Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

Hipokryzja jest wszechobecna, choć z drugiej strony, Prosecco może występować także w wersji bezalkoholowej. Może? 😜

Nie tylko prosecco - wódka, gin, whisky, wina, piwa, co chcesz.... ;) Ja nawet wolę niektóre piwa bezalko bo są po prostu smaczniejsze

Jest taki sklep który nazywa się jak polskie określenie 0% tylko z "V", warto pooglądać.

Gordonsz-kieliszkiem.jpg

IMG_3672_ret_up1.png

Whissin-4.jpg

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Bugs napisał(-a):

Nie tylko prosecco - wódka, gin, whisky, wina, piwa, co chcesz.... ;) Ja nawet wolę niektóre piwa bezalko bo są po prostu smaczniejsze

Gordonsz-kieliszkiem.jpg

IMG_3672_ret_up1.png

Whissin-4.jpg

a2921049577_ten_wyzej_dobrze_gada.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś używał? fajne- skład jest ok ( dla mnie)\.Jakieś podpowiedzi? Ma "iść" na prezent

RALPH LAUREN POLO COLOGNE INTENSE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Bugs napisał(-a):

Jest taki sklep który nazywa się jak polskie określenie 0% tylko z "V", warto pooglądać.

Gordonsz-kieliszkiem.jpg

IMG_3672_ret_up1.png

Whissin-4.jpg

Zamiast takich wynalazków polecam świeżo wyciskany sok warzywny z wyciskarki wolnoobrotowej. Nawodni dobrze a i witaminy uzupełni.😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakazuja sie chwalic sobotnimi dramikami to perfum se nakupilem. Alkohol to alkohol ;)

Podsumowanie miesiaca tym razem w polowie, bo w tym roku z zakupami koniec! 👮‍♂️

IMG_20231215_144922.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie kochany, ależ Ty mnie wpędzasz w kompleksy z tymi perfumami, whisky, jak i hi fi audio. W trosce o moje zdrowie psychiczne, wnioskuję o zamknięcie wątków tematycznych związanych z wyżej wymienionymi kategoriami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, herbee napisał(-a):

Panie kochany, ależ Ty mnie wpędzasz w kompleksy z tymi perfumami, whisky, jak i hi fi audio. W trosce o moje zdrowie psychiczne, wnioskuję o zamknięcie wątków tematycznych związanych z wyżej wymienionymi kategoriami. emoji12.png

🤣🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, herbee napisał(-a):

Panie kochany, ależ Ty mnie wpędzasz w kompleksy z tymi perfumami, whisky, jak i hi fi audio. W trosce o moje zdrowie psychiczne, wnioskuję o zamknięcie wątków tematycznych związanych z wyżej wymienionymi kategoriami. emoji12.png

Jeszcze z rok temu nie wrzucałem fotek swoich perfumowych zakupów czy relacji z weekendowych degustacji ale zawsze czerpałem jakąś dziwną satysfakcję ze zdjęć innych. W pewnym momencie stwierdziłem, że skoro tyle biorę to dam też coś od siebie nie podejrzewając, że mogę tym komuś "popsuć" humor ;)
W sekcji hi-fi to moje pierwsze obnażenie ale to dlatego, że chyba w końcu osiągnąłem odpowiedni poziom satysfakcji. Dorzeźbiam teraz kabelki 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Annihilator napisał(-a):

Jeszcze z rok temu nie wrzucałem fotek swoich perfumowych zakupów czy relacji z weekendowych degustacji ale zawsze czerpałem jakąś dziwną satysfakcję ze zdjęć innych. W pewnym momencie stwierdziłem, że skoro tyle biorę to dam też coś od siebie nie podejrzewając, że mogę tym komuś "popsuć" humor ;)
W sekcji hi-fi to moje pierwsze obnażenie ale to dlatego, że chyba w końcu osiągnąłem odpowiedni poziom satysfakcji. Dorzeźbiam teraz kabelki 😁

Ooo następny będzie ocieplał kabelkami dźwięk 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Annihilator, tak jak dobrze wyczułeś, bez cienia zazdrości, lecz jedynie z podziwem, oglądam to, co wrzucasz w wymienionych wcześniej wątkach. Mnie po prostu cieszy jeśli ktoś ma możliwości rozwijania swoich pasji, a jeśli portfel zasobny, to tym lepiej dla ktosia O kurczę, chyba jednak moja psychoterapia działa i przynosi efekty Audio to fantastyczna zajawka i gdybym miał odpowiedni budżet do skompletowania systemu za kilkadziesiąt lub kilkaset tysięcy, to galanteria kabelkowa też by mnie interesowała Na całe szczęście dla mojej kieszeni, obracam się głównie w vintage audio, a swoją drogą ciekawe jest to, że w latach 60 - 70-tych nie przywiązywano takiej wagi do "kabelków". A może tamten sprzęt był po prostu tak dobrze wykonany, że wystarczył "zwykły" drucik? Sorka za offtop, chociaż ciekawi mnie jeszcze, jakich gatunków muzyki słuchasz?
No i żeby nie było całkiem poza tematem, to wrzucam fotę ostatniego zakupu poczynionego z ciekawości, obok mój lider na porę zimową. A, no i strzeżcie się z aplikacją Asada, szczególnie na odzież, trwałość ma kosmiczną i jedynie pranie pomaga, a sam zapach zbiera komplementy IMG_20231216_002207__01.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dzis tak…

IMG_3337.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak trochę prezentowo. Mam nadzieję, że wszyscy nie będą od razu chcieli przetestować nowych zapachów 😉 

W opakowaniu prezentowym Terre d;Hermes EDP.

20231216_131552.jpg

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carbon, wyngiel („to koks, to antracyt”). Sezon grzewczy, opał drogi, komuś może zrobić się przykro od patrzenia na takie zdjęcia.

I po co tak?

Edytowane przez brz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, brz napisał(-a):

Carbon, wyngiel („to koks, to antracyt”). Sezon grzewczy, opał drogi, komuś może zrobić się przykro od patrzenia na takie zdjęcia.

I po co tak?

A tak,ma złość 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym dymem to może niektórzy w opiniach internetowych i YouTube ponaciągali. Ani to kominek ani to wędzarnia a raczej takie bardzo bezpieczne pachnidełko by człowiek miał wrażenie, że niszą pachnie.

Kupa tu wanilii, kasztana, ostrego labdanum z gwajakiem. Piekna sprawa na prezent szczególnie w małym zestawie. Świetna wydajność. Warto kupić nawet w aktualnej wysokiej cenie.

IMG_20231219_140526_copy_600x1097.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już wystarczy na ten rok. :)

PXL_20231201_101452651~2.jpg

PXL_20231202_170130169.jpg

PXL_20231219_122238724.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś „poczynione” na prezenty:

dla dziada - czyli dla siebie

Chanel Pour Monsieur

dla żonki TH Cafe Rose

… i wielkiej tajemnicy sie dowiedzialem ze dostane Amouage Interlude Man 😊

Zapakowane na pezenty wiec nici z foty 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2023 o 22:24, brz napisał(-a):

Chyba już wystarczy na ten rok. :)

Smakołyki! Gratulacje, szczegolnie Chypre Palatin. Ciagle brakuje go w mojej kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

🎄☃️🎄☃️🎄

IMG20231223141924.jpg

IMG20231223142530.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To juz na pewno ostatni zakup w tym roku.
Pachnących Świąt!

IMG_20231222_141227.thumb.jpg.2848d8e83fc2f2b3f9915fe9a932b158.jpg

Jak ten Jubi? Bo różne opinie chodzą.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat dzisiaj go mam na sobie. Wersja pierwotna, nawet vintage, nie zrobiła na mnie większego wrażenia tak ten podoba mi się, może nawet bardzo. Esencjonalny, gęsty, wielowarstwowy, bardzo komfortowy i przyjemny, z pamięci - mocno podobny do pierwowzoru. Gdy ponoszę go kilka razy i porównam z protoplastą to powiem więcej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi