Gość fidelio #4076 Napisano 30 Października 2017 Pod względem trwałości i projekcji to zawsze można liczyć na Amouage. Tylko ta cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4077 Napisano 30 Października 2017 Pod względem trwałości i projekcji to zawsze można liczyć na Amouage. Tylko ta cena Polecam kupowanie odlewek w Quality lub rozbiórki na perfuforum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4078 Napisano 30 Października 2017 Właśnie otrzymałem 3 perfumy lane od Ambry... odpowiedniki Tom Ford Oud Wood, Fahrenheit i Terre Od razu poszło po jednym psiku na nadgarstki i przedramię... czyli test rozpoczęty.Zobaczymy jak się zapachy będą rozwijały, ale tak na gorąco przyznaję, że jestem pod ogromnym wrażeniem... bardzo zbliżone lub powiedziałbym, iż identyczne z pierwowzorami. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4079 Napisano 30 Października 2017 Pod względem trwałości i projekcji to zawsze można liczyć na Amouage. Tylko ta cena TF jest ponad dwukrotnie droższy............... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4080 Napisano 30 Października 2017 TF jest ponad dwukrotnie droższy...............W takim razie tym bardziej gratulacje dla TF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4081 Napisano 30 Października 2017 No właśnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4082 Napisano 30 Października 2017 Właśnie otrzymałem 3 perfumy lane od Ambry... odpowiedniki Tom Ford Oud Wood, Fahrenheit i Terre Od razu poszło po jednym psiku na nadgarstki i przedramię... czyli test rozpoczęty.Zobaczymy jak się zapachy będą rozwijały, ale tak na gorąco przyznaję, że jestem pod ogromnym wrażeniem... bardzo zbliżone lub powiedziałbym, iż identyczne z pierwowzorami. RG A ile dales za Tom Ford Oud Wood i ile ml? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #4083 Napisano 30 Października 2017 Po 14 zł za 35mlWłaśnie otrzymałem 3 perfumy lane od Ambry... odpowiedniki Tom Ford Oud Wood, Fahrenheit i Terre Od razu poszło po jednym psiku na nadgarstki i przedramię... czyli test rozpoczęty.Zobaczymy jak się zapachy będą rozwijały, ale tak na gorąco przyznaję, że jestem pod ogromnym wrażeniem... bardzo zbliżone lub powiedziałbym, iż identyczne z pierwowzorami. RGBrałeś już coś od nich? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4084 Napisano 30 Października 2017 (edytowane) 14 zł / 35 ml22 zł / 60 ml32 zł / 108 ml Druga godzina testu. Jak na razie Ford i Terre na nadgarstkach mocno wyczuwalne, nawet nie muszę zbliżać ręki do nosa... jedynie Fehrenheit nieco słabiej, ale to może dlatego, że psiknięty na przedramię... Małżonka kupiła sobie odpowiedniki Gucci Rush i CK Euphoria... również jest pod ogromnym wrażeniem RG Edytowane 30 Października 2017 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #4085 Napisano 30 Października 2017 Właśnie otrzymałem 3 perfumy lane od Ambry... odpowiedniki Tom Ford Oud Wood, Fahrenheit i Terre Od razu poszło po jednym psiku na nadgarstki i przedramię... czyli test rozpoczęty.Zobaczymy jak się zapachy będą rozwijały, ale tak na gorąco przyznaję, że jestem pod ogromnym wrażeniem... bardzo zbliżone lub powiedziałbym, iż identyczne z pierwowzorami. RG Ambra to coś jak FM? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71488 #4086 Napisano 30 Października 2017 14 zł / 35 ml22 zł / 60 ml32 zł / 108 ml Druga godzina testu. Jak na razie Ford i Terre na nadgarstkach mocno wyczuwalne, nawet nie muszę zbliżać ręki do nosa... jedynie Fehrenheit nieco słabiej, ale to może dlatego, że psiknięty na przedramię... Małżonka kupiła sobie odpowiedniki Gucci Rush i CK Euphoria... również jest pod ogromnym wrażeniem RG Dzięki Ci, o Wielki! Bo to chyba Ty rekomendowałeś tu Oud z Avon. MA-SA-KRA! Za niecałe 60 dych - rewelacja. I mówi to gość, który przetestował prawie cały katalog Quality Missala. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4087 Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Ambra to coś jak FM? mniej więcej... tylko taniej FM ostatnio sporo podrożał... np mój ulubiony Tom Ford OUD Wood kiedyś kosztował 40zł/100ml, potem długo był niedostępny, a teraz pojawił się po 100zł/100ml (!) Edytowane 30 Października 2017 przez radekglaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #4088 Napisano 30 Października 2017 Masakra znaczy dobrze? Czy źle? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4089 Napisano 30 Października 2017 (edytowane) 14 zł / 35 ml22 zł / 60 ml32 zł / 108 ml Druga godzina testu. Jak na razie Ford i Terre na nadgarstkach mocno wyczuwalne, nawet nie muszę zbliżać ręki do nosa... jedynie Fehrenheit nieco słabiej, ale to może dlatego, że psiknięty na przedramię... Dzieki - ale masz bezposrednie porownanie z oryginalem Forda czy lecisz na pamiec (ufasz pamieci)? Edytowane 30 Października 2017 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4090 Napisano 30 Października 2017 Lecę z pamięci...Nigdy nie dałbym tyle kasy za oryginał, ale zapach przyznaję jest mega! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4091 Napisano 30 Października 2017 Ok - dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4092 Napisano 30 Października 2017 A ja, póki jeszcze moje zatoki jako tako funkcjonują, zdecydowałem się zamówić na iperfumy.pl flaszkę Montale Honey Aoud. Jutro powinna się zjawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4093 Napisano 30 Października 2017 Update po 4h od aplikacji:1) odpowiednik Forda nadal wyczuwalny choć już raczej bliskoskórnie, zapach świetny2) odpowiednik Terre nieznacznie mocniej niż Ford 3) odpowiednik Fehrenheit już nie wyczuwalny od godziny , ale to być może dlatego, że zaaplikowany gdzie indziej niże 2 powyższe (trzeba będzie powtórzyć) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4094 Napisano 30 Października 2017 A ja, póki jeszcze moje zatoki jako tako funkcjonują, zdecydowałem się zamówić na iperfumy.pl flaszkę Montale Honey Aoud. Jutro powinna się zjawić Brawo Ty Też dzisiaj zamówiłem z rana dużą flaszkę więc i ja jutro powinienem mieć. Nie mogłem się powstrzymać. Ciekawy jestem Twojej opinii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4095 Napisano 30 Października 2017 Jak tylko zatoki pozwolą, to podzielę się opinią ;-) bramo MY ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4096 Napisano 30 Października 2017 Siódma godzina testu, zarówno odpowiedniki Forda Oud Wood jak i Terre nadal lekko się tlą na nadgarstkach... jednak aby wyczuć zapach należy zbliżyć nos na około 5 cm. Uważam, że biorąc pod uwagę cenę od Ambry są to perfumy godne polecenia (Fehrenheit będzie jeszcze raz testowany).Jako, że nigdy nie miałem do czynienia z perfumami tej firmy, zdecydowałem się na zakup 3 szt w najmniejszych butelkach po 35 ml. A do spróbowania właśnie lanych perfum skłonił mnie m.in. ten filmik: RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4097 Napisano 31 Października 2017 Jak tylko zatoki pozwolą, to podzielę się opinią ;-) bramo MY ;-) I jak tam sprawy się mają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4098 Napisano 31 Października 2017 Połowicznie, bo flaszka przyszła, ale nos daje o sobie znać :-( mam nadzieję jutro spróbować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71488 #4099 Napisano 31 Października 2017 Wciąż jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony jakością Oud z Avon. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4100 Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Siódma godzina testu, zarówno odpowiedniki Forda Oud Wood jak i Terre nadal lekko się tlą na nadgarstkach... jednak aby wyczuć zapach należy zbliżyć nos na około 5 cm.Zaryzykuje i chyba zamowie tego Forda (najwyzej bedzie fajny zapach do samochodu ) jesli piszesz, ze jest calkiem ok, chociaz wolalbym miec porownanie na ile to podobny zapach Edytowane 1 Listopada 2017 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach