Keniutek 403 #7401 Napisano 11 Lipca 2019 AchaaaaaNie wiedziałem o tym kodzie. A to na wszystkie zapachy?https://www.notino.pl/black-friday/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7402 Napisano 11 Lipca 2019 Widziałem. Sorry, że głupio pytam zamiast sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7403 Napisano 11 Lipca 2019 Kto pyta nie błądzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #7404 Napisano 11 Lipca 2019 Cholera, od listopada nie kupiłem żadnej flaszki, a swoją kolekcję odchudziłem gdzieś do 80 flakonów, ale przez Was i kolegę z pracy, który zaczyna się wkręcać i męczy mnie o porady, znów zaczynam mieć parcie na zakupy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7405 Napisano 11 Lipca 2019 Ja miałem 300 flaszk. Różne to były dziwadla. Na teraz mam może ze 30. Jestem z siebie dumny Mam to co naprawdę mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7406 Napisano 11 Lipca 2019 Beach Hut można teraz wyrwać za 655 na Notino. także jak ktoś chce spróbować to dobra okazja.Za 568zł z wysyłką wyszarpalem miesiąc temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7407 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) Szczesciarz.Ten konkretny zapach trzyma cenę dość mocno.Ale cuda zdarzają się. Edytowane 11 Lipca 2019 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7408 Napisano 11 Lipca 2019 Ja miałem 300 flaszk.Różne to były dziwadla.Na teraz mam może ze 30.Jestem z siebie dumny Mam to co naprawdę mi się podoba ja mam jedną w porywach do 2.... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7409 Napisano 11 Lipca 2019 (edytowane) R ja mam jedną w porywach do 2.... Robert, perfumy to moja pasja od ponad 20 lat. Więc nie dziw się.Dłużej są tylko syntezatory A dziś, znowu... P.S. Gerlę doszedł ? Edytowane 12 Lipca 2019 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7410 Napisano 11 Lipca 2019 300?!Ło matko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7411 Napisano 11 Lipca 2019 300?!Ło matkoTo , wbrew pozorom, nie tak dużo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7412 Napisano 11 Lipca 2019 U mnie jest problem, że moja żona ma "alergię" na 90% perfum, i nie wiem jaki składnik/składniki to powodują. Mam nadzieję, że może jutro uda się odebrać. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7413 Napisano 11 Lipca 2019 U mnie jest problem, że moja żona ma "alergię" na 90% perfum, i nie wiem jaki składnik/składniki to powodują. Mam nadzieję, że może jutro uda się odebrać.No to problem masz Daj koniecznie znac jak wrażenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #7414 Napisano 12 Lipca 2019 (edytowane) Opis Beach Hut kolegi @MHAEM na mnie podziałał i zapewne jakąś próbkę tego zapachu nabędęEwa z damskimi jest gorzej. Męskie imo są zdecydowanie lepsze.Z damskich Jubilat i Interlud są godne polecenia, z tym, że dla niewprawionego nosa Inter może wydać się lekko dziwaczny. Damski Memoir jest świetny. Tyle, że to zapach dla czarownicy, nie każda pani będzie się dobrze w nim czuła.Cenami, Carrot, aż tak się nie przejmuj. To nie zegarki, tu możesz stosunkowo łatwo zorganizować sobie sampla, odlewkę z pewnego źródła i za ułamek ceny flakonu poznać i delektować się perfumami. A jeśli to taki mocarz jak Beach Hut to 10 ml wystarczy Ci na wiele dni brz, cieszę się, że mogłem pomóc Ci poznać BH A damskie z kolei wydają się dość, hmmm, kontrowersyjne... Chyba jeszcze do tego nie dojrzałam Edytowane 12 Lipca 2019 przez Carrot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1853 #7415 Napisano 12 Lipca 2019 U mnie jest problem, że moja żona ma "alergię" na 90% perfum, i nie wiem jaki składnik/składniki to powodują. Zapoznaj się z Escentric Molecules, mają minimalistyczny skład, może akurat będzie pasowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #7416 Napisano 12 Lipca 2019 Nabyłem kiedyś dla małżonki próbki Memoir i Ubar. Przerosły ją dość spektakularnie. Za to jedna z jej ponad 60-letnich pacjentek była tymi samymi próbkami wprost zachwycona i twierdziła, że któryś z zapachów nabędzie bankowo. Co do tego plażowego opisu Beach Huta, to nic morskiego w nim nie czuję, ale takie morskie skojarzenia ogólnie do mnie nie przemawiają. Od pierwszego kontaktu miałem natomiast wrażenie, że jest w nim coś korzenno-ciasteczkowego i aż sprawdziłem, czy jakiejś gałki muszkatołowej albo imbiru nie ma. Przy trzecim podejściu wyczułem, że leci to delikatnie w jakąś iglastą stronę. Dochodzę zatem do wniosku, że to obecna w spisie nut mirra zmieszana z miętą takie figle mi płata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7417 Napisano 12 Lipca 2019 brz,jak obcowanie z Narcyzem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 381 #7418 Napisano 12 Lipca 2019 300 flaszek? Z jednej strony baaardzo dużo z drugiej tyle można też wypić w jakimś okresie czasu, więc pytanie kto jakie atrakcje wybiera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #7419 Napisano 12 Lipca 2019 Aaa, akurat mnie wyczułeś, bo przedwczoraj miałem go na sobie. Bardzo sobie drania chwalę, choć nieczęsto aplikuję. Świetny roslinno-zielony (dla mnie nie jest szary) zapach z lekko dziwnym "wajbem". A jak ta Prada? Nic nie pisałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7420 Napisano 12 Lipca 2019 No to problem masz Daj koniecznie znac jak wrażenia Nigdy więcej odbioru osobistego! Niby wszystko załatwione,przelew poszedł, ale po mimo,że wszystko jest ok, z odbiorem muszę poczekać do poniedziałku-wtorku, ponieważ nie dostałem "specjalnego" smsa... : 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7421 Napisano 12 Lipca 2019 Brz, Prada to nie moja opowieść. Mydełko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7422 Napisano 12 Lipca 2019 Dziś przyszło:for mi na razie bez emocji. for moja żona pomyłka.Żonie ten Narcyz się podobał i chciałem przykozaczyć , więc nabyłem wodę perfumowaną.I tu zonk- powinna być toaletowa. W związku z tym sprzedam 25 pln taniej.Ubył jeden psik na nadgarstek.Cena na priv. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #7423 Napisano 12 Lipca 2019 EDT to jeden z ulubieńców u nas w domu. Było nie kozaczyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7424 Napisano 12 Lipca 2019 A ja od dawna używam w zasadzie tylko dwóch zapachów: Lalique Encre Noire i na lato Davidoff Cool Water (stary, oklepany zapach )Jeszcze próbuję dojść do posiadania tylko dwóch/trzech zegarków i to dobry trop wydaje mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23720 #7425 Napisano 12 Lipca 2019 Jakoś nigdy nie miałem okazji spotkać się z tym Davidoffem i chyba w Hebe parę dni temu powąchałem.I nie wiem o co chodzi ale wg mnie to jakaś Grande Lipa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach