokazywana z gładkimi pusherami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #898 Napisano 10 Września 2017 Tak chińczyk poknocił zamówienie i jest jak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #899 Napisano 11 Września 2017 UWAGA! Ważna informacja. Zdecydowałem o obniżce ceny bazowej zegarka z 1600zł na 1550zł ( 1500zł po rabacie forumowym) ze względu na korzystny kurs dolara. Pierwotna cena była liczona przy 3,9zł za 1 USD, teraz jest 3,55-3,6zl za 1USD. Miejmy nadzieję, że nic się nie zmieni do końca roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4020 #900 Napisano 12 Września 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach