Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

A tutaj dla odmiany propagandowy język żywcem z lat 70, wariant na "sezon ogórkowy". Nie bez kozery mówią, że sporo propagandzistów ze starej ubecji płynie z dobrą zmianą ;)

post-6402-0-31546900-1468323848_thumb.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale z tego co wiem, to Ferdek siedzi na ulicy Ćwiartki 3/4, a nie szwenda się nad morzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młynarska chyba tuzem umysłowym nie jest, skoro myślała, że w Lipcu/Sierpniu dostanie oazę spokoju w miejscowościach nadmorskich.

Ja od wielu lat nie jeżdżę nad nasze morze w tych miesiącach bo uważam, że nie da się odpocząć ocierając się o tabuny innych ludzi i w smrodku Toi Toi i smażonej ryby.

Jeśli komuś taki odpoczynek odpowiada to jego sprawa ale jak ktoś wie, że szuka spokoju i z premedytacją pcha się do Zakopanego czy miejscowości nadmorskich to może być zły tylko sam na siebie. Jest tyle innych pięknych miejsc w Polsce...które nie są jeszcze masowo popularne a ofertę turystyczną mają lepszą i zapewniają prawdziwy odpoczynek od miejskiego zgiełku. Turystyka w Polsce bardzo mocno się rozwinęła przez te ostatnie kilka lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale z tego co wiem, to Ferdek siedzi na ulicy Ćwiartki 3/4, a nie szwenda się nad morzem.

To tak, jak ja. Niektórzy z Wrocławia tak mają :D

Młynarska chyba tuzem umysłowym nie jest, skoro myślała, że w Lipcu/Sierpniu dostanie oazę spokoju w miejscowościach nadmorskich.

Ja od wielu lat nie jeżdżę nad nasze morze w tych miesiącach bo uważam, że nie da się odpocząć ocierając się o tabuny innych ludzi i w smrodku Toi Toi i smażonej ryby.

Jeśli komuś taki odpoczynek odpowiada to jego sprawa ale jak ktoś wie, że szuka spokoju i z premedytacją pcha się do Zakopanego czy miejscowości nadmorskich to może być zły tylko sam na siebie.

Nie chodzi o jej lotność umysłu. Chodzi o propagandową zemstę pod jakimkolwiek pretekstem.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli komuś taki odpoczynek odpowiada to jego sprawa ale jak ktoś wie, że szuka spokoju i z premedytacją pcha się do Zakopanego czy miejscowości nadmorskich to może być zły tylko sam na siebie. Jest tyle innych pięknych miejsc w Polsce...które nie są jeszcze masowo popularne a ofertę turystyczną mają lepszą i zapewniają prawdziwy odpoczynek od miejskiego zgiełku. Turystyka w Polsce bardzo mocno się rozwinęła przez te ostatnie kilka lat.

Demonizujesz, mieszkan nad polskim morzem i spędzam co roku na plaży kilka tygodni. Teraz też leżę, na prawo na odcinku 15 metrów jedna młoda parka na ręczniku, na lewo na 10tym metrze ktoś leży, metr przede mną czerwony namiocik ale specjalnie sie tak położyliśmy żeby chronił od wiatru. Plaża w odległości 2000metrów od kołobrzeskiego rynku. Trzeba poprostu wiedzieć gdzie chodzić, a nie pakować się tam gdzie wszyscy :D

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''Wywiad niemiecki podsłuchiwał  zagranicznych polityków, a niemieckie media przypominają w tym kontekście wypowiedź kanclerz Angeli Merkel sprzed kilku lat, gdy ujawniono kontrowersyjne działania amerykańskich służb w Niemczech. Merkel powiedziała wówczas, że szpiegowanie wśród przyjaciół "nie uchodzi". A jednak, uchodzi - komentuje ironicznie agencja dpa. ''  :lol:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/faz-wywiad-bnd-inwigilowal-politykow-w-krajach-ue-i-nato/nl9j7b KOD  będzie protestował UK/brexit i Niemcy/podsłuchy? Nudzi się resortowym emerytom  :lol: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antoni sprawdza ostatnie awarie Netii i Orange, któraś z nich ponoć to nie przypadek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to była rodzina z dwójką dzieci, to na bank musieli być Polacy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

A tutaj dla odmiany propagandowy język żywcem z lat 70, wariant na "sezon ogórkowy". Nie bez kozery mówią, że sporo propagandzistów ze starej ubecji płynie z dobrą zmianą ;)

http://wpolityce.pl/gwiazdy/292188-agata-mlynarska-na-marszu-kod-krytykuje-tvp-w-ktorej-pracuje-wladze-ma-publicznosc-nie-prezesi , teraz morze jej nie pasuje, mogłaby wybrać się do Turcji, Egiptu, rozerwałaby się trochę i miałaby bombowe wakacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro to była rodzina z dwójką dzieci, to na bank musieli być Polacy.

No oczywiście z programu 500+ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj poległ mój kwarc roboczy pogrzebion i zmartwychwstał po wzięciu do niewoli w której przeszedł transplantację.

W sumie chyba jednak ok.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie ok.Syn ma małopłytkowość i jest diagnozowany na oddziale.Gorąco tu jak w piekle a ze 3 dni tu spędzimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smc będzie ok. Trzymam kciuki.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrowia życzę dla dziecka.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie dobrze. A poza tym - ja na 60 tysiącach ciągnę od kiedy pamiętam ;)

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre słowo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brudasy, robole w komunikacji zbiorowej co boją się mydła i tydzień nie myją (albo dłużej, bo można by szpachelka ten brud z tych twarzy zdrapywać.), mimo pracy fizycznej. Strzelałbym.

Żeby nie było, że mam coś do klasy robotniczej, ale lumpy co pracują na piwo zawsze mają, a na mydło i prysznic to nie. Sam w pierwszej pracy robiłem fizycznie, ale się cholera myłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dosyć, że w firmie stwierdzili, że muszę lecieć na dwa pierwsze tygodnie sierpnia do Chin, idealnie kiedy moja kobieta (nauczycielka) ma urlop, to jak zacząłem planować wakacje na koniec lipca to dołożyli mi jeszcze dokładnie ten tydzień. 3 tygodnie w Szanghaju i HK, będzie ciepło jak gdzieś pod palmą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.