Gość Kwiatek #4501 Napisano 31 Sierpnia 2020 48 minut temu, Smycel napisał: Ja się nie znam na Visach 😁 Taka wersja jak na tej fotce poniżej mnie (a właściwie kolegę) interesuje 😁 To dla jasności - jak on był opisywany? To był brązowy na zdjęciu. Powodzenia życzę koledze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4502 Napisano 31 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Kwiatek napisał: To był brązowy na zdjęciu. Powodzenia życzę koledze! A nie khaki? Napalił się jako komplet do broni 😁 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4503 Napisano 31 Sierpnia 2020 9 minut temu, Smycel napisał: A nie khaki? Napalił się jako komplet do broni 😁 Kurcze ciężko stwierdzić na 100% ale ten na zdjęciu to raczej brązowy, ale ja się nie znam na kolorach Ja szukałem dla siebie dwa lata, uciekły mi dwie oferty bo zegarek sprzedał się w kilka minut i się poddałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #4504 Napisano 31 Sierpnia 2020 Fajnie spasowana bransoleta - mogę zapytać skąd? jaki model?Chłopaki mi w Bielsku założyli na spotkaniu - nie mam pojęcia, ale mogę spróbować się wywiedzieć A bransa leżała mega dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3686 #4505 Napisano 31 Sierpnia 2020 Nie, ten ze zdjęcia to zielony. Wiem, bo mam: Celowo zrobiłem w kilku ujęciach, różnym świetle, żeby pokazać, że to jest zdecydowanie zielony. Brąz był zupełnie inny. Tutaj to zieleń podchodząca trochę pod przedwojenny mundur WP dlatego taki trącący brązem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4342 #4506 Napisano 31 Sierpnia 2020 33 minuty temu, Szyszkops napisał: Chłopaki mi w Bielsku założyli na spotkaniu - nie mam pojęcia, ale mogę spróbować się wywiedzieć A bransa leżała mega dobrze endlinki wyglądają na dobrze spasowane chętnie się dowiem - pewnie nie tylko ja - co to za bransa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #4507 Napisano 31 Sierpnia 2020 11 minut temu, subarist napisał: endlinki wyglądają na dobrze spasowane chętnie się dowiem - pewnie nie tylko ja - co to za bransa Dobrze spasowane, bo Kolega dobrze je przygiął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4342 #4508 Napisano 31 Sierpnia 2020 ok, dzięki za info 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2626 #4509 Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 12.08.2020 o 13:15, tomaszzt napisał: Panowie, nietypowa prośba - pokazałby ktoś FF z paskiem typu sailcloth ? O ile oczywiście ma jedno i drugie 😉 Trochę odgrzany kotlet ale dopiero dziś pasek doleciał. Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez mmaniek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerVega 2247 #4510 Napisano 31 Sierpnia 2020 Już to kiedyś wrzucałem ale myśle ze takich obrazów nigdy dosc😀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 42559 #4511 Napisano 31 Sierpnia 2020 Chyba łatwiej teraz trafić pistolet niż zegarek 😪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3686 #4512 Napisano 31 Sierpnia 2020 Traf, a może się zamienimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agent Boris 9 #4513 Napisano 2 Września 2020 Hej! Poszukuję, Pro Militari w idealnym stanie (najlepiej jeszcze w foliach- marzenie). Może ktoś chciałby się wymienić na banknoty NBP?🤝 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3376 #4514 Napisano 3 Września 2020 Powodzenia w poszukiwaniach i żeby nie na pusto. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90372 #4515 Napisano 4 Września 2020 Klingert jest! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralf58 877 #4516 Napisano 8 Września 2020 QuadrifoglioVerde a czy planowałeś może w przyszłości jakiegoś garniturowca? Czy to raczej nie jest obiekt zainteresowań? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 73828 #4517 Napisano 8 Września 2020 4 minuty temu, Ralf58 napisał: QuadrifoglioVerde a czy planowałeś może w przyszłości jakiegoś garniturowca? Czy to raczej nie jest obiekt zainteresowań? Też się podepnę. Skoro nawet Zelos się ostatnio zamachnął na garniturowca to może VC też? Byle tylko nie za 899 USD + VAT jak u Zelosa. 😉 Nie musi być od razu Peseux 7001 Top. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #4518 Napisano 8 Września 2020 Tak po Jednowskazówkowcu wezme sie za eleganta. Ale juz architekt iii z czarną tarczą bedzie sie nadawał do takich celów bardziej formalnych. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralf58 877 #4519 Napisano 9 Września 2020 (edytowane) Hurrraaa architekt nadaje się do marynarki ale nie do garnituru - za duży jest. Zatem wstrzymuje się z zaplanowanym wydatkiem i czekam na postęp prac. Edytowane 9 Września 2020 przez Ralf58 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1217 #4520 Napisano 9 Września 2020 Znowu będzie się działo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławek W 32 #4521 Napisano 9 Września 2020 10 godzin temu, QuadrifoglioVerde napisał: Tak po Jednowskazówkowcu wezme sie za eleganta. Ale juz architekt iii z czarną tarczą bedzie sie nadawał do takich celów bardziej formalnych. Mi się marzy biały RE z tarczą o strukturze snowflake. Jest na takiego szansa? Byłoby doskonale, gdyby nie był to za wysoki zegarek. Garniturowiec może być mechanikiem bez automatu. Do tego max 37-38mm, wypukły szafir i lekki powiew bauhausu 🙂 Uprzedzając obiekcje Szanownych Kolegów - taki zegarek wcale nie musi być nudny, o ile zagra się dopracowaniem detali np. wskazówkami. P.S. Jak garniturowiec to tylko biały. Chodzi oczywiście o stopień formalności i... dopasowanie do białej koszuli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 73828 #4522 Napisano 9 Września 2020 Klingert dopiero się składa. Manometr dopiero się produkuje a @QuadrifoglioVerde chyba na wakacjach. Może warto poczekać jeszcze chwilkę, bo zrobimy falstart. Myślę, że kiedy nadejdzie właściwy czas, to @QuadrifoglioVerde otworzy nowy wątek na tę okoliczność 😉 Czekam niecierpliwie. 😖 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 115 #4523 Napisano 9 Września 2020 Jak każdy kupi po minimum 2 Vratki to będą fundusze na kolejny projekt Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralf58 877 #4524 Napisano 9 Września 2020 Patrząc na to, że modeli pojawia się coraz więcej to fundusze pewnie póki co się zazębiają przynajmniej taką mam nadzieję. Pasja pasją ale Excel musi się zgadzać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #4525 Napisano 9 Września 2020 No wlasnie slabo sie zazębiają dlatego powstał S.15 . Divery jako najpopularniejszy gatunek meskich zegarkow takze mam nadzieję podreperuje finanse. Prototypy Jednowskazówkowców dostanę ok Poniedziałku wraz z nową taśmą do klejenia bezeli diverów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach