kris.top 2 #6176 Napisano 16 Października 2018 Mój wybór na jesień / zima. Bentley Absolute, Bentley Intense, Lalique Encre Noire. Lubię to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igi59 0 #6177 Napisano 16 Października 2018 Na jesień/zimę idealne również będą Loewe 7, Gucci Guilty Absolute, TF Oud Wood czy Tuscan Leather. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6178 Napisano 17 Października 2018 (edytowane) Mój wybór na jesień / zima. Bentley Absolute, Bentley Intense, Lalique Encre Noire. Lubię toCzarnego Benka podobno mają wycofać. Ratuj sie kto może...http://www.perfumesco.pl/bentley-absolute-(m)-edp-100ml-p-66159.html Edytowane 17 Października 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6179 Napisano 17 Października 2018 Czarnego Benka podobno mają wycofać. Ratuj sie kto może...http://www.perfumesco.pl/bentley-absolute-(m)-edp-100ml-p-66159.html jak to? potwierdzone info? zostało mi trochę poniżej połowy ale może faktycznie trzeba się zaopatrzyć na zapas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris.top 2 #6180 Napisano 17 Października 2018 To byłaby wielka strata. Najpierw wielki protoplasta Gucci PH , a teraz Benek? Why? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6181 Napisano 17 Października 2018 (edytowane) Coś na perfuforum bredzą. Na wszelki można flaszkę lub dwie zamówić, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. http://perfuforum.pl/viewtopic.php?f=9&t=11290&start=500 Edytowane 17 Października 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6182 Napisano 17 Października 2018 TigerBear, panika zasiana – już się rozszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23539 #6183 Napisano 17 Października 2018 Bentley czarny jest poprawny, ale nie rzucił mnie na kolana.Mam, od czasu do czasu używam, ale jednak rzadko. Intense moim zdaniem jest słaby, nijaki.Z tych dwóch to już chyba czarny.Ja teraz katuję rzeczonego wyżej antka. Jeszcze tylko hermes d'terre i taka odkryta ciekawostkahttps://www.iperfumy.pl/korloff/no-ordinary-man-woda-perfumowana-dla-mezczyzn/i na razie dość bo szafka pęka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7746 #6184 Napisano 17 Października 2018 Za mną chodzi od pewnego czasu Hermes Bel Ami Vetiver - jest idealny - dosyć staroświecki, ale z powiewem nowoczesności 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1920 #6185 Napisano 18 Października 2018 Może wypróbuję tego Hermesa. Ostatnio w ramachprzystosowywania ofert do plebejskich gustów wypadły dwa gatunki perfum, do których byłem przywiązany: Guerlain Vetiver oraz Givenchy Gentleman. Nie wiem jeszcze, czym zapełnić bolesną luke, bo vetivera używałem od wielu lat (deo stick), a Gentleman był dość wstrząsającym zapachowo, ale niezawodnym płynem na wyjścia do teatru, filharmonii i w podobne wieczorowe miejsca. A tu nagle czarna dziura. Wciąż ratuję się Florisem 89 jako uniwersalnym, ale nie wiem, czy przy nim zostanę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7746 #6186 Napisano 18 Października 2018 Myślę, że się nie zawiedziesz.Co do Guerlain'a i Givenchy - to bardzo dobre zapachy. Tak się składa, że dziś użyłem Gentleman'a ('74). Uwielbiam go! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1920 #6187 Napisano 18 Października 2018 Oczywiście, też miałem na myśli starego Gentlemana, nie to, co właśnie pod ta nazwą zaczęli wypuszczać. To nie reformulacja, tylko całkowicie inna kompozycja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7746 #6188 Napisano 18 Października 2018 Pocieszającym jest, że stary, dobry Gentleman powrócił z dopiskiem Eau De Toilette Originale Ale i tak jeszcze parę lat temu wersja sprzed reformulacji rozwalała - był to niesamowity zapach... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #6189 Napisano 18 Października 2018 a to mój aktualny (prawie taki sam) zestaw na jesień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #6190 Napisano 18 Października 2018 Ja na jesień/zimę mam czarnego Benka, Guerlain Ideal Parfume, YSL L’Homme Nuit, Armani Nuit, A’Men Pure Malt i własna produkcja z MO61 zbliżona do Amouge Fate, na codzien jako caloroczniak jak coś z góry swieci Mercedes Silver i Club Woody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6191 Napisano 18 Października 2018 (edytowane) radekglaz, widzę, że programy do obróbki graficznej nie mają przed Tobą tajemnic. U mnie line-up na porę monsunową przedstawia się aktualnie w ten sposób, chociaż coś się może pozmienia, jak tylko celnicy zwolnią mi paczkę od hindusów. No i zaczynam mieć coraz większe wątpliwości co do zasadności trzymania tu Gucciego i Lalique, bo przy aktualnych temperaturach wychodzi, że jednak bardziej pasują na lato lub wiosnę. Edytowane 18 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris.top 2 #6192 Napisano 18 Października 2018 (edytowane) brz - pokaźna przekrojowa jesienna kolekcja, Edytowane 18 Października 2018 przez kris.top 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1920 #6193 Napisano 18 Października 2018 (edytowane) U mnie obecnie tylko: Edytowane 18 Października 2018 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23539 #6194 Napisano 18 Października 2018 A to moja biblioteczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #6195 Napisano 18 Października 2018 Loco50, srogo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23539 #6196 Napisano 18 Października 2018 Pojechałem po całości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7746 #6197 Napisano 18 Października 2018 U mnie podobnie... będzie ponad 60 flakonów... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6198 Napisano 18 Października 2018 Prawda, to dobry zapach.Ale polecam spieszyć się z testami, czy zakupem, bo został wycofany, a ściślej mówiąc ma być zastąpiony nowym zapachem z ponoć wyższej półki o takiej samej nazwie.Może uda Ci się jeszcze znaleźć w jakiejś zapomnianej drogerii, albo pozostaje zakup w ciemno. W sklepach internetowych nadal jest go pod dostatkiem, ale za chwilę będę drożał. Jeśli chodzi o zapach Chopin firmy Miraculum, aktualnie jest wyprzedaż w perfumerii Hebe w związku właśnie z wycofywaniem tej wersji z rynku. Cena !!! 25 zł!!! Jak za tą cenę nie ma równych w kwestii zapachu- złożony a nie płaski jak inne taniochy oraz trwałości. Dzisiaj zakupiłem rano, do wieczora czuć go na skórze. Chyba jutro jeszcze się skuszę na jedną buteleczkę na zapas.Nowa wersja z półki super premium Chopina ma kosztować podobno 130 dolców !! szok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4865 #6199 Napisano 19 Października 2018 Loco- jak przed wojną zapasy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23539 #6200 Napisano 19 Października 2018 To przed zimą.Jak u wiewiórki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach