KaszK76 3 #6876 Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Zastanawiam się dlaczego w klubie Citizena praktycznie nie pisze się na temat ekskluzywnej serii The Citizen. W konkurencyjnym klubie może bez szału ale jednak Grand Seiko jest obecne. Mam na myśli tylko zegarki kwarcowe. Edytowane 7 Kwietnia przez KaszK76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84427 #6877 Napisano 8 Kwietnia Zobacz, że w tych tematach ogólnie jest mniejszy ruch. Za to u mnie na ręku Citizen z serii GTS. Uwielbiam ten zegarek. 12 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #6878 Napisano 8 Kwietnia Ja też go uwielbiam. To znaczy mój egzemplarz Sent from my SM-N976B using Tapatalk 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62544 #6879 Napisano 9 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84427 #6880 Napisano 9 Kwietnia W dniu 8.04.2025 o 14:34, Czwarty Ząb napisał(-a): Ja też go uwielbiam. To znaczy mój egzemplarz Sent from my SM-N976B using Tapatalk Podobnie kupowaliśmy ostatnie nówki sztuki w firstclasswatch 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8175 #6881 Napisano 9 Kwietnia Mierzyłem dziś Tsuyosa 37mm. W Swissie mieli tylko różowy, nie obyło się bez komentarza że damski, ale wrażenie na nadgarstku zrobił lepsze niż 40mm. Chyba zielonego na wakacje kupię. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #6882 Napisano 9 Kwietnia Podobnie kupowaliśmy ostatnie nówki sztuki w firstclasswatch Kwiecień 2021. 689£ Sent from my SM-N976B using TapatalkA jednak nie, to był czerwiec 2020 Sent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84427 #6883 Napisano 9 Kwietnia 11 minut temu, Czwarty Ząb napisał(-a): Kwiecień 2021. 689£ Sent from my SM-N976B using Tapatalk A jednak nie, to był czerwiec 2020 Sent from my SM-N976B using Tapatalk Wiem, że właśnie jakoś maj, czerwiec 2020 bo mój był z maja 2019 i przyszedł nowy bez folii ale się coś zatrzymywał i odesłałem i przyszedł nowy 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #6884 Napisano 9 Kwietnia Stąd też pomyłka z pierwszą datą. Mój wysłałem do serwisu w kwietniu 2021 bo też się zatrzymywał. Nie mógł zrobić nawet pełnej minuty ale szczerze to nie wiem czy to była wina smaru czy tego, że siostrzeniec chciał sprawdzić co się stanie jak przyłoży magnes do zegarka Sent from my SM-N976B using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68715 #6885 Napisano 11 Kwietnia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84427 #6886 Napisano 11 Kwietnia 11 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17645 #6887 Napisano 13 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62544 #6888 Napisano 13 Kwietnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62544 #6889 Napisano 18 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4585 #6890 Napisano 18 Kwietnia W dniu 7.04.2025 o 20:28, KaszK76 napisał(-a): Zastanawiam się dlaczego w klubie Citizena praktycznie nie pisze się na temat ekskluzywnej serii The Citizen. W konkurencyjnym klubie może bez szału ale jednak Grand Seiko jest obecne. Mam na myśli tylko zegarki kwarcowe. Można założyć osobny wątek dla The Citizen/Chronomaster tylko nie wiem ile osób poza mną cokolwiek tam wstawi lub napisze. Bardzo niedoceniana linia a w przeciwieństwie do GS ciągle za rozsądne pieniądze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23037 #6891 Napisano 18 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8092 #6892 Napisano 18 Kwietnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaszK76 3 #6893 Napisano 19 Kwietnia W dniu 18.04.2025 o 15:43, Bugs napisał(-a): Można założyć osobny wątek dla The Citizen/Chronomaster tylko nie wiem ile osób poza mną cokolwiek tam wstawi lub napisze. Bardzo niedoceniana linia a w przeciwieństwie do GS ciągle za rozsądne pieniądze. Proszę wrzucić coś tutaj, może znajdą się też inni użytkownicy tych pięknych i jak wspomniałeś niedocenionych zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #6894 Napisano 20 Kwietnia 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62544 #6895 Napisano 20 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozaq00 3704 #6896 Napisano 21 Kwietnia 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6897 Napisano 21 Kwietnia I jak wrażenia? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozaq00 3704 #6898 Napisano 21 Kwietnia Godzinę temu, Sol napisał(-a): I jak wrażenia? Jeśli do mnie to pytanie to mam zegarek z poprzedniej serii Tsuyoza i względem poprzedniej wersji zmieniła się na pewno tarcza - co widać. Na plus jest też bransoleta, ma już całkowicie inne zapiecie, moim zdaniem fajniejsze, szersze ogniwa i posiada funkcję szybkiego zdjęcia bransolety, można to zrobić bez udziału narzędzi 😀 ogółem bardzo fajna seria 😀 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 599 #6899 Napisano 22 Kwietnia Święta, święta i po świętach 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6900 Napisano 22 Kwietnia 12 godzin temu, Kozaq00 napisał(-a): Jeśli do mnie to pytanie to mam zegarek z poprzedniej serii Tsuyoza i względem poprzedniej wersji zmieniła się na pewno tarcza - co widać. Na plus jest też bransoleta, ma już całkowicie inne zapiecie, moim zdaniem fajniejsze, szersze ogniwa i posiada funkcję szybkiego zdjęcia bransolety, można to zrobić bez udziału narzędzi 😀 ogółem bardzo fajna seria 😀 Wiem, że fajna i dlatego mi chodzi po głowie, a zwłaszcza w tej kolorystyce. Tarcza jest bardziej musztardowa, czy beżowa? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach