Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

3 minutes ago, dawid_999 said:

Ruszyła wyprzedaż

Wysłane z mojego motorola edge 30 przy użyciu Tapatalka

Gdzie? Nic nie ma. ChW z reguly wysyla wpierw email informujac o tym ze bedzie wyprzedaz. 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem maila o 16;07

Wpisz w wyszukiwarkę na stronie 'sale'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko ktoś lubi taki kolor, to dzisiaj jest jego szczęśliwy dzień 😉 . Pro 300 na bransolecie za 2222 PLN 💥💣

obraz.thumb.png.6d4c3516138597e5577bd54f65fb5cde.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasuwa się pytanie ile te zegarki są naprawdę warte, że zrobili taką obniżkę :) 🧐

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, K_J napisał(-a):

Nasuwa się pytanie ile te zegarki są naprawdę warte, że zrobili taką obniżkę :) 🧐

Był wrzucany tutaj wywiad z kimś z Warda i wg tego koszt produkcji to 1/3 ceny z metki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Jak tylko ktoś lubi taki kolor, to dzisiaj jest jego szczęśliwy dzień 😉 . Pro 300 na bransolecie za 2222 PLN 💥💣

Myślę, że ktoś się skusił. Za 2,3k świetny zegarek. Ja mam dwa ale sam bym chyba kupił gdybym zdążył 😀a dopiero czytam forum. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet C63 Snow leopard pojawił na początku wyprzedaży. Po pierwszym odświeżeniu strony już go nie było :-(d747df9104d2d73b3a61c6ba2db0c8b6.jpg

Wysłane z mojego SM-F966B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

Myślę, że ktoś się skusił. Za 2,3k świetny zegarek. Ja mam dwa ale sam bym chyba kupił gdybym zdążył 😀a dopiero czytam forum. 

Jeszcze beda :) Pewnie przez kilka dni beda dokladac w małych seriach po kilka sztuk roznych modeli. Wyprzedaz calkiem w porzadku, glownie na kolor Pool Blue

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Robert, te faktycznie były w super cenie, tylko jak na nie patrzyłem, to mi się przypomniał dowcip: 

-to ogłoszenie o sprzedaży multipli to jeszcze aktualne?

- aktualne 

- jakoś mnie to nie dziwi 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minutes ago, rafi said:

Robert, te faktycznie były w super cenie, tylko jak na nie patrzyłem, to mi się przypomniał dowcip: 

-to ogłoszenie o sprzedaży multipli to jeszcze aktualne?

- aktualne 

- jakoś mnie to nie dziwi 😂

A Multipla po latach w cenie... 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie zegarki zostały sprzedane. Zostało kilka pasków. Ciekawe czy coś dodadzą jeszcze?
Nie pamiętam aby przy poprzednich wyprzedażach tak szybko prawie cały asortyment został sprzedany w tak krótkim czasie.

Wysłane z mojego motorola edge 30 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na którejś z grup czytałem, że przy ok 50szt dostępnych na stronie nagle wszystko zdjęli. 

Pewnie dodadzą ponownie przy starcie regularnej wyprzedaży.

Swoją drogą, każdorazowo jestem pod wrażeniem tempa sprzedaży. Wczoraj jak pojawił się link, dostępnych było 218 lub 281 pozycji. Dosłownie znikały w oczach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 hours ago, kornel91 said:

Ja mam dwa ale sam bym chyba kupił gdybym zdążył 😀a dopiero czytam forum. 

Szczynściorz! Inaczej byłby klops, bo teraz już brakuje czasu aby się cieszyć wszystkimi tymi fajnymi zegarami, a co dopiero jakby wjechał kolejny CWL? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wątku z okazjami zakupowymi kilku kolegów już się pochwaliło, że zdążyli kliknąć. Może więc parę nowych Krzyśków na Forum zobaczymy. Chyba, że będzie tak jak pół roku temu. Seria maili do kupujących, że niestety, ale…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 hours ago, Perpetuum Mobile said:

W wątku z okazjami zakupowymi kilku kolegów już się pochwaliło, że zdążyli kliknąć. Może więc parę nowych Krzyśków na Forum zobaczymy. Chyba, że będzie tak jak pół roku temu. Seria maili do kupujących, że niestety, ale… emoji37.png

W tym roku póki co się nie ugiąłem, wychodząc z założenia, że skoro mam już Tridenta, to nie będę chytrus i dam szansę spróbować Kolegom, którzy CWL jeszcze nie mają... 😉

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się udało coś tam kliknąć. Żałuję tylko że nie udało mi się kupić modelu Cranwell. Przemawia do mnie ta interpretacja pilota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, ze kiedys doczekamy sie kiedys Pro 300 Bronze w rozmiarze 40 mm lub mniejszym...

42 mm jest niestety za duzy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi