Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Czy ktoś z szanownego grona może polecić pewnego sprzedawcę, np. z Chrono24, a może ktoś kupował w Kruku? Przymierzam się do BB Red, stąd moje pytanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozważam zakup Hydronaut II, jedni piszą że to najbrzydszy z nowszych Tudorów (P01 nie liczę ;), inni że coś w sobie ma.

Podpowiedzcie mi koledzy hot or not?

Oczywiście używany, cena oscyluje w ok.5k pln. Czy to ma sens? Poszukuję czegoś na stali, ale nie za bardzo bym chciał dorzucać drugie tyle do BB. (mam BB na ETA na pasku).

Fotki z netu.

IMG_9544_zpsf598299b.jpg

IMG_9546_zps483d25ac.jpg

IMG_9537_zps3e7facb3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczorajsza wizyta w Kruku Stary Browar Poznań. Jest ok, ale za nardzo złoto ;) dawano mi 1 k zniżki ;) nie wziąłem.

52fe90c05c0dc7d9537a97983465ea85.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie też brzydal, co innego z czarną tarczą, ale nie mieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozważam zakup Hydronaut II, jedni piszą że to najbrzydszy z nowszych Tudorów (P01 nie liczę ;), inni że coś w sobie ma.

Oczywiście używany, cena oscyluje w ok.5k pln. Czy to ma sens? Poszukuję czegoś na stali, ale nie za bardzo bym chciał dorzucać drugie tyle do BB. (mam BB na ETA na pasku).

Fotki z netu.

Jeżeli Tobie się podoba, to warto.

Według mnie brzydki jak noc listopadowa :D

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem. Zakładam, że to jedne z ładniejszych zdjęć tego modelu. A nadal wygląda pokracznie. Ja bym na to własnych pieniędzy nie wydał. Jeśli masz BB na pasku, to czemu nie dokupić bransolety?

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie macie rację Panowie. Odpuszczam Hydronauta bo sam nie wiem czy mi się podoba, jest taki... inny. :)

Co do oryginalnej bransolety dla BB to jakoś przeraża mnie jej cena, ale chyba faktycznie będę szukał.

A czy ktoś miał z Was styczność z zamiennikami Miltat Super 3D Oyster z strapcode.com? Cena 127 usd z przesyłką, ale jak jakość słaba to mija się z celem.

post-103258-0-12133200-1556259241_thumb.jpg

Edytowane przez tropik79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś miał z Was styczność z zamiennikami Miltat Super 3D Oyster z strapcode.com? Cena 127 usd z przesyłką, ale jak jakość słaba to mija się z celem.

Mam taką do seiko skxa, jakość bardzo dobra, a cena ok 60$ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Seiko 60$ ale właściwie taka sama tylko z endlinkami do Tudora 102$ +ship. Gdzie sprawiedliwość na tym świecie? ;)

A oryginalna ile kosztuje? Pewnie kilka tysi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wystąpić różnica w odcieniach koperty i bransolety. O ile w Seiko jest to do przyjęcia, to w Tudorze nie zaryzykowałbym.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wystąpić różnica w odcieniach koperty i bransolety. O ile w Seiko jest to do przyjęcia, to w Tudorze nie zaryzykowałbym.

W oryginale to wlasnie wystepuje ;)

Edytowane przez pablo122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oryginalna ile kosztuje? Pewnie kilka tysi?

tak, dokładnie 3800 zł + shiping i jesli sprowadzisz ze stanów to cło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja by zaryzykował, bo w ori właśnie tak jest :)

Możliwe, że w strapcode będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym piszecie. Bransoleta do BB wersja eta kosztuje cos a przynajmniej kosztowała cos koło 2k w kruku. Ja bym poszedł w te stronę i nic nie płacisz za przesylke a ściąg cos ze stanów za 4K plus koszty przesyłki to chore

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O czym piszecie. Bransoleta do BB wersja eta kosztuje cos a przynajmniej kosztowała cos koło 2k w kruku. Ja bym poszedł w te stronę i nic nie płacisz za przesylke a ściąg cos ze stanów za 4K plus koszty przesyłki to chore

Poświęciłem ostatnio trochę czasu na poszukiwania i taki dostałem wynik. Prawdą jest, że nie sprawdzałem u AD. W takim razie ile może kosztować skórzany pasek z klamrą do BB S&G? Na ebay 1800 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie 2k zł w Kruku? Napiszę zaraz do nich email, aż ciężko mi w to uwierzyć, ale kto wie...

Edytowane przez tropik79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie 2k zł w Kruku? Napiszę zaraz do nich email, aż ciężko mi w to uwierzyć, ale kto wie...

Do wersji na ecie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z rivetsami, do wersji in-house 3400 PLN w Kruku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi