moogio 44 #1201 Napisano 28 Lutego 2018 QuadrifoglioVerde - żeś normalnie ładna się zrobił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #1202 Napisano 28 Lutego 2018 Najpierw auto, teraz kobieta - ciekawe co będzie potem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek1654 3605 #1203 Napisano 1 Marca 2018 Vratka Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 42090 #1204 Napisano 1 Marca 2018 Niesamowite jest te chrono :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #1205 Napisano 2 Marca 2018 Zostały 2szt Formmeisterów Sport, także ten tego ostatnia okazja aby nabyć zegarek z tej serii która definitywnie została zakończona. Zapraszam do udziału w dyskusji na temat nowego projektu:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/145303-forumowy-zegarek-kostka-a-la-jlc-reverso/page-23Ciekawy projekt. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1206 Napisano 2 Marca 2018 Porównanie grubości naszych klasycznych zegarków: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4320 #1207 Napisano 2 Marca 2018 Może masz jeszcze fotkę "z góry" dla porównania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1208 Napisano 2 Marca 2018 One się opierają na deklach czy na uszach? Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 1226 #1209 Napisano 2 Marca 2018 Piękna jest ta nowa koperta. Liczę tylko, że szkło będzie miało dobry AR! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1210 Napisano 3 Marca 2018 Piękna jest ta nowa koperta. Liczę tylko, że szkło będzie miało dobry AR! Aby AR było naprawdę efektywne musi być naniesione z obu stron a tutaj już wiemy jakie byłoby rozdzieranie szat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 1226 #1211 Napisano 3 Marca 2018 Jeżeli będzie takie jak w chrono (np. kosmonauta) to już będzie jak najbardziej ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moogio 44 #1212 Napisano 7 Marca 2018 z teraz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #1213 Napisano 7 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1214 Napisano 7 Marca 2018 Melduję ukończenie wreszcie projektowania koperty pod nowe chronografy. Wizualizacje na dniach. A tymczasem 50szt VIS-ów Uprising będzie miało wymienione tarcze na granatowe ze szlifem słonecznym i BEZ DATY. Zegarki powinny się urzeczywistnić za ok 1,5 miesiąca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #1215 Napisano 7 Marca 2018 O oł... Fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #1216 Napisano 7 Marca 2018 Ten jest fajny :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1217 Napisano 8 Marca 2018 U mnie akurat dzisiaj chrono na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87417 #1218 Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) Mam na sprzedaż czarnego perlona od VC, szer 20mm. Poszedł Edytowane 10 Marca 2018 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #1219 Napisano 11 Marca 2018 FORMMEISTER SPORT się wyprzedał widzę. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że załapałem sie na jedną z ostatnich sztuk. Na dodatek w chyba najładniejszej wersji. Bez datownika.Napiszę szczerze. Gdyby pojawiła się reedycja w innym kolorze - brałbym.Czekam niecierpliwie na PAN-AFRICA. Zegarek ustrzelony w moje gusta idealnie. Czekam też na kostkę, koniecznie bez kalendarza. Aha, moim przedostatnim samochodem była Giulietta QV Zasadzam się na STELVIO VELOCE. Może zegarek w stylu Alfisti ? FORMMEISTER 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1220 Napisano 11 Marca 2018 FORMMEISTER SPORT się wyprzedał widzę. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że załapałem sie na jedną z ostatnich sztuk. Na dodatek w chyba najładniejszej wersji. Bez datownika.Napiszę szczerze. Gdyby pojawiła się reedycja w innym kolorze - brałbym.Czekam niecierpliwie na PAN-AFRICA. Zegarek ustrzelony w moje gusta idealnie. Czekam też na kostkę, koniecznie bez kalendarza. Aha, moim przedostatnim samochodem była Giulietta QV Zasadzam się na STELVIO VELOCE. Może zegarek w stylu Alfisti ? FORMMEISTER Kiedyś taki pomysł rzuciłem na forum Alfy, poziom buractwa i mądrowania się na tematy o których nie ma się pojęcia mnie poraził do tego stopnia, że z pomysłu się wyleczyłem. Alfisti śmieją się z miłośników VW ale mentalnie się od nich niczym nie różnią. Ja w ogóle postrzegam Alfę Romeo przede wszystkim jako dzieło sztuki designu, kawał historii w budowaniu dynamicznych karoserii, prawdziwa ambasada włoskiego stylu a większość forumowiczów z tego co zdążyłem wyczytać na forach nie potrafi umotywować swojej pasji do Alfy. Mam wrażenie że prawdziwi pasjonaci tej marki nie muszą klepać na forach. Ja do Alfy jeszcze wrócę, na Stelvio mnie nie stać, ale czekam na następcę Giulietty - z resztą na obecną można niezłe rabaty wyrwać. A tymczasem na razie jeżdżę .......Golfem VII . Nie jest to wielka miłość, ale auto poprawne do bólu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #1221 Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Alfę Romeo przede wszystkim jako dzieło sztuki designu, kawał historii w budowaniu dynamicznych karoserii, prawdziwa ambasada włoskiego stylu a większość forumowiczów z tego co zdążyłem wyczytać na forach nie potrafi umotywować swojej pasji do Alfy. Moim pierwszym samochodem było seicento Abarth. Auto niezniszczalne. Do dziś mój egzemplarz widzę jak gna po okolicach w super stanie. Później było po hiszpańsku. Następna była Giulietta QV. Samochód także nie do zajechania. Przez pięć lat zepsuła się tylko najdroższa w galaktyce wewnętrzna klamka od strony kierowcy (1750pln). Ostatnio przesiadłem się na Mondeo w mocnej/dobrej wersji. Jest wygodnie, ładnie ale nudno. Już jeździłem STELVIO. Rabaty są GIGANTYCZNE, da się wytargować 60k. Konczy się leasing na FORDA. Przyszłość raczej znana.Może zamiast stylistyki AR jakieś chrono w duchu nowoczesnej, włoskiej motoryzacji. Byle nie w stylu limitek CERTINY czy ORISA. Słabo im wychodzi. Edytowane 11 Marca 2018 przez opolczyk 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #1222 Napisano 11 Marca 2018 A do mnie w piątek dotarł właśnie ten ostatni Formmeister Sport i od piątku się z nim nie rozstaję! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #1223 Napisano 11 Marca 2018 Moim pierwszym samochodem było seicento Abarth. Auto niezniszczalne. Do dziś mój egzemplarz widzę jak gna po okolicach w super stanie. Później było po hiszpańsku. Następna była Giulietta QV. Samochód także nie do zajechania. Przez pięć lat zepsuła się tylko najdroższa w galaktyce wewnętrzna klamka od strony kierowcy (1750pln). Ostatnio przesiadłem się na Mondeo w mocnej/dobrej wersji. Jest wygodnie, ładnie ale nudno. Już jeździłem STELVIO. Rabaty są GIGANTYCZNE, da się wytargować 60k. Konczy się leasing na FORDA. Przyszłość raczej znana.Może zamiast stylistyki AR jakieś chrono w duchu nowoczesnej, włoskiej motoryzacji. Byle nie w stylu limitek CERTINY czy ORISA. Słabo im wychodzi. Stelvio , wygląda świetnie. Tylko się cieszyć że takie rabaty . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1224 Napisano 11 Marca 2018 Stelvio to najładniejszy SUV chociaż Jaguar najnowszymi modelami im drepcze po piętach. Tyle, że w Jaguarze wnętrza są smutne. Zarówno polityka cenowa taka jak w Subaru ( brak rabatów ) jak i przegięta w drugą stronę jak gigantyczne rabaty nie jest fajna. Wracając do tematu mam nadzieję dzisiaj pokazać render en-face nowej serii chrono.Jeśli chodzi o zegarek z włoskim posmakiem....to zauważcie, że sami włosi projektując akurat zegarki mają nieco inne podejście niż do projektów karoserii czy mebli. Raczej lubią surową stylistykę. Panerai, Anonimo( to stare, bo to co z tej marki teraz zrobiono to komedia ), Giuliano Mazzuoli . A najpopularniejszym modelem jest w tym kraju niestety Rolex Submariner 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #1225 Napisano 11 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach