Gość fidelio #4876 Napisano 28 Lutego 2018 A na moją, jak muleta na byka, działa YSL Pisuar :)qW sensie Body Kouros? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #4877 Napisano 28 Lutego 2018 Raczej zwykły Kouros. Body Kouros to lateks, guma i Pokraka z Pulp Fiction :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4878 Napisano 28 Lutego 2018 Klasyczny Kouros 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4879 Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) No cóż. Z klasykiem nie obcowałem, ale jak dla mnie Body też zalatuje taką troszkę pisuarową nutką. Przynajmniej na początku. Edytowane 28 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4880 Napisano 28 Lutego 2018 No cóż. Z klasykiem nie obcowałem, ale jak dla mnie Body też zalatuje taką troszkę pisuarową nutką. Przynajmniej na początku.No to po użyciu klasycznego, poczujesz się jak król pisuarów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4881 Napisano 28 Lutego 2018 No to po użyciu klasycznego, poczujesz się jak król pisuarów No to chyba podziękuję za taką "przyjemność" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4882 Napisano 28 Lutego 2018 Żartuję. Nie każdemu odpowiada woń siuśków, ale zapach jest dobrze zmieszany i przy odpowiedniej aplikacji jest bardzo męski i oryginalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4883 Napisano 28 Lutego 2018 Woń siusikow? Czyli jednak jest coś gorszego niż Fahrenheit? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1435 #4884 Napisano 28 Lutego 2018 KOUROS to jeden z najlepszych i najtrwalszych zapachów. Jest znany i ceniony na świecie od kilkudziesięciu lat. Warto go poznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4885 Napisano 28 Lutego 2018 Co ???Fahrenheit ??? Przecież to piękny zapach. Może nie najnowszy, bo plastikiem jedzie, ale wersje do, bodaj, 2012 są cudowne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4886 Napisano 28 Lutego 2018 Tiger ja już mówilem, jak go tylko poczułem, to ja już wiedziałem co to zapach. On się powinien nazywać Dior - Ogórek małosolnyKto jadł, ten wieKto wachal, ten zrozumie Ale szanuję Twoja opinie, zapewne po prostu nie dorosłem do tego zapachu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6504 #4887 Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) O, dzięki Wam już wiem czego jutro użyję! Kouros! Jest świetny, bardzo oryginalny. O wersji Body na Perfuforum przeczytałem kiedyś, że "tak pachnie męska miłość"... i... odstawiłem go na dłuższy czas, ale czasem do niego wracam. A może użyję czegoś cieplejszego od Kourosa, np. Teda Lapidusa Pour Homme (idealny na mróz)? Edytowane 28 Lutego 2018 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4888 Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Tiger ja już mówilem, jak go tylko poczułem, to ja już wiedziałem co to zapach. On się powinien nazywać Dior - Ogórek małosolnyKto jadł, ten wieKto wachal, ten zrozumie Ale szanuję Twoja opinie, zapewne po prostu nie dorosłem do tego zapachu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaFakt, ciągle zapomnę o Twoim wieku A co do ogórków, to coś w tym jest. Takie ogórki, zalane benzyną Walter, tylko z umiarem Edytowane 28 Lutego 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6504 #4889 Napisano 28 Lutego 2018 Wiek, wiekiem, ale ja swojemu tacie podbierałem Fahrenheita już w wieku około 5 lat I Adidasa Adventure również Jasne, że z umiarem. 2-3 psiki i do nocy będę chodził w chmurze kadzidła i miodu 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1435 #4890 Napisano 28 Lutego 2018 A co do ogórków, to coś w tym jest. Takie ogórki, zalane benzyną Mnie z ogórkami kojarzy się zapach Giorgio Armani Acqua Di Gio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4891 Napisano 1 Marca 2018 Dla mnie Fahrenheit to również ogórki ... próbowałem się do niego przekonać kilka razy, ale bez rezultatu... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #4892 Napisano 1 Marca 2018 Ale małosolne, czy kiszone? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4893 Napisano 1 Marca 2018 Nie byłem w stanie przejść obok niego obojętnie... Miało być zupełnie coś innego, ale odłożyłem to na później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4894 Napisano 1 Marca 2018 Kwiatek, wstydź się. Żeby denaturatem się psikać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13082 #4895 Napisano 1 Marca 2018 Kouros jest bardzo specyficzny, ale ja ten zapach naprawdę lubię. Choć używam tylko na specjalne okazje, bo to po prostu nie jest zapach na codzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4896 Napisano 1 Marca 2018 Kwiatek, wstydź się. Żeby denaturatem się psikać Ale jak świetnie pachnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4897 Napisano 1 Marca 2018 Ale jak świetnie pachnie ...i smakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #4898 Napisano 1 Marca 2018 (edytowane) Gucci ph II ?Bardzo delikatny. Rzadko po niego sięgam.Wolę French Lover w tych samych klimatach lub Issey Blue który ma większy pazur. Edytowane 3 Marca 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #4899 Napisano 1 Marca 2018 Skusiłem się na Versace pour home, świetnie pasuje do Cliniqua Happy. Teraz szukam trzeciego zapachu. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4900 Napisano 1 Marca 2018 ...i smakuje Spróbowałem. Nie smakuje tak jak pachnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach