sanik 87423 #2251 Napisano 17 Maja 2019 Czy arctowski gmt ma szansę na realizację?Nie pytam kiedy, ale jeśli są plany to z chęcią poznam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzualdo 426 #2252 Napisano 25 Maja 2019 (edytowane) Na razie taki ale mam nadzieję na zdobycie jeszcze innych Chrono Heritage. Edytowane 25 Maja 2019 przez jazzualdo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #2253 Napisano 25 Maja 2019 Panowie potrzebuję do recenzji zdjęcia skrzynek pełnych zegarków Vratislavii - wiem, że je macie, pokażcie i od razu proszę o zgodę na użycie ich w recenzji. Nadal potrzeba? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #2254 Napisano 26 Maja 2019 Nadal potrzeba?Niee, recenzja jest już na głównej 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87423 #2255 Napisano 26 Maja 2019 Niee, recenzja jest już na głównej Świetnie dobrałeś bransoletę, całość wygląda jak od zestwu Może wrzuć tutaj linka gdzie można ją znaleść. Recenzja też ciekawa, lubię jak piszący umieszczają nie tylko zachwyty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #2256 Napisano 26 Maja 2019 Bransoleta jest z Aliexpres 88,18 zł 15%OFF | Wysokiej jakości pasek do zegarka pasek ze stali nierdzewnej do 1853 T109 zegarki damskie męskie 15mm 19mm 21mm bransoletkahttps://s.click.aliexpress.com/e/DY3IzQo Ja płaciłem ok 50zl bo to było jakieś święto z kuponami na Ali. 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87423 #2257 Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Dzięki. Dobrze wyczaiłeś Edytowane 26 Maja 2019 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jardo 10 #2258 Napisano 28 Maja 2019 Też dziękuję za support.Podoba mi się że na forum jest życzliwość, nie ma polskiego piekiełka, zawiści "ja mam a reszta niech się oblizuje..." Pasjonaci to jednak inny typ osobowości.Mamy swoje zainteresowania i potrafimy się nimi podzielić. A przecież jak mówi król Julian "Przyjaciel to wróg który się jeszcze nie ujawnił" Jakoś dziś tak mnie wzięło na nostalgię mimo że nie piątek wieczór. Dzięki jeszcze raz za link,Brgds 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #2259 Napisano 29 Maja 2019 Ja jeszcze odnośnie "Królewskiej Europy" - czy jest, choćby najmniejsza, szansa na bransoletę ? Ja wiem, że sprawa jest mało opłacalna, ale do tego zegarka aż się prosi..... Ja mógłbym "wyłożyć" sporo dodatkowych złotówek na takową. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #2260 Napisano 29 Maja 2019 bransolety zaproponuje do diverów. do tego projektu nie planuję, jest to nieopłacalne. Dostałem nauczkę już przy zamówieniu bransolet chrono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #2261 Napisano 29 Maja 2019 Moim zdaniem dobrym pomysłem byłoby wskazanie, która branzoleta jest rekomendowana do danego modelu i tyle. Tak jak w niebieskim Avangarde w ostatnim teście branza weszła w zegarek idealnie. Dla mnie wystarczająca informacja jest taka gdzie i jaki model wchodzi dobrze w projekt. BTW. Problem mnie nie dotyczy. Nie lubię kajdanow Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #2262 Napisano 29 Maja 2019 Smutno mi...... W takim razie trzeba rozejrzeć się za jakimś fajnym paskiem, vintage, cordovan. Chyba jednak aligatory i krokodyle średnio pasują do tych zegarków - tzn. Panafrica, Royal i pochodne ?! Rozumiem, że decyzja w kwestii paska podjęta i niezmienna ?! Opolczyk - Tutaj ma sens (moim zdaniem) bransoleta wyłącznie z end-linkami, a to już jest "grubsza" sprawa, jeśli chodzi o zamówienia u chińskich braci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 50350 #2263 Napisano 31 Maja 2019 Pożyczyłam Vis-a od męża. Do skóry świetnie pasuje @QuadrifoglioVerde może jakiś projekt dedykowany stricte dla Pań? Mechaniczny oczywiście. Wiem wiem, Pań na forum nie dużo, a i zegarkami mechanicznymi też się gremialnie nie interesują, ale wiele forumowiczów jest żonatych 1 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87423 #2264 Napisano 31 Maja 2019 @QuadrifoglioVerde może jakiś projekt dedykowany stricte dla Pań? Mechaniczny oczywiście. Wiem wiem, Pań na forum nie dużo, a i zegarkami mechanicznymi też się gremialnie nie interesują, ale wiele forumowiczów jest żonatych W imieniu żony, pomysł popieram Najlepiej jednak w wersji kwarcowej. Pożyczyłam Vis-a od męża. Do skóry świetnie pasuje Całkiem fajnie leży. Nie oddawaj mu Pewnie i tak ma z dziesięć innych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #2265 Napisano 31 Maja 2019 Avantgarde świetnie wygląda także na damskich nadgarstkach. To unisex. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazowsze 0 #2266 Napisano 4 Czerwca 2019 Jeśli ktoś z szanownych kolegów/koleżanek posiada Vratislavię Conceptum chrono versja 1 (biało-niebieska - kanapka) proszę o priv, jestem zainteresowany nabyciem takowej ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 3046 #2267 Napisano 5 Czerwca 2019 Jedna jest na bazarku - zajrzyj tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #2268 Napisano 5 Czerwca 2019 Jeśli ktoś z szanownych kolegów/koleżanek posiada Vratislavię Conceptum chrono versja 1 (biało-niebieska - kanapka) proszę o priv, jestem zainteresowany nabyciem takowej ;-) Akurat w tej wersji to nie była kanapka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazowsze 0 #2269 Napisano 5 Czerwca 2019 Jedna jest na bazarku - zajrzyj tamPodobno już nieaktualne...chociaż dokonałem rezerwacji, ale jak widać, ktoś dokonał "lepszej" rezerwacji.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #2270 Napisano 6 Czerwca 2019 Pożegnalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jardo 10 #2271 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Pytanko do Marcina: Avantgarde Sport miały być od 20 maja rozumiem że mały poślizg??? Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Jardo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duchuvip 1 #2272 Napisano 9 Czerwca 2019 Witam. Prosiłbym o mały update zaawansowanie projektu Architekta... Ojciec architekt ma 60urodziny na początku lipca. Jest szansa że zegarki wyjadą z wrocławskiej pracowni w lipcu? Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel_S 8 #2273 Napisano 9 Czerwca 2019 PożegnalneBardzo ładny, jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kowalczyk 15 #2274 Napisano 9 Czerwca 2019 Bardzo ładny, jaki to model? https://vratislavia-watches.com/language/pl/chronograf-wz-1-satelita/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazowsze 0 #2275 Napisano 10 Czerwca 2019 Gdzie można szukać Vratislavi Conceptum pierwszych wersji? Na popularnych portalach ogłoszeniowych/aukcyjnych ich nie ma...alledrogo...olejx...ebaju... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach