loco50 21025 #8251 Napisano 8 Grudnia 2019 Ja na ip i eg się nie naciąłem ani razu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1457 #8252 Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) @marwol ciekawe, że na stronie bentley nie są już dostępne. @loco50 W obu sklepach przyjęli reklamacje i zwrócili pieniądze.P.S. Miałem oryginalne perfumy w domu, te kupione w ip i eg pachniały podobnie, ale bardzo krótko. Miałem też zastrzeżenia co do jakości wykonania buteleczek. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanatos70 420 #8253 Napisano 8 Grudnia 2019 @Tanatos70, dokładnie ten. Kupiłam na N*** próbkę pod koniec listopada. Zero killera, sama przyjemność.Edycja: Chyba, że wlali w atomizer zupełnie coś innego Dla mnie również każda aplikacja to czysta rozkosz, jednakże żona i córka omijają mnie po tym szerokim łukiem a moja kotka na mnie syczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8254 Napisano 8 Grudnia 2019 Jacek, a sprawdzałeś batch? Jakość butelek i opakowań często się zmienia tak samo jak sam zapach- reformulacja, przykładów jest sporo, chociażby YSL L’Homme - pierwsza wersja trwałość 8-10h i ciezki, metalowy korek, późniejsze wersje trwałość 4-5h i korek z plastiku, Lalique White, Sisley Eau De Soire - kupowałem wersje z korkiem pokrytym 24ct złotem który ważył praktycznie tyle co flakon i zapach projektował cały dzień a trwał dwa dni, a teraz - korek badziewny plastik, a zawartość o ile nadal jest dobra to jest na starcie taka, jak dawne wersje po połowie dnia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #8255 Napisano 9 Grudnia 2019 Dla mnie również każda aplikacja to czysta rozkosz, jednakże żona i córka omijają mnie po tym szerokim łukiem a moja kotka na mnie syczy Co prawda zostawia za sobą wyraźny ślad, ale żaden człowiek ani zwierzę nie ucierpiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8256 Napisano 9 Grudnia 2019 Panowie - czy ktoś miał, używał. Jak z trwałością? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8257 Napisano 9 Grudnia 2019 Ja się do niego przymierzałem.Ciekawy,zielony,nieci oldskulowy zapach. Na próbach nadgarstkowych wypadało nieźle. Nie wiem niestety jak z trwałością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1457 #8258 Napisano 9 Grudnia 2019 (edytowane) @MHAEM Tak, zawsze sprawdzam, kupiłem już trochę perfum i wiem o czym piszesz , ale różnice były zbyt duże. Eau Du Soir powiadasz a propos Sisley, znalazłem u Żony jeszcze taki zapach. Zapewne znasz - jeśli nie, zachęcam, ładnie pachnie Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8259 Napisano 9 Grudnia 2019 Muszę sprawdzić,na pewno kiedyś mieliśmy ze sobą do czynienia, jednak wrażenia zostały wyparte:) Eau du soir zawsze kupuję Mamie- jedne z tych co muszą być na półce, ale od czasu pierwszego flakonu jaki nabyłem, sporo się zmieniło i to ocena też użytkowniczki od lat nastu:) co do Armani Cedre- świetny zapach, ciepły, zielony, ale bliskoskorny, projekcja średnia ale trzeba obficie aplikować jak ktoś stosuje 3-4 psiki to wrażenia dobre ale krótkie i tylko dla nosiciela:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #8260 Napisano 9 Grudnia 2019 czy ktoś miał do czynienia z parfumclub.pl ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #8261 Napisano 9 Grudnia 2019 Ja na Notino jeszcze niegdy się nie zawiodłem. Perfumy zawsze otrzymywałem oryginalne. 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8262 Napisano 9 Grudnia 2019 Radek, wyszukaj na perfuforum - przewija się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8263 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Same konkretne zapachy z wczoraj i dziś. Nie ma mientkiej gry. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #8264 Napisano 14 Grudnia 2019 Jest BRUTALnie widzę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #8265 Napisano 14 Grudnia 2019 Brutal , to były czasy. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8266 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Chodził za mną już od jakiegoś czasu. W Auchan upolowałem dziś za 16 PLN z groszami, czyli - zdaje się - prawie o 1/4 taniej niż w Rossmannie. Czasem trochę brakuje mi sprzedanego Aramisa, więc ten posłuży z lekka za substytut, jednocześnie nieco zaspokajając apetyt na Guerlain Vetiver. No nie mogłem nie kupić. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8267 Napisano 14 Grudnia 2019 No brz! Gratuluję Ardbega. Najlepszy męski zapach:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8268 Napisano 14 Grudnia 2019 Już go zaaplikowałem za migdałkami. Tak dawno go nie piłem, że zapomniałem, jak niebywale dobry jest. Sprawdź mój post z odpowiedniego wątku i szukaj Auchana czym prędzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8269 Napisano 14 Grudnia 2019 Oszona mam 100 km ode mnie. Nie wiem czy będzie mi po drodze.Ardbeg cud miód i orzeszki. Z innej beczki- gdzie mogę poniuchać Boss Bottled Oud? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8270 Napisano 14 Grudnia 2019 A on przypadkiem nie został wycofany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8271 Napisano 14 Grudnia 2019 Na eg jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8272 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Hmm, gdzieś mi się taka informacja chyba przewinęła. Ale wg basenotes faktycznie w produkcji. Co nie zmienia faktu, że prędzej powąchasz w Oszonie niż na e-glamour. Na stronach Douglasa i Syphory śladu po nim nie ma. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #8273 Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Wczoraj zostały zaprezentowane, a raczej tylko pokazane jako zapowiedź przy okazji innej imprezy nie związanej z WOŚP (można było też powąchać). Jeszcze bez ceny i nie do kupienia. Za kilka dni lub dłużej będą już do zdobycia. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Eugeniusz Szwed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8274 Napisano 15 Grudnia 2019 Dzień z dziadkiem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8275 Napisano 15 Grudnia 2019 Nie no, fidelio, Zino nie jest dziad.Też mam i lubieję .Wszystkie baby w mojej okolicy mnie obwąchują jak go zaserwuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach