loco50 23295 #5551 Napisano 1 Czerwca 2018 Tak jak pisałem -najpierw teoria potem praktyka.Jak zajrzysz na wątek broń to zobaczysz guny, które posiadam. A przedostatni zakup nawiązuje do książki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 184 #5552 Napisano 1 Czerwca 2018 Z bronią miałem styczność jedynie w wojsku i raczej nie tęsknię. Aczkolwiek ostatnio kumpel był na strzelnicy i zajarany opowiadał i trochę mi smaku narobił. Z takiego AK-47 to bym jeszcze raz sobie postrzelał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #5553 Napisano 2 Czerwca 2018 Panowie ktoś miał okazję zobaczyć jak pachnie Victorinox forest lub altitude? Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19237 #5554 Napisano 6 Czerwca 2018 Może komuś się przyda. Po lekkim przejrzeniu tego co wrzuciłeś kupiłem w ciemno Lalique Encre Noire, dzisiaj przyszły: Z oczywistych względów nie mam pojęcia jak z trwałością, ale pachną super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5555 Napisano 6 Czerwca 2018 Po lekkim przejrzeniu tego co wrzuciłeś kupiłem w ciemno Lalique Encre Noire, dzisiaj przyszły: IMG_20180606_123225.jpg Z oczywistych względów nie mam pojęcia jak z trwałością, ale pachną super U mnie z ich trwałością jest tak sobie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5556 Napisano 6 Czerwca 2018 U mnie z ich trwałością jest tak sobie... U mnie z kolei jest mega. Kwestia skóry, trzeba spróbować na własnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5557 Napisano 6 Czerwca 2018 A ja pojechałem do pracy bez żadnej wody :wacko: Musiałem cos szybko kupić, a że w domu kilka flaszek, padło więc na asortyment opatrzony naklejką PROMOTION :D Aqua Di Gio - nigdy nie miałem, wiem że zapach starszy chyba ode mnie. W zestawie mam 100ml edt i 75g sztyftu. Przyjemny i zwierzy zapach, będę używał do końca lata, może nawet wejdzie w stały rozkład jazdy. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #5558 Napisano 6 Czerwca 2018 A gdzie ta promotion bo mi się akurat skończył niedawno? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5559 Napisano 6 Czerwca 2018 A na statku, na którym pracuje. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5560 Napisano 6 Czerwca 2018 A na statku, na którym pracuje.Kosmicznym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5561 Napisano 6 Czerwca 2018 Pływającym 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5562 Napisano 6 Czerwca 2018 Pływającym A tak poważnie, to jaka funkcję pełnisz? Flota śródlądowa czy coś więcej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5563 Napisano 6 Czerwca 2018 Poszukaj mojej facjaty w w odpowiednim dziale, może poznasz po pagonie 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5564 Napisano 6 Czerwca 2018 Zerkne przy okazji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5565 Napisano 6 Czerwca 2018 Raczej te większe wody. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5566 Napisano 6 Czerwca 2018 U mnie z kolei jest mega. Kwestia skóry, trzeba spróbować na własnej Potwierdzam - u mnie na szczęście trwałość też jest na dobrym poziomie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7594 #5567 Napisano 6 Czerwca 2018 (...) Aqua Di Gio - nigdy nie miałem, wiem że zapach starszy chyba ode mnie. (...) Urodziłeś się w/po 1996 roku? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5568 Napisano 6 Czerwca 2018 Pare lat wczesniej, stad "chyba" w moim poscie. Niemniej zapach świetny na codzien w cieple dni. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5569 Napisano 7 Czerwca 2018 Lalique Equus EDP na iperfumy w skandalicznie niskiej cenie 105 zł. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5570 Napisano 7 Czerwca 2018 Brać, bo cenka okazyjna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #5571 Napisano 7 Czerwca 2018 Potwierdzam - u mnie na szczęście trwałość też jest na dobrym poziomie. U mnie dłużej (o dziwo) utrzymuje się wersja Sport – pierwszy oparty na wetywerii zapach, który przekonał mnie do siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5572 Napisano 7 Czerwca 2018 Wzionem ☺Brać, bo cenka okazyjna 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5573 Napisano 7 Czerwca 2018 Bendzie Pan zadowolniony ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5574 Napisano 7 Czerwca 2018 Bendzie Pan zadowolniony ;-) Zapach znam, miałem próbki. Jedyne co mnie powstrzymywało przed zakupem to słaba trwałość. Bardzo krótko się na mnie trzyma.Ale chodził mi trochę po głowie. Zobaczę jak będzie się sprawował. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #5575 Napisano 7 Czerwca 2018 Zapach znam, miałem próbki. Jedyne co mnie powstrzymywało przed zakupem to słaba trwałość. Bardzo krótko się na mnie trzyma.Ale chodził mi trochę po głowie. Zobaczę jak będzie się sprawował. Na lato się nada ?Nie znam zapachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach