rafi 12790 #5776 Napisano 13 Lipca 2018 Przecież te zapachy, to plastik wszechobecny.Nie rozumiem zachwytów, nawet zważywszy na cenę i parametry.Są sztuczne, to fakt niezaprzeczalny nawet dla mnie, a ja nos mam taki sobie. Dobre tylko pierwsze wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5777 Napisano 13 Lipca 2018 A Bottled czy 1Million jako oryginał to nie plastik? Te podróby są tak samo sztuczne jak oryginały, lecz za tą cenę dosyć trwałe i bardzo mocno zbliżone. Nie oszukujmy się ale oba zapachy (oryginały) nie są to perfumy najwyższych lotów niestety. Więc jako takie podróby też nie będą genialne... S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5778 Napisano 14 Lipca 2018 Boss'a lata temu używałem, dość namiętnie.Melona, co prawda zaraz po premierze, kilka razy testowałem.Nie zgodzę się, że są aż tak syntetyczne jak biedronkowo-lidlowo-tescowe twory.Faktycnie, nie są to najwyższych lotów składniki, ale różnicę czuć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5779 Napisano 14 Lipca 2018 Każdy ma swój nos, doznania olfaktoryczne i swoją opinię co do zapachów. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5780 Napisano 14 Lipca 2018 Każdy ma swój nos, doznania olfaktoryczne i swoją opinię co do zapachów. S7Masz rację.Ani myślę narzucać Ci mojej ooinii Ty masz swoje doznania ja swoje. A wymieniać się nimi jest bardzo wskazane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5781 Napisano 14 Lipca 2018 +1 S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolor 38 #5782 Napisano 14 Lipca 2018 Akurat trafiło na podróbki Hugo, którego długo używałem i Paco, którego aktualnie najczęściej używam. W x-bolcie różnicy nie czuję, może zapomniałem zapachu, w No1 różnice czuję, jest słodszy, rzeczywiście trochę syntetyczny, ale to chyba najbliższy do 1 Miliona zapach jaki wahałem. Zgadzam się jednak z Wami, że każdy na swój węch i on jest najważniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #5783 Napisano 14 Lipca 2018 Mój arsenał Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12790 #5784 Napisano 14 Lipca 2018 Masz słabość do jarmarcznych flakonów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #5785 Napisano 14 Lipca 2018 Pewnie Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5786 Napisano 14 Lipca 2018 Hehe ten Police mnie rozwalił jak go pierwszy raz zobaczyłem gdzieś w drogerii S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5787 Napisano 14 Lipca 2018 Police to marka, która robi chyba najdziwniejsze flakony Niektóre wyglądają dość tandetnie. A jak jest z zapachami? Warto się zainteresować? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #5788 Napisano 14 Lipca 2018 Ten mi sie podoba. Innego bym nie kupił od nich. In2you, police, champion to perfumy na codzień. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6283 #5789 Napisano 14 Lipca 2018 Najdziwniejszy flakon jaki widziałem było to Moschino Fresh... Można się pomylić 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5790 Napisano 14 Lipca 2018 (edytowane) Hahaha, świetne są Ktos je miał? Zaciekawily mnie Edit: widzę, że są damskie. Ciekawe czy były jakieś komentarze, że to szowinistyczny flakon Edytowane 14 Lipca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5791 Napisano 15 Lipca 2018 Moja córka używała. Fajny świeża. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5792 Napisano 15 Lipca 2018 Diesel Green lub Adidas Originals by Jeremy Scott flakony rozwalają. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5793 Napisano 15 Lipca 2018 (edytowane) Moja córka używała. Fajny świeża.Ten flakon jest szklany? Edytowane 15 Lipca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5794 Napisano 15 Lipca 2018 Jak każde perfumy. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5795 Napisano 15 Lipca 2018 Jak każde perfumy. S7No wiem wiem, ale ten flakon nie jest jak każdy flakon Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #5796 Napisano 15 Lipca 2018 (edytowane) Jeżeli chodzi o flakony - jeden z moich ulubionych klasyków i flakonów.Klimaty kardamonu w stylu Adidas Active Bodies, ale bez kilku akcentów.Za przycisk atomizera służy metalowa kulka od łożyska. Edytowane 15 Lipca 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5797 Napisano 16 Lipca 2018 Jak każde perfumy. Nie każde Np. Gucci Rush 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18668 #5798 Napisano 16 Lipca 2018 Wszedłem przed chwilą do Lidla obadać tego "Waszego" x-bolta. Ludzie... Przecież to jest tragedia, że aż na wymioty mnie zbiera. Skoro tak pachnie szary HB to ja wysiadam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5799 Napisano 16 Lipca 2018 Ja też się rozczarowałem, a nie ukrywam wiązałem z tym zapachem duże nadzieje... niestety po teście nadgarstkowym stwierdzam, że za bardzo plastikowo i sztucznie. RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #5800 Napisano 16 Lipca 2018 Nie każde Np. Gucci Rush Dokładnie ja kiedyś coś takiego miałem i tez zero szkła: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach