Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, nie miałem w ręku innego chrono BB Tudora;)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosztuje ponad 30 kawałków euro to i kobylasty musi byc.

bibbi

Nowa limitka Tudora BB 58 dla Interu Mediolan w liczbie 1908 egz. Będzie dostępna w sprzedaży na terenie Włoch, cena 4350 eur.

IMG_5928.thumb.jpeg.0ab8b3c052ca304d584b15bb01f200ec.jpeg
IMG_5929.thumb.jpeg.517cbc6df61f0181a1aa35b5bd7635b9.jpeg
IMG_5930.thumb.jpeg.29e46aae3048818ed1a5356f2bd29c3e.jpeg

Chrono24 bedzie zalane ta limitka. Wlosi bryluja w tym serwisie, wiec z krajowa limitka tym bardziej stana na wysokosci zadania (=flipa).

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.05.2024 o 16:31, bibbi napisał(-a):

Kosztuje ponad 30 kawałków euro

ile? podawali normalną cenę retail $5,675 chyba że fliperzy na wtórnym sztucznie napompowali taką cenę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.05.2024 o 13:58, ASTRAL napisał(-a):

Nowa limitka Tudora BB 58 dla Interu Mediolan w liczbie 1908 egz. Będzie dostępna w sprzedaży na terenie Włoch, cena 4350 eur.

Obrzydlistwo! Fuj! To powinno być zakazane!!!  :D  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile? podawali normalną cenę retail $5,675 chyba że fliperzy na wtórnym sztucznie napompowali taką cenę ?

a56017463cdf5efbd9ef678eb467870a.png

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bibbi wątpię ze ktoś tyle zapłacił na wtórnym ale ludzie mają za duzo pieniędzy więc wszystko możliwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.05.2024 o 13:46, just_nobody07 napisał(-a):

Nawalili taką litanię tekstu, że ta data znika 🙈

A na serio, to świetny jest. Najlepszy z tych Tudorów, które miałem przyjemność mieć. 

Maciek racje ma- super byl.

mi teraz klasyczny pelagos chodzi po glowie

IMG_2449.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, pawel007 napisał(-a):

Maciek racje ma- super byl.

mi teraz klasyczny pelagos chodzi po glowie

IMG_2449.jpeg

Mam wrażenie, że klasyczny jest odrobinę za "techniczny". Lewy jest idealny dzięki ciepłej lumie. Ale wiadomo,  kwestia tego co kto lubi 🤷🏻‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, przemekspce said:

Życie go nie oszczędza🤣

Żona… żona, ale teraz i ja szukam takiego codziennego czasomierza, będę tyrał jednego gada😝

7 minutes ago, swierszczu said:

Tak sie nosi a nie w pudelku👏

Dokładnie… tutaj nie ma miękkiej gry, rysa złapana codziennie… albo dzień stracony😂

Co trzeba przyznać, to szafir jest całkowicie nienaruszony 💪🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minutes ago, przemekspce said:

No pewnie, jak zawsze BB36 🤟

Zazdraszczam go… świetny zegarek, czysto i przyjemnie 👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Londek napisał(-a):

Zazdraszczam go… świetny zegarek, czysto i przyjemnie 👍🏻

Odkąd kupiłem, a za chwilę będzie rok tylko do pracy ubieram Tisella. Oprócz tego dosłownie kilka razy co innego było na łapie🤣 Na wakacjach monster przeleżał w hotelowym sejfie, teraz na zielone przedszkole nawet nie brałem😅

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minutes ago, przemekspce said:

Odkąd kupiłem, a za chwilę będzie rok tylko do pracy ubieram Tisella. Oprócz tego dosłownie kilka razy co innego było na łapie🤣 Na wakacjach monster przeleżał w hotelowym sejfie, teraz na zielone przedszkole nawet nie brałem😅

Nie ma się co dziwić, niby miałby być nuda a jest wręcz przeciwnie, to samo było u żony… stał się tym jedynym. 
Z miłą chęcią bym spróbował, z resztą tak samo jak Rangers… ciungnie mnie😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, niby nuda ale nie. Może w wolnej chwili trochę przemyśleń napiszę o tym zegarku.

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem dziś pewnie śmieszna minę w salonie W.Kruk na Mokotowie. Ogólnie to jestem nowicjuszem w kwestii kupowania zegarków, mam 3 sztuki (forumowy bazarek, Chrono24 i Christopher Ward online od producenta). Zbieram się teraz powoli do zakupu Tudora BB58 i ostatnio do głowy weszła odrobina wątpliwości czy może jednak nie czarny, a niebieski… no i w związku z wcześniej planowaną wizytą w Warszawie uznałem, że zakręcę do Kruka. Na stronie informacja, że oba modele mają na Mokotowie, a czas realizacji ewentualnego zamówienia to 5 dni.

Dzisiaj wchodzę do salonu rozmawiam z panią, ona zdziwiona, bo oni nic nie mają, zamówić można, ale czas oczekiwania to ok 2 lata 😅 jakoś się nie spodziewałem, że nadal tyle trzeba czekać na ten model gdy na Chrono sporo nówek poniżej ceny katalogowej 😅

Serio w Polsce tak ciężko dostać nowego Tudora, czy może byłem nieodpowiednio obrany i trzeba było mnie spławić 😂?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi