juvengle 3 #5626 Napisano 16 Czerwca 2018 Kiedyś miałem też jakiegoś Joopa zielonego, całkiem przyjemne perfumy nie wiem czy sie dłużej nie utrzymywały od tych Versace. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 395 #5627 Napisano 17 Czerwca 2018 Kiedyś miałem też jakiegoś Joopa zielonego, całkiem przyjemne perfumy nie wiem czy sie dłużej nie utrzymywały od tych Versace.Joop Nightflight był super.Ostatnio trafiłem na Joop wow i było wow!Coś w stylu Bytomia czyli Amuage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 439 #5628 Napisano 17 Czerwca 2018 Tyle, że Nightflight jest niebieski Zielony to Go. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23894 #5629 Napisano 19 Czerwca 2018 Wczorajsza dostawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #5630 Napisano 19 Czerwca 2018 Ostatnio całkiem dobre ceny na Tomki wpadały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5147 #5631 Napisano 19 Czerwca 2018 Wczorajsza dostawa ten jest uniwersalny do bólu- mój faworyt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 395 #5632 Napisano 19 Czerwca 2018 Tyle, że Nightflight jest niebieski Zielony to Go.Tak masz rację.Odniosłem się do zapachów Joop-a.Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5633 Napisano 19 Czerwca 2018 Dziś: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1961 #5634 Napisano 19 Czerwca 2018 @TigerBear Zacna firma - mam OUD i niby damski Bandit. Świetna trwałość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5635 Napisano 19 Czerwca 2018 Panowie (i Panie oczywiście), może odsądzicie mnie "od czci i wiary", ale co wy na to, aby facet, przed 40tka (niedużo), porwał się na używanie teoretycznie damskiego Guerlain Shalimar ? Próbował ktoś? Od razu dodam, że generalnie lubię słodkie klimaty, a w tym Shalimar jest coś takiego co powoduje, że odbieram go jak zapach typu unisex... Któryś ze 100 % samców próbował może? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 439 #5636 Napisano 19 Czerwca 2018 Próbował, ciągle ma, używa... polecam Dla mnie unisex jak nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5637 Napisano 19 Czerwca 2018 Próbował, ciągle ma, używa... polecam Dla mnie unisex jak nic.To miód Kolega w me serce leje, bo już myślałem, że może jakiś kryzys wieku średniego mnie dopadł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5638 Napisano 19 Czerwca 2018 @TigerBear Zacna firma - mam OUD i niby damski Bandit. Świetna trwałość.Oud skończyłem. Bardzo dobry jest.Bandyta, to iście męskie oachnidlo. Fidelio, po co pytasz? Podoba się, to używaj. Nie ma się co szczypać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5639 Napisano 19 Czerwca 2018 Fidelio, po co pytasz? Podoba się, to używaj. Nie ma się co szczypać O widzisz, mądrego to i przyjemnie posłuchać/poczytać Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8271 #5640 Napisano 19 Czerwca 2018 Panowie (i Panie oczywiście), może odsądzicie mnie "od czci i wiary", ale co wy na to, aby facet, przed 40tka (niedużo), porwał się na używanie teoretycznie damskiego Guerlain Shalimar ? Próbował ktoś? Od razu dodam, że generalnie lubię słodkie klimaty, a w tym Shalimar jest coś takiego co powoduje, że odbieram go jak zapach typu unisex... Któryś ze 100 % samców próbował może? Ja mam podobne spostrzeżenia co do Montblanc Presence d'une Femme, ale niestety brak mi odwagi, by go na sobie wypróbować. Świetny zapach! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5641 Napisano 19 Czerwca 2018 Panowie (i Panie oczywiście), może odsądzicie mnie "od czci i wiary", ale co wy na to, aby facet, przed 40tka (niedużo), porwał się na używanie teoretycznie damskiego Guerlain Shalimar ? Próbował ktoś? Od razu dodam, że generalnie lubię słodkie klimaty, a w tym Shalimar jest coś takiego co powoduje, że odbieram go jak zapach typu unisex... Któryś ze 100 % samców próbował może? Są damskie zapachy które pasują też mężczyznie. Shalimar jest jednym z nich - swoją droga świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23894 #5642 Napisano 20 Czerwca 2018 Tu będę mocno polemizował- nie ma damskich perfum dla mężczyzny tak jak nie ma damskiej bielizny czy damskich szpilek dla chłopa. A taka ze mnie męska szowinistyczna świnia , jak nazwałaby mnie najbrzydsza w całej wsi dziewczyna czyli feministka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5643 Napisano 20 Czerwca 2018 Tu będę mocno polemizował- nie ma damskich perfum dla mężczyzny tak jak nie ma damskiej bielizny czy damskich szpilek dla chłopa. A taka ze mnie męska szowinistyczna świnia , jak nazwałaby mnie najbrzydsza w całej wsi dziewczyna czyli feministka Bielizna to coś innego Jej dobór wynika raczej z anatomii człowieka Tak jak pisałem wcześniej - wiele firm nie stosuje podziałów, w ogóle.Kwestię wyporu pozostawia nosicielowi. I to jest chyba najlepszy rozwiązanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10841 #5644 Napisano 20 Czerwca 2018 Tu będę mocno polemizował- nie ma damskich perfum dla mężczyzny tak jak nie ma damskiej bielizny czy damskich szpilek dla chłopa. A taka ze mnie męska szowinistyczna świnia , jak nazwałaby mnie najbrzydsza w całej wsi dziewczyna czyli feministka Domyslam sie, ze gdyby zrobili meska buteleczke, przelali Ci te same perfumy i podpisali for man, to bys byl zadowolony?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5645 Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) W kwestii Shalimara znalazłem taki artykuł http://www.fashionbeans.com/2014/10-womens-fragrances-that-smell-great-on-men/ Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #5646 Napisano 20 Czerwca 2018 loco50, nie do końca nie ma. Ku swojemu przerażeniu odkryłem jakiś czas temu, że ktoś wpadł na pomysł stworzenia rajstop dla przedstawicieli tzw. płci brzydkiej. Chyba że chodzi Ci wyłącznie o archetypicznego chłopa a nie o chłoptasia, co to brwi musi sobie regularnie regulować. Bo wtedy to rzeczywiście produkt nie dla takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23894 #5647 Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Domyslam sie, ze gdyby zrobili meska buteleczke, przelali Ci te same perfumy i podpisali for man, to bys byl zadowolony?? Nie byłbym.Sorry, ale perfumy damskie nie pasują do takiego ryja :D( fotka w jak wyglądamy) Brz- jak wyżej. Natomiast TF Grey Vetiver- oooo,lux.Lepiej niż z próbki. Chyba mocno się polubimy. Edytowane 20 Czerwca 2018 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #5648 Napisano 21 Czerwca 2018 Ostatnio zamówiłem dekant TF Grey Vetiver i jest świetny. Dodatkowo otoczenie w pracy go dobrze odbiera. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8271 #5649 Napisano 21 Czerwca 2018 A jak z trwałością, bo czytałem, że średnio?W zeszłym tygodniu zwrócił moją uwagę, ale psiknąłem tylko na bloter, bo wcześniej zaaplikowałem coś innego... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23894 #5650 Napisano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Na mnie po 10 godzinach jeszcze przy skórze czuć wyraźnie. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach