carlito1 59 #1551 Napisano 11 Stycznia 2014 Chanel Platinum Egoiste - uwielbiam go ale tak sie przyzwyczaiłem, że ile nie wyleję to prawie nic nie czuję[/font][/color][/background]Mam podobnie Niemniej jednak nie wyobrażam sobie go nie mieć. Klasyka pełną gębą, no i wyjątkowo dobrze działa na kobiety Zastanawiałem się przez chwile czy nie umieścić zamiast Platynowego Egoisty Bentleya Intense (świetny zapach), ale nie, Egoista ma być obowiązkowo, mimo, że faktycznie troszeczke się już znudził. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1552 Napisano 11 Stycznia 2014 1. YSL opium pour homme2. Givenchy xeryus rouge3. Dior eau sauvage extreme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1553 Napisano 11 Stycznia 2014 1.TF TV2.Amouge Interlude3.Kilian Back To Black . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #1554 Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) CK Obsession od początku jej istnienia.Inne to zależy i raczej z niższej półki.Zapomniałem o Aspenie ten też ze mną od bardzo dawna.Platynowego zas nie za bardzo lubię. Edytowane 11 Stycznia 2014 przez k601 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1555 Napisano 11 Stycznia 2014 Aktualnie na półce 1. Hermes - Terre2. Gucci PH 13. YSL - Opium4. Davidoff - Zino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #1556 Napisano 11 Stycznia 2014 1. Chamel Egoiste Platinum2. Joop pour homme3. D&G pour homme4. Amuage interlude5. Zara man ??!??!!!!' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pxm 1 #1557 Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) U mnie na półce: Sander, YSL Opium, Joop! Jump BTW, jestem ciekaw czy ktoś pamięta i używał JOOP! "What about Adam". Miałem go w latach 90tych. Obecnie nie osiągalny u nas. Niestety nic podobnego nie udało mi się już potem znaleźć. Szkoda, bo zapach naprawdę mega. Edytowane 11 Stycznia 2014 przez pxm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1558 Napisano 11 Stycznia 2014 Adi, byłem niedawno w E.Leclerc mają tam coś co nazywa się Christopher Dark - Joe. Ma kolor, zapach i moc Joop Homme - jak oryginał, prawdziwy kiler 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 336 #1559 Napisano 12 Stycznia 2014 Będę miał pytanie jeszcze o źródło zakupu. Kilka osób w wątku pisało o dolce.pl jako sprawdzonym i polecanym sklepie, na innych forach pojawiają się również pozytywne opinie na jego temat. Czy robił ktoś z was zakupy w tej perfumerii jakoś niedawno i mógłby potwierdzić że nadal trzymają poziom. Jedyne co mnie martwi to że cena jest tam bardzo niska jak na tę która występuje w stacjonarnych sklepach, 190zł w dolce.pl vs 280zł w Douglasie vs 350zł(!!!) w Sephora. Taka kolosalna różnica to coś normalnego i nie ma się co bać? Ceny w Sephorze i Douglasie?Policz ile wynosi czynsz w centrum handlowym; w porównaniu do jakiegoś magazynu sklepu internetowego.Do tego różnica w ilości pracowników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1560 Napisano 12 Stycznia 2014 @nicon - ja za zapach, który kupiłem ostatnio zapłaciłem w sklepie w promocji 119zł. W perfumerii (nie pamiętam czy Douglas, czy Sephora) kosztuje 319zł. Z kolei w perfumerii internetowej, gdzie zazwyczaj robię zakupy stoi za 70zł plus 20zł kurier Zamiast płacić 319zł za jedną butelkę, kupiłem dwa flakony w SuperPharm, łącznie za 240zł Oczywiście, gdybym darzył perfumy taką sympatią jak zegarki pewnie chodziłbym właśnie do tych drogich perfumerii, bo nie widzę w tym nic złego. No, ale jestem laikiem w tej materii i generalnie mam zasadę, że 150zł za 100ml to absolutny maks. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wenus 0 #1561 Napisano 12 Stycznia 2014 Puma Yellow Women i JAmaica Kocham :* 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1562 Napisano 12 Stycznia 2014 Proszę państwa, używa ktoś Amouage Dia Man? Mnie on lekko zraził, ale mój znajomy twierdzi, że wraz z którymś podejściem można się zakochać w tym zapachu . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoliMilan 23 #1563 Napisano 12 Stycznia 2014 Miała być trojka faworytów, ale cóż, jest czwórka:1. Nasomatto, Black Afgano - na specjalne okazje :-)2. Amouage, Memoir Man - na codzień 3. Thierry Mugler, A*Men - na zimę 4. Prada, Luna Rossa - na lato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 336 #1564 Napisano 12 Stycznia 2014 @nicon1. Są zapachy które "wychodzą" i można dostać je za małe pieniądze. 2.Kupuj perfumy mniej popularne. Ryzyko trafienia na podrabiane znacznie maleje. Zresztą co to za przyjemność pachnieć tak większość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1565 Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Proszę państwa, używa ktoś Amouage Dia Man? Mnie on lekko zraził, ale mój znajomy twierdzi, że wraz z którymś podejściem można się zakochać w tym zapachu . Miałem podobne odczucie jak ty. Zapach tylko dla szejka i to grubo po 60-tce. Droższy i mocniejszy odpowiednik Cartier Pasha Edytowane 12 Stycznia 2014 przez domurst 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1566 Napisano 12 Stycznia 2014 Może zapach mi się spodoba . Kupię próbkę i zobaczymy . Jest ktoś z was zarejestrowany na perfuforum.pl? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1567 Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Nasomatto, Black Afgano Strasznie chodzi ten perfum za mną, sporo się o nim naczytałem i mam wrażenie, że mi podejdzie. Nie mogę się doczekać testingu Edytowane 13 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1568 Napisano 13 Stycznia 2014 Michał właśnie miałem napisać o tym zapachu . Też za mną chodzi, czekam tylko na wycieczkę do Quality . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #1569 Napisano 13 Stycznia 2014 ten perfum, ta perfuma - aż zęby bolą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1570 Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Między innymi mam też jeszcze wielką ochote na Lalique Encre Noire, wąchałeś? Ma wyjątkowo dobre recenzje. ten perfum, ta perfuma - aż zęby bolą...Dzięki za zwrócenie uwagi, zapamiętam. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #1571 Napisano 13 Stycznia 2014 Adi, byłem niedawno w E.Leclerc mają tam coś co nazywa się Christopher Dark - Joe. Ma kolor, zapach i moc Joop Homme - jak oryginał, prawdziwy kiler Dzięki Wolę w wydaniu Joop. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #1572 Napisano 13 Stycznia 2014 ten perfum, ta perfuma - aż zęby bolą...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@jor 0 #1573 Napisano 13 Stycznia 2014 ?TE PERFUMY. a nie perfum czy perfuma, tak jak te widły i te drzwi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1574 Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) ? Nie ma "ten perfum", "ta perfuma" są tylko te perfumy - l. mnoga. O widzę, że M@jor był trochę szybszy Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Robson01 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1575 Napisano 13 Stycznia 2014 No to wszystko jasne 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach