Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tomek z Wrocławia

Arogancja na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrze, wszystko prawda ale zmień błagam tego avatara :D, bo te stopy już są bardzo solidnie wylizane aż czerwone.

Nnie, nie zmieniaj! Ten avatar jest szyderczo, hiperbolicznie, prześmiewczo genialny i zawsze wywołuje uśmiech ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Nnie, nie zmieniaj! Ten avatar jest szyderczo, hiperbolicznie, prześmiewczo genialny i zawsze wywołuje uśmiech ;)

kiedy zaczolem czytac te forum jedna z pierwszych rzeczy, ktora rzucila mi sie w oczy to wlasnie ten avatar...

od zawsze zastanwialo mnie czyja stope lize ta gosciowa? swoja czy czyjas?hihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ta Dziewczyna była formą protestu kilka dobrych lat temu przeciwko likwidacji bardzo lubianego wątku "esteci" gdzie wszyscy wklejali roznegliżowane dziewczyny. Imageshack jako wiodący w owym czasie serwis hostingowy na forum wyłączył wszystkie zdjęcia wklejone kiedykolwiek na forum i likwidacja "estetów" była warunkiem ponownego włączenia, to też około 250 stron przepięknych wyszukanych zdjęć roznegliżowanych czasem kobiet poszło do śmieci i całe forum zbladło,żeby nie powiedzieć-straciło sens bytu.Po tym incydencie nic już nie było takie jak dawniej. Warto dodać że dwa lata później i tak zniknęło większość zdjęć z imageshack kiedy to serwis zaczął wymagać płatnych kont osobistych...

Ja nawet pamiętam kto podjął funkcyjną decyzję o likwidacji.

Szkoda bo wątek rozładowywał emocje Kolegów i moje bo w tamtym czasie istniały jeszcze takowe, dzisiaj nie na się już czym emocjonować w aż takim stopniu jak wówczas :(

Ale zapewne macie rację Koledzy z nowym rokiem będzie inny :)

Tylko co ma lizać tym razem Dziewczyna?

Nie uśmiechajcie się, to nie Ameryka, pytam poważnie :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to czyją? Piotrka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Adi był wtedy Moderatorem o ile dobrze pamiętam, ja zresztą też :)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Remontuar?

Zawsze taki ufajdany...

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspomniany avatar jest chyba zdjęciem fotografa, którego twórczość bardzo cenię.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Adi był wtedy Moderatorem o ile dobrze pamiętam, ja zresztą też :)

Teraz są nowi Moderatorzy więc nakazuję! zmianę avatara! :D i postuluję dodanie do regulaminu forum zapisu o zakazie umieszczania nie smacznych avatarów! o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Avatar avatarem... :D ,ale nicki bywaja takie że za każdym razem jak czytam dochodzi niemal do samozadławienia :lol:  ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy wątek. Czytałem dobre pół godziny. Jednocześnie polerując szkło w zegarku. Zero rysek, nówka sztuka się zrobiła, mimo kilkudziesięciu lat. A co do samej arogancji... Czasami "jednopostowi pytacze" są zbyt brutalnie sprowadzani na ziemię, to fakt. 2-3 strony wykpiwania podróby się zdarzały. To nikomu nic nie daje, poza satysfakcją dowcipnego forumowicza. Jasne, część pytań dałoby się uniknąć, gdyby używano wyszukiwarki, ale dział z zapytaniami jest moim zdaniem bardzo cenny. Tak więc sugestie żeby go zamknąć uważam za błąd. Sam się trochę dowiedziałem o zegarkach z tego działu, jak i sporo owych jednopostowców, którzy chcieli sobie kupić zegarek na co dzień, a nie dyskutować o wyższości ETY nad Seagullem, dzięki temu działowi uniknęła wyrzucania pieniędzy na składaki, podróby i inne zegarkowe dziadostwo. To jest rola edukacyjna tego forum. 

Zaś co do skrytykowanego tu działu "po godzinach", to nie wiem w czym on może przeszkadzać. Odwiedziłem go parę razy, z ciekawości. Ale raczej więcej tam nie zawitam, bo średnio mnie interesuje jakimi samochodami jeździcie i jakich perfum dany forumowicz używa. A jak ktoś chce to czytać i o tym pisać, to czemu nie? Byle nie przenosił tego do wątku o starych zegarkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ta Dziewczyna była formą protestu kilka dobrych lat temu przeciwko likwidacji bardzo lubianego wątku "esteci" gdzie wszyscy wklejali roznegliżowane dziewczyny. Imageshack jako wiodący w owym czasie serwis hostingowy na forum wyłączył wszystkie zdjęcia wklejone kiedykolwiek na forum i likwidacja "estetów" była warunkiem ponownego włączenia, to też około 250 stron przepięknych wyszukanych zdjęć roznegliżowanych czasem kobiet poszło do śmieci i całe forum zbladło,żeby nie powiedzieć-straciło sens bytu.Po tym incydencie nic już nie było takie jak dawniej. Warto dodać że dwa lata później i tak zniknęło większość zdjęć z imageshack kiedy to serwis zaczął wymagać płatnych kont osobistych...

Ja nawet pamiętam kto podjął funkcyjną decyzję o likwidacji.

Szkoda bo wątek rozładowywał emocje Kolegów i moje bo w tamtym czasie istniały jeszcze takowe, dzisiaj nie na się już czym emocjonować w aż takim stopniu jak wówczas :(

Ale zapewne macie rację Koledzy z nowym rokiem będzie inny :)

Nie uśmiechajcie się, to nie Ameryka, pytam poważnie :)

Temat był bardzo zacny. Jego strata to wielka strata. I arogancji może było mniej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinien być wątek "jaki zegarek ma na ręku roznegliżowana dziewczyna"   :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat był bardzo zacny. Jego strata to wielka strata. I arogancji może było mniej.....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle zaczyna się niewinnie, ale powoli się rozkręca ;)

post-34151-0-79761400-1420125858_thumb.jpgpost-34151-0-13150700-1420125859_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

;)

27dec80d98a223520a38374fb3ad5486.jpg

8701db5a220a7e96a4edc78cd98c8167.jpg

316e04f6635e52e83b38cba260773e51.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I od razu jakby mniej arogancji na forum :)

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą się za to pojawić sprzeczki, która lepiej "prezentuje" swoje ....zegarki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znów wszystko będzie że ja zacząłem..... :lol:  :lol:  :lol:

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczego sobie ten Submariner :P

I znów wszystko będzie że ja zacząłem..... :lol:  :lol:  :lol:

:rolleyes::lol:

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nieźle się prezentują te suby.  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest? Jakiś nadmiernie tu i ówdzie rozbudowany off-topic :(

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest? Jakiś nadmiernie tu i ówdzie rozbudowany off-topic :(

off-topic, topless....kto sie w tym by połapał.... :P  :P

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Temat przemycony genialnie. ;) A co do fotek z subami, to... chętnie bym z takimi popływał. Ops... żona zerka przez ramię, zanipokojona bananem na mej gębie. :D

Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.