Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbyś miał, to chętnie to obgadam na priv ;)

Nie mam już tapatalka, więc nie dam fotek na priw. Została mi jedna koperta, daj znać jeśli ci pasuje, idealna nie jest, ale gorsze widziałem :)

post-68064-0-25428700-1473619099_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię ruhlę chrono- jeżeli ktoś chce się pozbyć, poproszę pw.

Już nieaktualne. Ruhla właśnie szykuje się do podróży do mnie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa poljoty na częsci niesprawne,w sumie jeden chodzi mniejszy granatowy tylko trzeba osadzic na nowo wałek, miał byc dawcą mechanizmu dla kostki ale zmieniłem plany 25zł z wysyłką za oba 

post-46659-0-38919300-1473660995_thumb.jpg

post-46659-0-02421800-1473661008_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestaw Zwiezd do sprzedania - 126zł z wysyłką za wszystkie

W zasadzie wszystkie chodzą ale w jednej nie trzyma zapadka naciągu, łapie czasami - w drugiej chrobocze przy nakręcaniu pozostałe chodzą i nakręcają się bez problemu- zegarki w naprawdę fajnym stanie wizualnym do lekkich poprawek mechanicznych 

I żadna nie jest w prostokątnej kopercie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I żadna nie jest w prostokątnej kopercie :(

Zgłoś się do mnie pod koniec tygodnia - jest na serwisie w prostokącie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzadka czarna Pobieda w ładnym stanie, podobno po przeglądzie u majstra, niezbyt noszona, co potwierdza mosiężny pierścień kontrujący, zwykle zniszczony....z paskiem. cena relizacja

ładny Łucz, chodzi, troszke spieszy, zakupiony z ta bransoletką też chyba ze znakiem Łucza, wymieniłbym na cos ze stajni precyzyjnych.....

nikt nie chce Łucza za Wołnę? może za jakąś Amfę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wostok Gabinetowy 18 jawels.-Tarcza Bardzo ladna nie czyszczona (troche kuzu sie znajdzie) Koperta Au 20 bez przetarc -na pokrywce drobne ryski.Wym 33mm/39mm. Szklo orginalne ,koronka jak nowa bez przetarc. Zegarek na dobrym chodzie .Cena 190zl z wysylka.W realu wyglada pieknie.

pytania , targi itd... na PW . ( Pierwszeństwo dla opcji "biorę" )
post-31975-0-10294500-1473669172_thumb.jpg
post-31975-0-53815100-1473669180_thumb.jpg
post-31975-0-11859800-1473669196_thumb.jpg
post-31975-0-05968800-1473669207_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem Panowie!

Poszukuję dwóch koronek: jednej do Poljota 55g, a drugiej do Sputnika.

W zamian mogę zaoferować wskazówki do radzieckich wynalazków - mam tego od z@$#@%^... Oczywiście bilety NBP również wchodzą w grę :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KIrowski za 150 bez bransy lub z bransą za 200 zł. ( nawet chodzi .... ale jak nie wiem)

Pobeda red12 z 1950 ( ktoś zajumał wskazówki) - mechanizm pracuje ale jw.  za 45 zł.

Ceny z wysyłkami ....

post-41508-0-72592200-1473677444_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy,może ma ktoś w swoich zasobach "szkiełko" do telewizorka ? Polerka trochę pomogła ale to raczej wszystko co się udało .Będę wdzięczny a telewizorek odzyska pełny obraz :-)

post-63389-1473685409,3946_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

1. Rakieta "rzymianka" w bardzo ładnym stanie. Po przeglądzie, założone nowe szkiełko, na dobrym chodzie. Koperta ładnie błyszczy bez większych wżerów. Szerokość 34mm bez koronki. Na tarczy drobne zabrudzenia. Cena 70zł z wliczoną wysyłką.

2. Zim subsekunda w bardzo dobrym stanie. Wskazówki oksydowane na niebiesko, tarcza ideał. Mechanizm po przeglądzie na idealnym chodzie :) Na kopercie parę rysek bez wżerów, pasek w zestawie. Szerokość 34mm bez koronki długość 42mm. Cena 90zł z wliczoną wysyłką.

3. Wostok Komandirskie Zakaz Mo oryginał z epoki. Zegarek zachowany 100% w oryginale. Stalowa koperta w stanie 5+/6. Bezel bez przetarć jedynie braki czerwonej farby. Szkiełko do lekkiej polerki. Tarcza stan dobry, delikatne zabrudzenia od lumy ze wskazówek. Koronka do wymiany, przetarta z jednej strony i gwint nie zawsze trzyma jak powinien. Mechanizm po smarowaniu na bardzo dobrym chodzie, datownik przeskakuje prawidłowo. Cena 120zł z wliczoną wysyłką.

4. Poljot Automatic na oryginalnej bransolecie. Mechanizm bez wahnika, próbuję ruszyć ale po chwili staje. Tarcza zalana z jednej strony. Koperta w bardzo dobrym stanie, dobra baza na części. Cena 40zł z wliczoną wysyłką.

5. Kama subsekunda. Staruszka w na bardzo dobrym chodzie, koperta stan 3+/4- tarcza zabrudzona. Cena 56zł z wliczoną wysyłką.

18882141.jpg?147369000718882142.jpg?147369000718882143.jpg?1473690007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładny złocony wostok au 10 bez przesadnych przetarć super tarcza na dokładnym chodzie 95 z przesyłką

fajna raketa w chromie ze złotą tarczą na dokładnym chodzie po przeglądzie 65 z przesyłką

post-87697-0-02968400-1473699630_thumb.jpg

post-87697-0-47565500-1473699649_thumb.jpg

post-87697-0-73282400-1473699666_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

...

fajna raketa w chromie ze złotą tarczą na dokładnym chodzie po przeglądzie 65 z przesyłką

A fotkę mechanizmu Rakiety można prosić ?

Tu albo na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wostok Gabinetowy 18 jawels.-Tarcza Bardzo ladna nie czyszczona (troche kuzu sie znajdzie) Koperta Au 20 bez przetarc -na pokrywce drobne ryski.Wym 33mm/39mm. Szklo orginalne ,koronka jak nowa bez przetarc. Zegarek na dobrym chodzie .Cena 190zl z wysylka.W realu wyglada pieknie. Nowa cena 160zl

pytania , targi itd... na PW . ( Pierwszeństwo dla opcji "biorę" )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie chce budzika. Budzi wszystkich domowników ;)

Na sprzedaż:

2. Budzik Sława z pudełkiem i papierami (papiery raczej nie od tego modelu, ale ładnie zachowane)

Sprawny, czasami balans ma problem ruszyć po nakeceniu, ale jak już zacznie chodzić to do końca

Cena 25zł  z wysyłką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że może być trudno, ale poszukuję na prezent Poljota de luxe automatic w stanie idealnym, na dokładnym chodzie. Jako, że poleci do USA musi być idealny. Może ktoś ma w nadmiarze lub na zbyciu. 

W zamian oferuję Delbanę z lat 50-tych. Warunki wymiany do dogadania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że może być trudno, ale poszukuję na prezent Poljota de luxe automatic w stanie idealnym, na dokładnym chodzie. Jako, że poleci do USA musi być idealny. Może ktoś ma w nadmiarze lub na zbyciu. 

W zamian oferuję Delbanę z lat 50-tych. Warunki wymiany do dogadania. 

Uuuuuu. Nie wiem jaka to musiałaby być Delbana żeby była warta idealnego De luxa. Chyba tylko chrono.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuuu. Nie wiem jaka to musiałaby być Delbana żeby była warta idealnego De luxa. Chyba tylko chrono.... ;)

Ja bym jeszcze się zamienił za Recordmastera ( choć mam )  ;)  .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.