Adamss68 914 #6476 Napisano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez Adamss68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
User2224 79 #6477 Napisano 6 Kwietnia 2024 Ale co mi chcesz powiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8886 #6478 Napisano 6 Kwietnia 2024 4 godziny temu, User2224 napisał(-a): Proszę powiedzcie jak sprawdzić naładowanie baterii, owszem czytam instukcję ale nie rozumiem o co im chodzi. Może ma ktoś model z modułem H145. Na kopercie nie ma żadnego przycisku poza koronką? Instrukcja do mechanizmu H145 mówi, że powinien być przycisk po prawej na dole. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamss68 914 #6479 Napisano 6 Kwietnia 2024 No fakt,brak przycisku. Nie zauważyłem. Może to nie ten moduł... Poproszę moderację o usunięcie posta z tym zrzutem ekranu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55911 #6480 Napisano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) @User2224 Właśnie, to jest początek instrukcje dla h145... Błędu nie ma. Już się poprawiam, tak masz H145, ale o nietypowej konstrukcji... Napisz do Citizena! Nie pisz. Masz te przyciski, ale bez pusherów. Musisz je obsługiwać wyciskaczem (cyrkiel, ołówek techniczny... Pozdrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez petruss 2x dopisek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
User2224 79 #6481 Napisano 7 Kwietnia 2024 Wszystko dobrze tylko że opisana funkcja niestety nie działa, poczytaj dalszy ciąg, następny punkt. Sprawdzanie i włączenie radio kontrol, czynności są identyczne. Naciśnięcie A ustawia sekundnik na synchronizację czasu z nadajnika, nie pokazuje stanu naładowania baterii. Tu jest ta niejasność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55911 #6482 Napisano 7 Kwietnia 2024 Bo nie ma, chyba, w tym modelu wskaźnika naładowania. Jeżeli sekundnik nie robi tej ćwierci obrotu, to poziom jest wystarczający i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
User2224 79 #6483 Napisano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Czyli myślisz, że to będzie widoczne tylko w przypadku kiedy bateria będzie rozładowana? To by potwierdzało zachowanie mojego zegarka, wystawiłem go do światła w pierwszy dzień po zakupie, dlatego włącza się zaraz radio controlled, kiedy nacisnę przycisk A ------------------------------------------------------------- Chciałem zapytać o wasze opinie. Pierwszy raz kupiłem zegarek z paskiem skórzanym. Bardzo mi się to podoba. Macie jakieś za i przeciw. Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez User2224 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 17604 #6484 Napisano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) W dniu 7.04.2024 o 11:05, User2224 napisał(-a): Czyli myślisz, że to będzie widoczne tylko w przypadku kiedy bateria będzie rozładowana? To by potwierdzało zachowanie mojego zegarka, wystawiłem go do światła w pierwszy dzień po zakupie, dlatego włącza się zaraz radio controlled, kiedy nacisnę przycisk A ------------------------------------------------------------- Chciałem zapytać o wasze opinie. Pierwszy raz kupiłem zegarek z paskiem skórzanym. Bardzo mi się to podoba. Macie jakieś za i przeciw. Lato i pot. Może zacząć śmierdzieć w zależności od tego, "czym się pocisz". Ja tak załatwiłem w niespełna pół roku piękny pasek (wart ponad 400zl jako oddzielny zakup). Dlatego od tamtego staram sie kupować zegarki na bransolecie i dokupuje później pasek. I bransoleta jest mniej formalna, kwestia też co kto lubi oraz sam zegarek. Masz przykład na moim Roamer. Pasek od Orienta. Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez Petru23 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
User2224 79 #6485 Napisano 9 Kwietnia 2024 Zamówiłem pasek Pattini. Zobaczymy jak przyjdzie. Realizacja 10 dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk 96 #6486 Napisano 9 Kwietnia 2024 Ja generalnie bardzo się pocę i paski nie mają u mnie racji bytu - przyklejają się do nadgarstka (a ja lubię jak mi zegarek luźno lata) i szybko zaczynają capić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62828 #6487 Napisano 12 Kwietnia 2024 Citizen Classic Lady EO1210-83L. Czy będzie to dobry wybór na urodzinowych prezent dla mojej drugiej połowy, czy w tej cenie dostanę coś fajniejszego 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19936 #6488 Napisano 12 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Citizen Classic Lady EO1210-83L. Czy będzie to dobry wybór na urodzinowych prezent dla mojej drugiej połowy, czy w tej cenie dostanę coś fajniejszego 🤔🤔🤔 A podoba się w ogóle ten zegarek tej Twojej drugiej połowie? 😄 Bo zazwyczaj to jest największym problemem 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #6489 Napisano 12 Kwietnia 2024 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62828 #6490 Napisano 12 Kwietnia 2024 39 minut temu, mariusz9a napisał(-a): A podoba się w ogóle ten zegarek tej Twojej drugiej połowie? 😄 Bo zazwyczaj to jest największym problemem 😄 Głupio pokazywać prezent , to nie był by prezent , tak sobie myślę 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19936 #6491 Napisano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) 7 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Głupio pokazywać prezent , to nie był by prezent , tak sobie myślę 🤔🤔🤔 Rozumiem. Z doświadczenia wiem, ze to co nam się podoba to żonom niekoniecznie🤣 Ja się pytam po prostu czy się podoba. Kapnie się że chce jej kupić to trudno, a przynajmniej wiem że nie umoczę i będzie chodzić 😄 A raz po prostu powiedziałem żeby sobie wybrała jakiś do pewnej kwoty i... powiem Ci że w życiu bym takiego nie kupił😂 EDIT: Albo podpytaj tak na około, że np Citizen fajny zegarek wypuścił dla kobiet i jej pokaz zdjęcie - zobaczysz jak zareaguje 😄 Edytowane 12 Kwietnia 2024 przez mariusz9a 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62828 #6492 Napisano 12 Kwietnia 2024 3 godziny temu, mariusz9a napisał(-a): Rozumiem. Z doświadczenia wiem, ze to co nam się podoba to żonom niekoniecznie🤣 Ja się pytam po prostu czy się podoba. Kapnie się że chce jej kupić to trudno, a przynajmniej wiem że nie umoczę i będzie chodzić 😄 A raz po prostu powiedziałem żeby sobie wybrała jakiś do pewnej kwoty i... powiem Ci że w życiu bym takiego nie kupił😂 EDIT: Albo podpytaj tak na około, że np Citizen fajny zegarek wypuścił dla kobiet i jej pokaz zdjęcie - zobaczysz jak zareaguje 😄 Pokazałem, podoba się 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19936 #6493 Napisano 12 Kwietnia 2024 23 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Pokazałem, podoba się 🤗🤗🤗 To brać i nawet się nie zastanawiać😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39138 #6494 Napisano 12 Kwietnia 2024 Citizen Classic Lady EO1210-83L. Czy będzie to dobry wybór na urodzinowych prezent dla mojej drugiej połowy, czy w tej cenie dostanę coś fajniejszego Bardzo ładny i praktyczny, bo Eco-Drive."Będzie Pani zadowolona" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #6495 Napisano 12 Kwietnia 2024 Ej co myślicie warto dać za to ok 5k? Poczekac aż spadnie? Cal 0950 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39138 #6496 Napisano 12 Kwietnia 2024 Ej co myślicie warto dać za to ok 5k? Poczekac aż spadnie? Cal 0950 Szczerze - poczekać.Są dwa powody:1. Spadnie cena.2. Emocje również i wówczas będzie to przemyślany i świadomy zakup. Tak ładnie radzę a sam kupuję pod wpływem emocji (ale chciałem dobrze ). 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65726 #6497 Napisano 13 Kwietnia 2024 Dzisiaj Citizen pomaga w pracach ogrodowych: 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiPSokool 314 #6498 Napisano 15 Kwietnia 2024 Hej Nigdzie nie jest dostępny ten oto egzemplarz, ani nie są podane ceny, ktoś coś? Citizen NY0150-51A 2 Tu robie paski: www.instagram.com/itspmcrafted ⚒️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69006 #6499 Napisano 15 Kwietnia 2024 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 55911 #6500 Napisano 15 Kwietnia 2024 7 godzin temu, ZiPSokool napisał(-a): Hej Nigdzie nie jest dostępny ten oto egzemplarz, ani nie są podane ceny, ktoś coś? Citizen NY0150-51A Oficjalny sklep Citizen: https://www.citizenwatch.com/us/en/product/NY0150-51A.html Są jeszcze angielskie.... Wydaje się, że do Polskich sklepów internetowych nie dotarły jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach