Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Każda Rakieta ma coś, na co można patrzeć z podziwem, lub przeciwnie- z niechęcią :) lecz każdą warto mieć w kolekcji, szczególnie gdy jej (kolekcji) tematem przewodnim jest Petrodworec :)

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, sporo ich jest w różnych kolorach.

Ostatnio stałem się dumnym posiadaczem brązowej wersji :D

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Taka mikro subkolekcja. W końcu dwie siostry razem.

10674516_20180126_222540.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Toż to to samo. Dawaj bebechy żeby było widać różnicę :D

No ta z lumą na indeksach trochę rzadkawa. Gratulacje :D    Nie mam takiej :wub:

Ani jedno, ani drugie. :D 

Lewa ma grubsze kreski przy indeksach godzinowych, prawa ma mniejsze, czerwone, popołudniowe indeksy godzinowe.

10674645_20180126_232019.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I się zrobiło "znajdź trzy różnic na obrazkach" :D A tak poza wszystkim ciekawe, bardzo ciekawe.  Nie mam żadnej, muszę przyuważyć choć jedną. A to niełatwe bo zawsze maja marne tarcze, tym bardziej gratuluję dwóch pięknych egzemplarzy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ani jedno, ani drugie. :D

Lewa ma grubsze kreski przy indeksach godzinowych, prawa ma mniejsze, czerwone, popołudniowe indeksy godzinowe.

No fakt, nie zajrzałem dokładniej.  A już się martwiłem że pojawiła się kolejna wersja z lumą :D

Edit.  Za dużo wersji tych Pobied.  Często mam tak że kupuję Pobiedę w ładnym stanie z myślą o podmiance. Jestem w tym momencie pewny na 100% że taką mam. Przyjeżdzam do domu,  porównuję obydwie sztuki która ładniejsza i co???  Obydwie się czymś tam różnią i trafiają do kolekcji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Tak to jest z tymi Pobiedami. Biorąc pod uwagę ilość fabryk które produkowały i ilość modeli oraz ICH WARIACJI to można na prawdę zwariować.:) Ale dzięki temu mamy swojego króliczka. ;)

Ja na szczęście skupiłem się na dwóch fabrykach i kilku wybranych modelach z innych fabryk. Króliczek jest o połowę mniejszy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniałe Grzegorz, czapka z głowy.

Tym bardziej, że chyba dużo tej "prawdziwej stali", którą wiem, że dysponujesz, się nie załapało na zdjęcie. :)

Dzięki bardzo za dobre słowo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Piękne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi