Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tomek z Wrocławia

Arogancja na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że to ma sens... Choć może też właścicielom forum zależeć na jak największej ilości zarejestrowanych członków, by zachęcać reklamodawców...i tu jest konflikt interesów IMO.

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cook ja nie piszę żeby kogoś opluwać ale pokazać dany temat w którym się uzyska pomoc.

Ty mówisz o opluwaniu gdzie w większości tematów wypowiadasz się bardzo ostro.

Nie Ciebie miałem na mysli...:-) :-)

Pozdrawiam

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dariusz chlastawa, dnia 25 Gru 2014 - 20:13, napisał:dariusz chlastawa, dnia 25 Gru 2014 - 20:13, napisał:

(...) prawdą jest ,że dużo jest do zrobienia ...a więc - róbmy :)

Może warto zacząć od nowego logo Klubu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D  :D  :D  :D  :D

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cook  :)

A z tym działem dobrze mówicie. Bo tysiące rejestracji jest tylko po to by zadać pytanie i nie wrócić na forum. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos znajduje zegarek,rejestruje się na forum ,i w wiekszosci przypadkow po informacji ze zegarek nie jest wart samochodu,znika..:-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jest sztuka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem na forum zbyt długo w porównaniu do niektórych forumowiczów, i nie mam tylu zasług co oni, ale temat raczej nie o wiedzy zegarkowej, więc....

Trudno nie zgodzić się, że chamstwo nie jest cechą pozytywną i pożądaną szczególnie w towarzystwie. jednak co do "nietrafionych" pytań lub tematów i reakcji na nie oraz formy odpowiedzi, to uważam, że jak zawsze, prawda leży gdzieś pośrodku. 

Mam wrażenie, że arogancja przeważnie wynika z arogancji. Jestem na tym forum od niedawna i nie miałem problemu "świeżaka". Natomiast regularnie mają go osoby - i to nie tylko na tym forum, a w każdej większej społeczności - które przykładowo zamiast sprawdzić, czy ktoś już nie odpowiedział na pytanie wcześniej, koniecznie muszą założyć własny temat by spytać jeszcze raz. Bo ich pytanie będzie lepsze, fajniejsze, nie wiem. I to jest właśnie zaśmiecanie. Nie dlatego, że pytanie jest głupie - bynajmniej, może być bardzo rozsądne, ale gdy jest zadawane po raz enty to właśnie zaśmieca forum, tworząc zbędne dublujące się wątki i dodając moderatorom pracy z klejeniem.

Mateusz popieram w 100%.

A swoją drogą, na innych forach czytalem niepochlebne komentarze o KMZiZ - właśnie z powodu takich aroganckich postów. To daje do myślenia.

Na wstępie pragnę zaznaczyć, że również nie popieram obrażania innych forumowych kolegów, co czasami zapewne się zdarza, ale żeby tak od razu całe forum KMZiZ tak oceniać z powodu kilku takich postów :huh: (chyba, że błędnie zinterpretowałem wypowiedź).

Tak jak napisał już Mateusz, post lub temat z pytaniem zadanym po raz enty powoduje, że znalezienie czegokolwiek w forumowej wyszukiwarce staje się bardzo utrudnione, żeby nie powiedzieć niemożliwe. Wiele osób czyta forum i z niego korzysta nawet sie nie rejestrując, sam tak robiłem przez kilka lat zanim sie zarejestrowałem. Forum ma służyć wszystkim, nie tylko tym którzy się zarejestrowali tylko po to, żeby raz czy dwa zadać pytanie dotyczące zegarka, który właśnie kupili. Czasami tematy dotyczące jakiegoś zegarka lub zagadnienia mają kilkadziesiąt stron i jeżeli kogoś ten zegarek lub to zagadnienie interesuje to z czystej przyzwoitość (o której mowa w tym temacie) powinien przeczytać ten wątek od początku, gdyż najprawdopodobniej w tak długim temacie padła już odpowiedź na jego pytanie. Oczywiście szybszym sposobem i wymagającym mniej zaangażowania jest zadać pytanie po raz kolejny. Wtedy najczęściej jako odpowiedź pisane  są "aroganckie" posty, których dotyczy ten wątek. To forum jak każde inne stara sie zrzeszać w swoich szeregach ludzi, którzy zamierzają je aktywnie współtworzyć (między innymi temu służy blokada pisania w dziale kupię/sprzedam przed napisaniem 50 postów, w przeciwnym razie mogło by się okazać, że mielibyśmy kolejną giełdę a nie forum - ale przecież ktoś mógłby ten fakt uznać jako dyskryminacja „nowych” ). Co do odpowiedzi aroganckich, chamskich i obraźliwych to również uważam, że nie powinny mieć miejsca, ale ocenę czy odpowiedzi takie są pozostawiłbym moderatorom lub adminowi - zawsze można takiego posta do nich zgłosić. Jeżeli ktoś uważa, że został obrażony osobowo przez kogoś innego, też są sposoby, żeby dochodzić swoich praw. Jednak uważam, że zadane po raz enty pytanie typu "Spodobał mi się biały G-shock i mam pytanie czy on się szybko brudzi?", na które po raz enty padła odpowiedź "tak" , nie spowoduje lawiny merytorycznych odpowiedzi tylko dlatego, że to jest forum miłośników zegarków. I chyba nie ma znaczenia, czy jest to nowo zarejestrowany forumowicz czy ktoś kto już jakiś czas jest na forum. Wzbudzi raczej niechęć do pytającego. Lecz czy irytacja w takim przypadku jest czymś dziwnym i nie na miejscu? Czy można mieć pretensję, że ktoś zarzuca "zaśmiecanie" forum w takiej sytuacji. Poza tym pisząc coś na forum publicznym trzeba się liczyć z tym, że ktoś to przeczyta i skomentuje, i może być to zarówno opinia pochlebna jak i niepochlebna. Na tym właśnie polega wolność wypowiedzi (pomijam oczywiście obrażanie kogoś  ;) ),. A wracając do arogancji, to czyż nie jest lekceważeniem innych fakt, że nie chciało się komuś sprawdzić tego co inni już w tym temacie napisali na forum dzieląc się swoim doświadczeniem oraz poświęcając swój czas i oczekiwać , że im będzie się chciało po raz kolejny odpowiedzieć pomimo, że pytającemu nie chce sie nawet raz sprawdzić?  Forum zostało podzielone na działy i to dość sensownie. Zdarzało mi się bywać na takich w których były tak drobno "poszatkowane", że naprawdę można było sie pogubić - działy miały poddziały, które również miały poddziały, regiony itd. co powodowało, że wiele działów miało niemalże taki sam tytuł i nie wiadomo gdzie co pisać( nie będę podawał nazw tych forów, bo jeżeli tam nikt nie widzi problemu, to może tylko ja nie mogłem się tam odnaleźć  ;) ) Tu jest to bardzo rzeczowo podzielone, i dobrze byłoby, żeby przed zadaniem pytania lub napisaniem nowego tematu poświęcić chwilkę na zastanowienie się gdzie to napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum KMZIZ jest jednym z najbardziej offtopowych forów jakie widziałem, tzn jest tutaj mnogość tematów nie związanych ściśle z tematyką główną. A nie pomyśleliście o tym, że przez to właśnie to forum jest tak fajne ?, tak inne. Dla wielu ludzi to prawie całe życie, gdy forum ma usterkę techniczną to nie wiedzą co ze sobą zrobić :D . Czy należy ludzi siłą zmuszać do pisania tylko o zegarkach ? To forum o naszych męskich sprawach, o naszych miłościach, natchnieniach, słabościach, doświadczeniach, służy także do tego aby się pochwalić ( to jest normalne ) człowiek ma potrzebę podzielenia się z innymi swoim życiem w takim stopniu w jakim uważa to za korzystne dla niego.

Wszystkich jednak połączyły zegarki. Moim zdaniem każdy na tym forum znajdzie to co chce. Nikt nie każe się wypowiadać w tematach które nas frustrują. Próba ograniczenia tego forum jedynie to tematyki zegarkowej byłaby tak naprawdę pierwszym krokiem do jego końca. Tak Panowie.

Zabilibyśmy tą zbliżającą nas do siebie atmosferę. Ja na tym forum poznałem dużo wspanialszych ludzi niż przez resztę życia w realu. Oczywiście wiele znajomości przenieśliśmy w rzeczywistość. Moim zdaniem wszystkich MIŁOŚNIKÓW zegarów i zegarków łączy jedno: wrażliwość, wrażliwość na estetykę, na pracę innych ludzi. Moim zdaniem możemy się czuć dumni z przynależności do takiego środowiska, to hobby nasze jest bardzo wysmakowane a jednocześnie męskie. Wydaje mi się, że to forum ludzi inteligentnych i uczciwych - bo tacy są przeważnie ludzie wrażliwi. A jak są wrażliwi to chcą się podzielić z innymi nie tylko tym co mają na nadgarstku. Oczywiście zdarzają się nieprzyjemności i spięcia ale jestem pewien że takie dwa osobniki spotykając się na żywo nie chowały by już urazy i świetnie się dogadywały.

Trzeba wrzucić czasem na luz, odpuścić, nie polaryzować się niepotrzebnie. Bo internet nie przekazuje emocji w sposób najprawdziwszy, nie widzimy mimiki rozmówcy a to bardzo dużo. Czasem wydaje nam się że ktoś nas atakuje tymczasem wcale tak nie jest, po prostu zapomniał dac uśmieszek na koniec wypowiedzi. Bierzmy na to poprawkę.

Dziękuję za uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% racja Marcinie! :)

Nikt nie każe się wypowiadać w tematach które nas frustrują.

Chcesz rozmawiać o zegarkach?-proszę bardzo

Chcesz dowiedzieć się jaki kupić telefon,telewizor,nóż ,czy porozmawiać o strzelectwie?-proszę bardzo forum KMZiZ Ci to umożliwia,Ty dokonujesz wyboru,czytam czy nie....

Dla wielu ludzi to prawie całe życie, gdy forum ma usterkę techniczną to nie wiedzą co ze sobą zrobić  :D

Niby zabawne ...ale prawdziwe :)

Trzeba wrzucić czasem na luz, odpuścić, nie polaryzować się niepotrzebnie. Bo internet nie przekazuje emocji w sposób najprawdziwszy, nie widzimy mimiki rozmówcy a to bardzo dużo. Czasem wydaje nam się że ktoś nas atakuje tymczasem wcale tak nie jest, po prostu zapomniał dac uśmieszek na koniec wypowiedzi. Bierzmy na to poprawkę.

Chyba sobie wkleję powyższy tekst w stopce,oczywiście za pozwoleniem ^_^

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Forum KMZIZ jest jednym z najbardziej offtopowych forów jakie widziałem, tzn jest tutaj mnogość tematów nie związanych ściśle z tematyką główną. A nie pomyśleliście o tym, że przez to właśnie to forum jest tak fajne ?, tak inne.

Czasem trudno postawić znak równości pomiędzy fajne=inne. Warto pamiętać co stanowiło podstawy powołania tego forum do życia i kierując się tymi podstawami zachować umiar. Wiodąca tematyka to zegarki, zegary i zegarmistrzostwo. Tematy poboczne powinny stanowić margines naszej uwagi.

Czy należy ludzi siłą zmuszać do pisania tylko o zegarkach ? To forum o naszych męskich sprawach, o naszych miłościach, natchnieniach, słabościach, doświadczeniach, służy także do tego aby się pochwalić ( to jest normalne ) człowiek ma potrzebę podzielenia się z innymi swoim życiem w takim stopniu w jakim uważa to za korzystne dla niego.

Wszystkich jednak połączyły zegarki. Moim zdaniem każdy na tym forum znajdzie to co chce. Nikt nie każe się wypowiadać w tematach które nas frustrują. Próba ograniczenia tego forum jedynie to tematyki zegarkowej byłaby tak naprawdę pierwszym krokiem do jego końca. Tak Panowie.

Ja to widzę inaczej. Wiele wartościowych osób przestało udzielać się na tym forum właśnie poprzez rozmywanie wiodącej tematyki. Nie twierdzę, że powinniśmy zawsze z faszystowską konsekwencją trzymać się jednego tematu. ALE warto pamiętać o proporcjach. 90% tematów o szeroko pojętym zegarmistrzostwie, a 10% o bzdurach - to jest okay. Problem w tym, że proporcje daleko odbiegają od stanu idealnego, a bliżej im wręcz do patologii. Pozostaje jeszcze pytanie - jakie cele przyświecają Zarządowi ?. Jeżeli duża ilość użytkowników forum jest priorytetem, to nie zmieniałbym nic. Jeżeli priorytetem jest jakość dyskusji i realizacja edukacyjnych zamierzeń, to forum wymaga gruntownej przebudowy oraz rewolucyjnych zmian.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co Was tak frustruje na forum ?

Mnie np. to że dostaję tu becki za nic, kupuję sobie zegar, chcę się  pochwalić i WOOPS

zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

co Was tak frustruje na forum ?

1. Przewartościowanie w pasji, co pokazał temat - "1000 powodów dlaczego zegarki mechaniczne są lepsze od kwarcowych". Irytuje mnie brak szacunku dla zegarmistrzostwa innego niż mechaniczne.

2. Zbyt częsty brak merytorycznej argumentacji.

3. Łapanie za słowa, przypisywanie autorowi intencji innych niż zamierzone.

4. Brak szacunku dla nowych użytkowników forum, co najczęściej widać, gdy nowy zadaje trywialne pytania dotyczące np. podrób.

5. Autorytatywne wypowiedzi na temat zegarków, z którymi nie miało się żadnej styczności.

6. Schodzenie z tematu tylko po to, by dokopać wybranym osobom biorącym udział w dyskusji. Przykład ?, często dyskusja o firmie Rolex kończyła się na nieuzasadnionym wjeżdżaniu na firmę Audemars Piguet tylko po to żeby mnie wkurzyć lub odwrócić uwagę od zasadniczego tematu dyskusji.

7. Nie podoba mi się zbyt rozbudowana struktura forum. Moim zdaniem powinna być spłaszczona z mniejszą ilością podfor.

8. Irytuje mnie wybiórcze podejście do tematów poza zegarowych. O bzdurach można rozmawiać, a o poważniejszych tematach takich jak polityka, religia, to już nie.

9. Nie podoba mi się, że tematy nie dotyczące zegarków zbierają większą ilość osób dyskutujących i zainteresowanie w odniesieniu do tematów zegarkowych.

10. Nie podoba mi się domniemanie nieomylności moderatorów, którzy mogą wycinać posty nie wyjaśniając niczego. To nie jest okay.

11. Nie podoba mi się, że moderatorzy nie są aktywnymi uczestnikami dyskusji służącymi merytoryczną wiedzą na temat zegarmistrzostwa tylko swoją rolę ograniczają do sprzątania postów.

12. Nie podoba mi się protekcjonalny ton jaki czasem przejawia się w niektórych wypowiedziach władz / moderatorów forum.

Na tę chwilę to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest fajne takie jakie jest ale zawsze można poprawiać miejscowo przy swojej klawiaturze zaczynając od właściwego specyfiku medycznego. 

pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Przewartościowanie w pasji, co pokazał temat - "1000 powodów dlaczego zegarki mechaniczne są lepsze od kwarcowych". Irytuje mnie brak szacunku dla zegarmistrzostwa innego niż mechaniczne.

2. Zbyt częsty brak merytorycznej argumentacji.

3. Łapanie za słowa, przypisywanie autorowi intencji innych niż zamierzone.

4. Brak szacunku dla nowych użytkowników forum, co najczęściej widać, gdy nowy zadaje trywialne pytania dotyczące np. podrób.

5. Autorytatywne wypowiedzi na temat zegarków, z którymi nie miało się żadnej styczności.

6. Schodzenie z tematu tylko po to, by dokopać wybranym osobom biorącym udział w dyskusji. Przykład ?, często dyskusja o firmie Rolex kończyła się na nieuzasadnionym wjeżdżaniu na firmę Audemars Piguet tylko po to żeby mnie wkurzyć lub odwrócić uwagę od zasadniczego tematu dyskusji.

7. Nie podoba mi się zbyt rozbudowana struktura forum. Moim zdaniem powinna być spłaszczona z mniejszą ilością podfor.

8. Irytuje mnie wybiórcze podejście do tematów poza zegarowych. O bzdurach można rozmawiać, a o poważniejszych tematach takich jak polityka, religia, to już nie.

9. Nie podoba mi się, że tematy nie dotyczące zegarków zbierają większą ilość osób dyskutujących i zainteresowanie w odniesieniu do tematów zegarkowych.

10. Nie podoba mi się domniemanie nieomylności moderatorów, którzy mogą wycinać posty nie wyjaśniając niczego. To nie jest okay.

11. Nie podoba mi się, że moderatorzy nie są aktywnymi uczestnikami dyskusji służącymi merytoryczną wiedzą na temat zegarmistrzostwa tylko swoją rolę ograniczają do sprzątania postów.

12. Nie podoba mi się protekcjonalny ton jaki czasem przejawia się w niektórych wypowiedziach władz / moderatorów forum.

Na tę chwilę to wszystko.

Słuchaj... a co Ci się podoba? Może odpowiedz sobie na to pytanie. Zrób bilans fajne- denerwujące i podejmij męską decyzję czy chcesz tu z nami być czy szkoda Twego czasu i zdrowia :) A Sowę zostaw w spokoju  :ph34r:... i Czterolistnego też... innych nie znam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, fora stricte merytoryczne już sam zakładałeś, ile osób przyciągnęły? Czemu musisły zwinąć żagle?

Ludzie chcą pomiedzy zegarkami gadać o d*pie Maryni a my im nie zamierzamy tego prawa odbierać. Forum jest dla ludzi a dopiero potem dla zasad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest fajne takie jakie jest ale zawsze można poprawiać miejscowo przy swojej klawiaturze zaczynając od właściwego specyfiku medycznego. 

pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1.jpg

jak w sam raz ilustracja pasująca w 100% do wątku :wacko:

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest dla ludzi a dopiero potem dla zasad.

a toś sie chyba Marcinku nie zastanowił, zanim napisałeś :D

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to widzę inaczej. Wiele wartościowych osób przestało udzielać się na tym forum właśnie poprzez rozmywanie wiodącej tematyki. .

To jest mit, powtarzany przy każdej okazji utyskiwania na forum. Gdzie odpłyneli Ci merytoryczni ? Nigdzie. Nie założyli własnych for. Oni przestaliby pisac niezaleznie od tego czy na forum gadali by sie tylko o zegarkach czy nie.

Po prostu odeszli bo nie mieli potrzeby albo czasu na dalsze dzielenie sie informacjami. Tyle! Przyprowadź albo podaj nazwiska tych którzy przestali sie udzielac na forum tylko z powodu zbyt rozbudowanego działu po godxinach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a toś sie chyba Marcinku nie zastanowił, zanim napisałeś :D

Po co komu zasady jesli nie bylo by tutaj ludzi? Najpierw musza byc ludzie aby wprowadzac zasady. Jesli zasady beda zbyt rygorystyczne to przejdzie ludziom ochota na uczestnictwo. Ludzie w wiekszosci dorośli nie lubią jak sie ich stawia pod ścianą juz na samo Dzien Dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się kilka rzeczy nie podoba

-znikające posty tematy (ostatni np z działu sprzedam)

-ale najbardziej co mnie już chyba śmieszy to "kółko wzajemnej adoracji" między starymi wyjadaczami. Najlepiej widać to w tematach kto co sobie ostatnio kupił-młodzi użytkownicy (nie mówię o sobie) choćby mieli najlepszy zegarek na świecie - mija bez echa natomiast "ELITA" tego forum jak by pokazała choćby Casio za 30zł to będą achy i echy- cóż to za piękność - śmiechu warte ale taki to oto podział można zaobserwować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie to... zasady muszą być, ale takie dla ludzi, a nie odwrotnie.

Zasady muszą być, by wiedzieć do czego się przystępuje i by nie być później rozczarowanym.

Forum bez zasad? Armagedon!  :lol:

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Słuchaj... a co Ci się podoba? Może odpowiedz sobie na to pytanie. Zrób bilans fajne- denerwujące i podejmij męską decyzję czy chcesz tu z nami być czy szkoda Twego czasu i zdrowia :)

Zastanawiam się nad tym. Rozważam rezygnację z uczestnictwa w tym forum, ale już bez usuwania konta.

Mariusz, fora stricte merytoryczne już sam zakładałeś, ile osób przyciągnęły? Czemu musisły zwinąć żagle?

Zwinąć żagle ?. Pasjonaci Czasu radzą sobie nie najgorzej. Forum na Audemars Piguet Club nie zakładałem z myślą o forum jako takim, ale z zamierzeniem uzupełnienia strony internetowej. Jeżeli ktoś będzie miał chęć skomentowania artykułu, pogadania o zegarkach, to ma taką możliwość. Przy okazji chciałem zaznaczyć, że AP Club oraz WatchMania24 to strony niekomercyjne. Raczej dokładam kasę do funkcjonowania tych serwisów i poświęcam swój czas niż cokolwiek na tym zyskuję. Z tego też względu nie zależy mi na dużej ilości osób na forum, bo nie mam zamiaru podejmowania prób przyciągnięcia reklamodawców. Bardziej zależy mi na utrzymaniu wysokiego poziomu dyskusji o zegarmistrzostwie / zegarach / zegarkach. Oczywiście zależy mi na tym aby artykuły, które piszę były czytane, bo nie piszę ich przecież sam dla siebie. Ale do tematu podchodzę spokojnie, bez ciśnienia. Zegarki to dla mnie pasja, przyjemność pisania o nich, a nie obowiązek czy biznes. Prywatnie zarabiam pracując w zawodzie informatyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się kilka rzeczy nie podoba

-znikające posty tematy (ostatni np z działu sprzedam)

-ale najbardziej co mnie już chyba śmieszy to "kółko wzajemnej adoracji" między starymi wyjadaczami. Najlepiej widać to w tematach kto co sobie ostatnio kupił-młodzi użytkownicy (nie mówię o sobie) choćby mieli najlepszy zegarek na świecie - mija bez echa natomiast "ELITA" tego forum jak by pokazała choćby Casio za 30zł to będą achy i echy- cóż to za piękność - śmiechu warte ale taki to oto podział można zaobserwować

Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi-nic się nie dzieje bez przyczyny [złamanie regulaminu np?]

forum przeglądam każdego dnia :D ,i sytuacji opisanych przez Ciebie jakoś nie zauważyłem... :(

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.