dennyk 14 #1151 Napisano 11 Lutego 2018 No to czekamy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #1152 Napisano 11 Lutego 2018 22mmDobra wiadomość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #1153 Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Aż się prosi o prostokątne przyciski.Lepszy byłbyOctagon Hexagon Ewentualnie Pentagon Edytowane 11 Lutego 2018 przez Zeyomad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek1 76 #1154 Napisano 12 Lutego 2018 Sa jeszcze wolne sztuki s12? Przyjmujesz zapisy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #1155 Napisano 12 Lutego 2018 Wystarczy uszy zrobić bardziej obłe i będzie git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moogio 44 #1156 Napisano 12 Lutego 2018 Tylko klasyka - te co są - są OK - wg mnie tylko walce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1157 Napisano 12 Lutego 2018 Zobaczycie w całości jak zrobimy rendery jakie to narzędzie nam wyjdzie :-) A tymczasem przymiarki do kostki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4346 #1158 Napisano 13 Lutego 2018 Nowa koperta pod nową serię naszych kwarcowych chrono.Rozmiar 43mm, obrotowy bezel. Niedługo wydruk w plastiku i renderki. Koperta bardzo fajna. tylko coś mi osłona koronki nie podchodzi - ale to może kwestia perspektywy. Może jeszcze przewiercić otwory pod teleskopy i zrobić koronkę sygnowaną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 8007 #1159 Napisano 13 Lutego 2018 Z tą osłoną koronki to się zgodzę - jest wybitnie nie lotnicza Poszliśmy w klasykę, typowo lotnicze przyciski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1160 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) znacie się tam jam wegetarianin na wędzeniu Edytowane 13 Lutego 2018 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #1161 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Nowa koperta pod nową serię naszych kwarcowych chrono.Rozmiar 43mm, obrotowy bezel. Niedługo wydruk w plastiku i renderki. Bardzo dobry. Wszystko jest jak trzeba. Nie należy słuchać tych malkontentów nie rozumiejących teorii brył. Duży walec koperty + prawie prostokątne uszy + walcowate przyciski, które jedynie mogłyby być nieco krótsze. Wszystko gra. Ja skromnie poproszę o wersję automat (nawet na 4R36) bez chrono i przycisków i bez obracanego bezela, z niebieskim blatem. Taki większy Formmeister po prostu. Z grubszymi wskazówkami i grubszymi markerami w szczotkowanej kopercie Edytowane 14 Lutego 2018 przez Triptical Nie cytujemy zdjęć. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1162 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Sampel nowego Chrono Rapide S.12 , bezel będzie zmieniony ( ten wyszedł niefajnie ), trochę indeksy nie strzelają w kwadraciki lumy - ale dostawca zarzeka się, że poprawi w masowej produkcji. Ogólnie jak dziś przyjechał, to prawie Carrera , naprawdę się udał ten model na zakończenie serii. Pasek oczywiście tymczasowy z S.4 Kosmosa. Edytowane 14 Lutego 2018 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav_c 16 #1163 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Fajny!!!! Marzec realny? A bransa? Edytowane 14 Lutego 2018 przez rav_c 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1164 Napisano 14 Lutego 2018 Fajny!!!! Marzec realny? A bransa? Bransę mam, jutro założę i cyknę fotki. Koniec Marca powinno się udać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1148 #1165 Napisano 14 Lutego 2018 Najlepszy model chrono obok Astronauty __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #1166 Napisano 15 Lutego 2018 Też tak uważam. Jeszcze czarny pasek rally z białym malowaniem na bokach i będzie git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dennyk 14 #1167 Napisano 15 Lutego 2018 albo taki tlko że z białym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1168 Napisano 15 Lutego 2018 Czyli w tym nowym modelu koronka bedzie miala oslone a przyciski, ktore odstaja co najmniej tak samo, juz nie? Czy to na sens? Moze tylko tak jakis dziwnie wyglada na rysunku Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1169 Napisano 15 Lutego 2018 Czyli w tym nowym modelu koronka bedzie miala oslone a przyciski, ktore odstaja co najmniej tak samo, juz nie? Czy to na sens? Moze tylko tak jakis dziwnie wyglada na rysunku Taplaltakl. Masz rację, że sens tego jest żaden, ale nie wszystko w zegarkach jest podyktowane względami praktycznymi. Takie rozwiązanie jest znane w wielu historyczny zegarkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #1170 Napisano 15 Lutego 2018 To ostatnie chrono, sztos! 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6612 #1171 Napisano 15 Lutego 2018 Koledzy, uprzejmie proszę o kontakt, jeżeli któryś z właścicieli Formmeister'a białego lub szarego chciałby ten zegarek sprzedać. Informacje proszę na pw, żeby nie zaśmiecać ciekawego wątku :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kobun 344 #1172 Napisano 16 Lutego 2018 Co będzie na dekielku S.12? Na stronie nie ma tej informacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1173 Napisano 16 Lutego 2018 Obiecane zdjęcia na bransolecie, zapisy na bransolety trwają na facebook. Musi się uzbierać minimum 80 chętnych abyśmy je dodali jako opcję. Cena 220zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1174 Napisano 16 Lutego 2018 Dedykowana bransoleta nie powinna mieć endlinków dopasowanych do koperty? Tak będzie wyglądać każda bransoleta z uniwersalnym ogniwem końcowym. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4625 #1175 Napisano 16 Lutego 2018 Dedykowana bransoleta nie powinna mieć endlinków dopasowanych do koperty? Tak będzie wyglądać każda bransoleta z uniwersalnym ogniwem końcowym. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka A kto Ci wyprodukuje 150szt endlinków ? Nie ta ilość, nie ten budżet. A najgorsze co może być to słabej jakości klapiące blaszki, już lepiej gdy ich nie ma. Ja nie namawiam, ktoś chce bransoletę to jest taka albo żadna, jak ktoś nie chce to tym lepiej dla mnie, mniej zachodu, ja wolę paski. Bransoleta to opcja na życzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach