Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sinn7

Przychodzi ładna dziewczyna do serwisu ...

Rekomendowane odpowiedzi

O ja p.....le!

Po kontakcie z taką Panienką i jej zegarkiem zalecałbym komplet badań na czele z WR (odczyn Wassermana).

Zegarki nie mają duszy... one ją kradną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:

Ale przynajmniej miała pewność, że jest wodoszczelny, bo taka warstwa napewno nie przepuściłaby wody  :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mnie nie dziwi. Mieszkałem na studiach z dziewczynami. Wspólnie wynajmowaliśmy mieszkanie. Teraz zobaczcie sobie kible w firmach. Różnica miedzy męskim a "damskim".

Asus tapnął...

Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra. Niby człowiek żartuje, że kobiety to godzinne kąpiele, wszystko od A do Z musi być idealne i idealnie czyste a tu taka kicha :blink:

dlatego też to, co się słyszy o damskich kiblach po prostu szokuje. "Najlepszą" historią jaką słyszałem to "tapeta" z zużytych podpasek ale to było technikum, ludzie młodzi, głupi, ciekawi życia i lubiący eksperymenty... 

Cytując klasyka, "na świecie są rzeczy, które się fizjologom nie śniły"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mnie nie dziwi. Mieszkałem na studiach z dziewczynami. Wspólnie wynajmowaliśmy mieszkanie. Teraz zobaczcie sobie kible w firmach. Różnica miedzy męskim a "damskim".

Asus tapnął...

Też coś wiem na ten temat..., pracują u mnie w większosci kobiety,  szatnię można okeślić jednym słowem-chlew.

Raz nie wytrzymałem i nazwałem je kurami-  tam gdzie stoją , tam sr....

Najważniejsza rzecz- tapeta i paznokcie.

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiywJn56qfKAhXGjnIKHUK7BzMQFggeMAA&url=http%3A%2F%2Flubimyczytac.pl%2Fksiazka%2F137329%2Fpod-niemieckimi-lozkami-zapiski-polskiej-sprzataczki&usg=AFQjCNEpEeqVGz8vBqwWy_ERbljEyxr8Nw

Z powyższej wynika że to kobiety są największymi brudasami, a o dziwo, najbardziej zadbane osoby i ich otoczenie to faceci w wieku średnim.

Trzeba walczyć ze sterotypami ;)  :lol:

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asus tapnął...

to jest jakiś pomysł, ja starej daty jestem i nigdy nie mialem okazji porównać, ale spróbuję :rolleyes: .

kiedyś dawno temu był taki dowcip:

Wchodzi Stevie Wonder do rybnego

- cześć dziewczyny

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera nie mogłem dzisiaj spać po obejrzeniu fotek.

Mam jeszcze takie skojarzenie, że  ten zegarek to może pamiątka rodzinna po Babci i stąd sentyment do czasomierza (znalazł się podczas ekshumacji),  Dziewczyna jak znalazła to prosto przyniosła do zegarmistrza, bo bateria już dawno padła. :P :P :P

Zegarki nie mają duszy... one ją kradną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już nie róbcie takich wielkich oczu, zdarzyło mi się (i to nie raz) nabyć zegarek na forumowej giełdzie, zaopatrzony o podobną warstwę otuliny ochronnej i to od doświadczonych kolegów ;)

Pomijam już fakt istnienia jakiś czas temu tematu na forum o myciu swoich zegarków i ilości zdziwionych tym faktem kolegów ;)

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając kwestię jej wątpliwej higieny to ja spaliłbym się ze wstydu jakbym komuś dał zegarek w stanie choć zbliżonym do tego... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijam już fakt istnienia jakiś czas temu tematu na forum o myciu swoich zegarków i ilości zdziwionych tym faktem kolegów ;)

Dasz link do tematu ?

Dziękuję.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

W tym temacie powinno być ostrzeżenie przed wyświetleniem, po obejrzeniu tych fotek boję się wchodzić na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to był test.

Dziewczyna chodzi z tym zegarkiem wszędzie i szuka idealnego partnera, mądrego, z fachem w ręku, który tak się w niej zakocha od pierwszego wejrzenia, że nic, nawet 3 kilo łoju na zegarku nie odciągnie go od poślubienia tej niewiasty.

Albo po prostu dostanie pomieszania zmysłów, takich jak wzrok i zmysł powonienia.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już nie róbcie takich wielkich oczu, zdarzyło mi się (i to nie raz) nabyć zegarek na forumowej giełdzie, zaopatrzony o podobną warstwę otuliny ochronnej i to od doświadczonych kolegów ;)

Piotrze właśnie dlatego, że byli doświadczeni stosowali dodatkowe uszczelnienia :D

Cook napisał:

Dasz link do tematu ?

Było kilka, ten o którym mówi Piotr pamiętam ale nie znam słów kluczowych. Z pamięci to Piotr pisał,że czyści raz w tygodniu szczoteczką do zębów, Koledzy pytali czy nie rysuje ta szczoteczka, Piotr odpowiadał, ze nie bo "delikatna" itd.

Są dwa inne starszej daty:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/23869-pytanie-o-kauczuk/

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/14612-konserwacja-i-czyszczenie-bransolety/

Albo po prostu dostanie pomieszania zmysłów, takich jak wzrok i zmysł powonienia.

Niestety prawda jest taka, ze wybieramy dziewczyny zmysłem powonienia a wzrokowo tylko upewniamy się czy aby nie przesadziliśmy.

Gdyby nie te zapachy o których tutaj mówimy to błądzilibyśmy w ciemności B)

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znależć inne to ja potrafię, chodzilo mi o ten konkretny ;), bo jakoś nie przypominam sobie zdziwienia kolegow w tematach 'higieny zegarków'...

Ale moze pominąlem ten wątek ?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jakoś nie widać zdziwienia u uczestników ze zegarki się czyści...;)

P.S Sam jakiś czas temu odkupilem zegarek od kolegi forumowego ( wcześniej juz nalezał do mnie ;) ) zapewniał ze jest w stanie w jakim mu sprzedałem...

Koperta wygladala niemal identycznie jak ta z tematu, a pasek...był zgniły, pokryty dosłownie plesnią.

Myślałem ze zwymiotuję jak go 'rozbierałem' z paska....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej chwili jak zobaczyłem ten zegarek to pomyślałem -o tak mógłby wyglądać zegarek jednej z moich synowych-ona pracuje w Michelin przy czyszczeniu form,a więc wiadomo sadze,resztki gum,ale dziewczyna jest tak czyściutka,że aż miło,ale znam też taką jedną ,która pracuje w bardzo eksklusiv sklepie z odzieżą,obok jest drogeria-myslę,że ona myje się tylko testerami. Cóż są kobitki i są krzaczory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje Casio tak wyglądało gdy wracałem z pracy w czasach studenckich -dorabiałem przy zakładaniu wodociągów, i czasami stałem po pas w błocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Enkil, ale to nie błoto, to smalec i złuszczony naskórek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra, jak można dopuścić do czegoś takiego jak taki syf czy zgniły pasek :blink:

jako wół roboczy służy mi styrane casio - przeżył na prawdę dużo, bliski kontakt z gruzem, kąpiel w gorącym oleju przekładniowym, latem jakieś prace remontowe czyli litry potu i kilogramy pyłu i kurzu. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym miał problem z usunięciem syfu spod zegarka. Naturalną rzeczą jest, że po pracy człowiek musi się odświeżyć, zegarek pod kran z bieżącą wodą i to jest wszystko co jest mu potrzebne do utrzymania czystości. W zegarku, który nie służy jako przedmiot do zadań specjalnych nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić, żeby mogło dojść do czegoś takiego. Wiele rzeczy widziałem, wiele mogę znieść i jest nie wiele rzeczy, które mnie ruszają ale nie jestem w stanie ogarnąć co trzeba mieć w głowie, żeby zakładać kilo syfu na rękę, bo komuś nie chce się poświęcić 2 min na wypłukanie zegarka pod kranem :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego kobiety się malują i perfumują ?

Bo są brzydkie i śmierdzą ;)

Poza tym nie wiem co tak przeżywacie ? W niektórych sytuacjach nie wypada żuć gumy. I gdy trzeba się jej szybko pozbyć to gdzie ? Oczywiście przykleja się pod zegarek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Może ona sobie tam odkładała baby z nosa? Tylko po co? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.