Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów :)

Kupię tarczę do zegarka naręcznego błonie wars.

post-79584-0-48023100-1429809289_thumb.jpg

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z miłą chęcią nabędę takie Rakiety, tylko w ładnym stanie (zdjęcia zapożyczone z alle.. i od forumowiczów :D)

post-33253-0-52699300-1429815174_thumb.jpg

post-33253-0-59678000-1429815236_thumb.jpg

post-33253-0-89295300-1429815308_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

A te na portalu z którego wziąłeś zdjęcia są w złym stanie? Wyglądają całkiem dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Ale drogie, widziałem też te aukcje i okazje życia to nie są...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch znam a od jednego kupowałem - zdziercy zasrani  :D  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D ja też jednego znam.

Fakt te zegary z alle ładne, tylko te ceny... a ostatnio odpuściłem jedną taką w licytacji i kolega kchrapek ją przygarnął, ale na zdrowie.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D ja też jednego znam.

Fakt te zegary z alle ładne, tylko te ceny... a ostatnio odpuściłem jedną taką w licytacji i kolega kchrapek ją przygarnął, ale na zdrowie.

Będę się upierał że dwóch sprzedających znasz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie sprzedającego uprzejmie prosi się o ujawnienie :D w celu negocjacji.

Ostatnie zdjęcie, to wiem, że jest Pawła, ale 2 pozostałych już nie kojarzę, kogo to.

OK już wiem, ale z tego co pamiętam, to i tak ten egzemplarz się sprzedał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się podobają rakiety ze zdjęć, ale te ceny :/ jedna z nich jest na alle ale nie jest w superstanie I kosztuje chyba 85zł :/

PS.

Sprzedam paski nato 18mm takie jak na zdjęciach, cena za nylonowe dla forumowiczów po 9 zł + 3zł wysyłka, nato z jeansu za 35 zł. Przy zakupie 3 wysyłka gratis.

Wrzuciłbym to do działu sprzedam ale nie mam jeszcze 50 komentarzy.

link

2312075_paski2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam następujące zegarki. Pochodzą z mojej "kolekcji", którą zmieniam troszkę w inny kierunek, stąd sprzedaż. Jeżeli byłaby odchyłka - to max 1-2min. Nie sprawdzałem dokładniej. Nie zacięły mi się ani razu. Mechanizmy oryginalne. Zdjęcia na życzenie.

A więc:

Śliczna, klasyczna Rakieta - 34mm bez koronki, 38mm od uszka do uszka, 9mm grubości. Ładny stan + solidny, raz "użyty" pasek. Do polerki, lub wymiany szkiełko.

50 zł z wliczoną wysyłką.

DSCN4675.jpg

galeria:http://postimg.cc/gallery/2tpatyo4a/893fb6d9/

--------------

Śliczny, elegancki Mir - 34mm bez koronki, 41mm od uszka do uszka, 9mm grubości. Ładny stan + solidny pasek firmy Nagata. Do polerki, lub wymiany szkiełko.

50 zł z wliczoną wysyłką.

DSCN4679.jpg

galeria:http://postimg.cc/gallery/l13idxo4/b2400088/

--------------

Ciekawa Slava - 36mm bez koronki, 46mm od uszka do uszka, 11mm grubości. Nowy, może raz użyty paseczek.
30 zł z wliczoną wysyłką.

DSCN4685.jpg

galeria:http://postimg.cc/gallery/31l6f4cx2/3c65566d/

biorąc 3 sztuki cena z przesyłka: 

105 zł

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taie dwie Slavy na cześci, ta z prawej troche chodzi, myśle że do odratowania :) W obu daty przeskakują :) Tarcze raczej wyglądają łądnie spod zmasakroweanych szkiełek.

Cena realizacja za obie z wliczoną wysyłką.

gallery_46829_1960_35639.jpg

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taie dwie Slavy na cześci, ta z prawej troche chodzi, myśle że do odratowania :) W obu daty przeskakują :) Tarcze raczej wyglądają łądnie spod zmasakroweanych szkiełek.

Cena 30zł za obie z wliczoną wysyłką.

gallery_46829_1960_35639.jpg

Biorę

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiedki dwie. Ta niebieska bez balansu. Niesprawne. Realizacja

DSCF2744_zps7786ozo3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiedki dwie. Ta niebieska bez balansu. Niesprawne. Oddam za 16,50 zł z wliczoną wysyłką.

Witam. Poproszę o nr konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kirowski też leci do ludzi :) Stan mechanizmu super. Punktualny i czysty werk. Pęknięta szybka. Troche przebarwień tarczy, na kopercie widać ślady noszenia. Cena 70zl z moją wysyłka.post-73201-0-30598600-1429897136_thumb.jpgpost-73201-0-32309100-1429897169_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna Rakieta. Brak sekundnika. Mechanizm sie zatrzymuje, a chodzil bardzo ladniewysyłka. SPRZEDANA. Eh...zbieram na coś co mnie w przyszłości bardzo zaciekawi :)post-73201-0-03206200-1429897590_thumb.jpgpost-73201-0-30411000-1429897610_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i na koniec kilka trupków na części. Wostok z datownikiem nie ma włosa i pewnie uszkodzony balans. Datownik przeskakuje. Czarne cudo to pewnie Kama, ale nie mam pewności. Poljot gratis ;) cena 30z wysyłka post-73201-0-55437700-1429897825_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może tarczę do takiego budzika?? albo nie potrzebuje ktoś go? Kupiłem go, ale sprzedawca nie uprzedził, że spieszy godzinę i wskazówka godzinowa dotyka się z tą od budzika :/ .  Ogolnie jest złocony au20  i chyba dość rzadki i  zastanawiam się czy robić go dla siebie czy sprzedać. Sorki za zdj ale nie mam go przy sobie i zapozyczylem sobie z feralnej aukcji :)

Nikt nie posiada takiej tarczy na zbyciu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do  sprzedaży  Cornavin -  45zł z wysyłką

Sprawny dobry plus , tarcza b.ładna,szkiełko kilka drobnych rysek (1-2) - na godz.9 jest jedna widoczna większa  ryska, jednak nie od góry ale od krawędzi szkiełka.

Koperta ''jak dobrze pamiętam chyba au10,nie chcę teraz zdejmować paska by to sprawdzić) posiada drobne ryski,jedna rysa zadrapanie głębsza na godz 9 oraz  jedna na godz,5.

Sprzedaje z widocznym na zdjęciu paskiem.  pozdrawiam

Zmiana ceny - zapraszam  :-)

post-70077-0-75279500-1429944962.jpg

post-70077-0-66783200-1429944986_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś ma taką Rakietę? Czy była wersja podobnej tarczy z innymi indeksami niż rzymskie?

I czy ktoś może powiedzieć jakie są wymiary koperty (bez/z koronką i grubość ze szkiełkiem)?

(fotka z Sieci)

post-74389-0-66943300-1429969923.jpg

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.