DUBHEAD 36 #426 Napisano 27 Marca 2020 Nawet znalazlem te wyspę z dzieciństwaA to takiej wyspy nie miałem, ja miałem to: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kcp85 153 #427 Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) @DUBHEAD to chyba z tej samej serii Edytowane 27 Marca 2020 przez Kcp85 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #428 Napisano 27 Marca 2020 Nawet znalazlem te wyspę z dzieciństwato było marzenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #429 Napisano 28 Marca 2020 Wyścig dwóch szybkich gości 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #430 Napisano 4 Kwietnia 2020 Nigdy nie miałem niestety Lego Technic, a dostałem zadanie, żeby zbudować wózek widłowy (ten z 60198 jeszcze jest ukryty i nierozpakowany). Na razie wyszło coś takiego i nawet się podoba, choć parę rzeczy może jeszcze da się ulepszyć: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #431 Napisano 5 Kwietnia 2020 Coś tam z mojego złomu już powstało. Nie spodziewałam się że to będzie aż takie trudne, czasami poszukiwania jednego klocka trwają nieskończoność... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #432 Napisano 13 Kwietnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #433 Napisano 8 Maja 2020 Panowie pojawiło się coś ciekawego na rynku co warto nabyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #434 Napisano 9 Maja 2020 W dniu 9.02.2020 o 20:14, dawid82 napisał: Ktoś coś??? Masz coś nowego ? Byłbym zainteresowany pociągiem towarowym No. 60198 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #435 Napisano 18 Maja 2020 Jednak lego to zawsze jest na czasie 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #436 Napisano 18 Maja 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #437 Napisano 1 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #438 Napisano 1 Czerwca 2020 Moje marzenie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #439 Napisano 15 Czerwca 2020 Trochę zainspirowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #440 Napisano 21 Czerwca 2020 U nas ostatnio tylko Ninjago wpadają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #441 Napisano 22 Czerwca 2020 15 godzin temu, Kwiatek napisał: U nas ostatnio tylko Ninjago wpadają... u nas też w większości ninja go. szturmowiec też mamy. świetny jest! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #442 Napisano 22 Czerwca 2020 Teraz, szymar napisał: u nas też w większości ninja go. szturmowiec też mamy. świetny jest! Ciężko mi namówić Syna na cokolwiek innego. on je "kolekcjonuje" i koniec tematu! Chociaż ostatnio coś wspominał o 76899, więc jest światełko w tunelu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #443 Napisano 22 Czerwca 2020 Ktoś z Was ma już lambo albo chargera? Czytałem na forach, że przy lambo są duże różnice kolorów między klockami i wiele osób jest z tego powodu bardzo niezadowolonych w końcu ten zestaw kosztuje swoje. Ja czekam z zakupem lambo na jakieś promocje. Jak będę miał chwilę to zacznę w końcu składać defendera bo leży w pudełku już kilka miesięcy. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
labondz 12 #444 Napisano 22 Czerwca 2020 W nawiazaniu do lego ninjago.....zapewne jest ich wiele w świecie ale ten nas naprawdę rozbawił....LEBQ ninjago( zdjecie real )PozdrawiamWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #445 Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) Synek ma teraz sporo maszyn budowlanych, poprosił więc o coś, co na plac budowy pociągnie naczepę "oversized load". Dwa razy prosić nie musiał A dziś jeszcze wprowadzona mała atrakcja - wygląd może gorszy, ale potencjał do zabawy większy: Edytowane 29 Lipca 2020 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6096 #446 Napisano 26 Sierpnia 2020 Miała być Testarossa Sonny'ego, wyszło chyba bardziej coś w stylu 308 GTB... A to prawdziwy hit dla mojego młodszego synka - zbudowany naprędce John Deere ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #447 Napisano 3 Listopada 2020 Koledzy, znacie może jakieś fajne stronki (poza eBay, allegro) skąd by można kupić stare LEGO? Chodzi mi konkretnie o zestaw 6388. Znalazłem stronkę BrickLink - korzystał ktoś z tego? Zależy mi, aby zestaw był w jak najlepszym stanie... 0 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #448 Napisano 4 Listopada 2020 Była chwila zabawy A swoją droga zdarzyło wam się że w nowym zestawie brakuje klocka, za to jest kilka innych nadmiarowo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #449 Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, john.doe napisał: Była chwila zabawy A swoją droga zdarzyło wam się że w nowym zestawie brakuje klocka, za to jest kilka innych nadmiarowo? Nadmiarowo są zawsze, ale nigdy jeszcze mi nie brakło Edytowane 4 Listopada 2020 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaq 12 #450 Napisano 5 Listopada 2020 Ba stronie Lego możesz to zgłosić i bez problemu doślą. 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach